Remko Stevens Makelaardij

Hypotheken

Een hypotheek, de meeste kopers van een woning ontkomen er niet aan. Het is vaak de grootste financiële verplichting die men aangaat in het leven. En juist daarom is het van belang dat u de juiste hypotheek afsluit. Eénmaal een hypotheek afgesloten, dan zit u er ook voor tientallen jaren aan vast. Reden genoeg om bij het kopen van een woning op zoek te gaan naar de juiste hypotheek die bij u past, ook met het oog op de toekomst.

Er zijn vele hypotheekadviseurs te vinden. U kunt natuurlijk elke grote bank in Nederland aflopen, maar u kunt ook een afspraak maken met een onafhankelijke hypotheekverstrekker, die u het aanbod van alle banken in één overzicht toont. Dit scheelt u niet alleen veel tijd, maar u krijgt ook altijd het beste aanbod met de scherpste tarieven en rentestanden.

“Makelaars met passie voor het vak.
Wij weten wat u belangrijk vindt”

Onafhankelijk hypotheekverstrekker

Ons kantoor werkt samen met een erkend en onafhankelijk hypotheekverstrekker. Ook verzekeringen vallen onder deze dienstverlening, waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld de verplichte opstalverzekering voor uw toekomstige woning.

Redenen om via ons kantoor een vrijblijvende afspraak te maken met een hypotheekadviseur zijn:

  • De hypotheekadviseur is zelfstandig en heeft daardoor het persoonlijk aspect hoog in het vaandel staan. Hij komt graag bij de mensen thuis, zodat u de deur niet uit hoeft. Bovendien zijn de afspraken vaak flexibel in te plannen, zelfs in de avonduren.
  • De hypotheekadviseur is onafhankelijk en bij alle banken aangesloten. De adviseur ontvangt géén provisie van banken, maar is aangesloten bij een landelijke inkooporganisatie.
  • De hypotheekadviseur is erkend en heeft daarmee een kwaliteitslabel hoog te houden. Daarbij mag de adviseur geen informatie aan derden verstrekken, dus ook niet aan ons kantoor. Uw privacygegevens zijn daardoor gewaarborgd.

Wilt u ook weten wat uw financiële mogelijkheden zijn ten behoeve van het kopen van een woning? Neem dan contact op met ons kantoor en wij plannen graag met u de afspraak in voor een gratis en vrijblijvend hypotheekadvies. U heeft dus niets te verliezen. Het kost u alleen maar tijd en u weet meteen waar u aan toe bent!