Ons Team

Elk succes binnen ons kantoor is een teamprestatie. Marlou, Lieke, Dennis of ikzelf, een ieder draagt een steentje bij aan het ontzorgen van onze klanten. Dit is wat ons betreft zoveel mogelijk afgestemd op de (woon)wensen van de klant. Het leuke is: elke klant en elke woonwens is weer anders. Dat vergt elke dag weer een portie inzet, enthousiasme en flexibiliteit van het team. 

Marlou is ons eerste aanspreekpunt op kantoor. Zij is de spin in het web die de agenda beheerd en de makelaars aanstuurt. Dennis, Lieke en ik zijn de gecertificeerde makelaars die de verkoopgesprekken voeren, de rondleidingen doen en de klanten begeleiden in het verkoopproces. Daarnaast zijn Dennis en ik ook als taxateur gecertificeerd om gevalideerde taxatierapporten op te stellen. Korte lijnen binnen het team, maar ook naar onze klanten toe vinden wij erg belangrijk. Wij onderscheiden ons dan ook graag in kwaliteit en persoonlijke dienstverlening!

Wat ons scherp houdt? Elke klant krijgt bij ons de gelegenheid om een klantbeoordeling / review te schrijven. Tevreden klanten zijn immers onze ambassadeurs!

Remko Stevens

NVM Makelaar & Register Taxateur (RMT)
06-12503388
remko@remkostevens.nl

Dennis Versteegen

NVM Makelaar & Register Taxateur (RMT)
06-12112312
dennis@remkostevens.nl

Lieke Hijmans

NVM Kandidaat
Makelaar (K-RMT)

06-57160799
lieke@remkostevens.nl

Marlou Lancaster

Office
manager

0488-750721
info@remkostevens.nl