Aankoopservice

Heeft u uw droomhuis al gevonden of heeft u hulp nodig om het te vinden? Laat u in beide gevallen begeleiden door uw eigen NVM aankoopmakelaar!

Juist in de huidige markt is het voor u als leek lastig een goed beeld te vormen van het huizenaanbod. Waarom staat de ene woning al zo lang te koop en wordt de andere snel verkocht? Is de vraagprijs wel marktconform en hoe zit het met het bestemmingsplan of de ontwikkelingen in de directe omgeving? Het zijn allemaal vragen waar een aankoopmakelaar antwoord op kan geven. Een aankoopmakelaar kan u helpen bij het zoeken en vinden van een passende nieuwe woning en u begeleiden bij de aankoop

“Makelaars met passie voor het vak.
Wij weten wat u belangrijk vindt”

Netwerk

Ons kantoor maakt gebruik van een uitwisselingssysteem voor het huizenaanbod. Elke dag ontvangen wij volledig geautomatiseerd het laatste aanbod. Ook de woningen in de stille verkoop, die niet op Funda gepresenteerd staan, zijn vaak bij ons bekend. Daarnaast is ons persoonlijke netwerk een exclusieve bron van informatie waar u uw voordeel mee kunt doen. Omdat wij ons elke dag op de huizenmarkt begeven, zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Eenmaal een woning gevonden, dan verzorgen wij de commerciële en juridische aspecten van de aankoop: het onderhandelen en het onderzoeken! Een koper heeft immers een onderzoeksplicht. Daar hoort bijvoorbeeld ook een externe, bouwkundige keuring bij. Alles wordt in het werk gesteld om uw vragen te beantwoorden of de realisatie van uw wensen mogelijk te maken. Indien nodig adviseren wij u over het inschakelen van de juiste specialisten zoals aannemers, bouwkundigen of juristen.

No cure, no pay

Onze dienstverlening omtrent aankoop is op basis van ‘no cure, no pay’. Wij gaan graag de eerste bezichtiging vrijblijvend met u mee. Mocht u uiteindelijk de desbetreffende woning concreet willen aankopen, dan maken wij met u afspraken omtrent het tarief dat voor u van toepassing is. 
Wij hanteren marktconforme tarieven en verdienen onszelf graag terug! 

Overigens levert aankoopbegeleiding in combinatie met de verkoop van uw eigen woning altijd een financieel voordeel op. Nieuwsgierig naar de aanpak van Remko Stevens Makelaardij? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek en laat u informeren naar de mogelijkheden.