Verkoopservice

Het verkopen van een woning is altijd spannend. Het is meestal het grootste bezit en bovendien uw vertrouwde thuisbasis. Daar komen vaak ook emoties bij kijken. Wellicht woont u er al geruime tijd en/of heeft u veel in de woning geïnvesteerd. Bovendien wilt u de beste koper vinden…

Wij willen u graag begeleiden in het verkoopproces. Dit doen wij het liefst op basis van een full service dienstverlening waarbij de klant van A tot Z wordt ontzorgd, maar ook deeldiensten zijn mogelijk. Alvorens wij met u gaan samenwerken, hebben wij u vaak al voorzien van een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Wij geven u een reëel en onderbouwd verkoopadvies, bepalen samen met u de strategie en vertellen u meer over onze werkwijze. Ook de publiciteitsmogelijkheden zoals onze social mediakanalen en Funda zullen aan bod komen. Tevens krijgt u van ons een gratis presentatiemap met alle informatie en formulieren zodat u het ook altijd nog een keer kunt nalezen. Transparanter kunnen wij onze dienstverlening niet maken en weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kantoor kunt verwachten.

“Makelaars met passie voor het vak.
Wij weten wat u belangrijk vindt”

Doordat wij zijn aangesloten bij de NVM weet u zeker dat wij alleen ùw belangen zullen behartigen. Bovendien beschikken wij over de kennis, creativiteit en middelen om uw woning optimaal aan te bieden op de woningmarkt. Uw woning zal onderscheidend en uitgebreider dan gemiddeld worden gepresenteerd op internet. Wij zorgen ervoor dat uw woning de beste positie op Funda krijgt. Hierdoor bereikt de woning meer woningzoekers wat de kans op meer kijkers en bieders vergroot.

Wanneer wij eenmaal de verkoopopdracht ontvangen hebben, is het onze taak u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij ondersteunen u zelfs bij het invullen van de vragenlijsten, het stijlen van de woning tijdens de uitgebreide fotosessie en bijvoorbeeld bij het aanvragen van een energielabel. Uiteraard verzorgen wij de klassieke makelaarstaken zoals bezichtigingen, voeren wij de onderhandelingen en stellen wij de koopakte op. Daarbij zullen wij uw belang en wensen niet uit het oog verliezen. U bepaald immers wat er gebeurt en wij weten wat u belangrijk vindt. Uiteindelijk hopen wij het verkooptraject bij de notaris met succes af te kunnen ronden.

Kortom, wilt u uw woning verkopen, laat u dan begeleiden door ons enthousiaste team. Wij zijn uw partner in de samenwerking die op zoek gaat naar de beste koper. Aspecten als vertrouwen en ethiek staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zeggen dan ook wel eens: ‘Wij verkopen huizen én emotie’. Geen enkel huis en geen enkele klant is hetzelfde!

Nieuwsgierig naar de aanpak van Remko Stevens Makelaardij? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons kantoor voor een kennismakingsgesprek en laat u overtuigen. Zitten wij binnenkort ook bij u aan tafel?