Ga terug naar overzicht

Wordt jij onze 2021ᵉ volger op Facebook?
Datum: 23-02-2021

Social media is in deze maatschappij enorm belangrijk geworden. Sinds de start van ons kantoor in 2015 hebben wij veel aandacht besteed aan het uitbouwen van onze social media kanalen. Ondertussen volgen elke dag meer dan 2.000 (!) mensen ons op Facebook…

Naast Instagram en LinkedIn maken wij veelvuldig gebruik van Facebook om een belangrijke doelgroep te bereiken. Niet alleen om ons nieuwste aanbod kenbaar te maken, maar ook om op en laagdrempelige manier ons verhaal kwijt te kunnen.

Ben jij één van onze volgers op bijvoorbeeld Facebook, dan weet je dat ons nieuwste aanbod vaak al eerder op social media te vinden is dan op Funda. In deze tijden van schaarste op de woningmarkt, ben je dus eerder bij. Zo gebeurd het dus regelmatig dat een woning vóór Funda-plaatsing al wordt verkocht.

Ben je op zoek naar je 1e of je volgende woning? Blijf of ga ons dan volgen op Facebook, Instagram en/of LinkedIn. Dan ben je altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod van ons kantoor. Uiteraard blijven wij je ook berichten over onze ludieke acties en nieuws uit de woningmarkt.

Benieuwd wat je woning waard is en wat je verkoopkansen zijn? Maak dan eens een afspraak met ons kantoor voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Wij komen graag langs om kennis te maken en meer te vertellen over onze verkoop- en aankoopdiensten.
Ben jij onze 2021e volger of zitten wij binnenkort ook bij jou aan tafel?