Ga terug naar overzicht

Iglo verkocht!
Datum: 16-02-2021

Met trots willen wij je laten weten dat wij de iglo, welke wij vorige week te koop aanboden, met succes verkocht hebben.

Zoals verwacht was er veel animo en wilden velen graag deze unieke kans met beide handschoenen (aan)pakken. Uiteindelijk konden we maar één koper gelukkig maken. Met bivakmuts op tegen de kou en een fles wijn in de hand om te toasten, is de koopakte in de iglo getekend.

Ook voor ons was het een bijzonder traject. Alvorens we naar de notaris gingen, moest de iglo eerst kadastraal ingemeten worden. Ondertussen had het ook een eigen huisnummer van de gemeente gekregen (zie huisnummer 28A op de iglo).

Wij hopen dat de koper nog lang van de iglo kan gaan genieten nu de temperaturen omhoog schieten. Mocht de iglo toch minder bestand zijn tegen klimaatveranderingen, dan hebben wij altijd wel weer een ander, traditioneel gebouwd woonhuis te koop.

Het bewijst maar weer eens dat ook in deze tijden van schaarste op de woningmarkt, zelfs een iglo te verkopen is. Het was voor ons dan ook een koud kunstje om een koper te vinden…

Het sneeuwteam van Remko Stevens Makelaardij