Remko Stevens Makelaardij

Taxaties

Bent u op zoek naar een taxateur die gekwalificeerd is om voor alle geldverstrekkers en overheidsinstanties te mogen taxeren?

Remko Stevens is Registermakelaar & taxateur (RMT) en geregistreerd bij het NRVT. Dit betekent dat Remko is gecertificeerd en jaarlijks wordt bijgeschoold om te mogen taxeren voor alle in Nederland erkende geldverstrekkers en overheidsinstanties. Een taxatierapport van ons kantoor is niet zo maar een waardebepaling. Het is een officieel document waarin goed onderbouwd is vastgesteld wat de waarde van een object is.

Onze taxatierapporten laten wij altijd valideren door het NWWI. Dit betekent dat elk rapport onafhankelijk wordt beoordeeld en goedgekeurd alvorens het rapport afgerond kan worden. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn bij een hypotheekaanvraag met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

Ook wanneer u inzicht wilt krijgen in de waarde van een object bij een boedelscheiding of voor de aangifte van successierechten, kunt u bij ons kantoor vertrouwen op een onafhankelijk rapport.

Remko Stevens Makelaardij verzorgt alle rapporten voor een marktconform tarief. Soms betreft het maatwerk wanneer het een specifiek object betreft en/of wanneer er sprake is van een extra taxatiewaarde, bijvoorbeeld bij een waarde na verbouwing. Informeer naar de mogelijkheden!

NRVT aangesloten taxateurHet Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, het NRVT
Bekijk de website van NRVT >
NWWI aangesloten taxateurHet Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI
Bekijk de website van NWWI >
NHG aangesloten taxateurHet Nationale Hypotheek Garantie, het NHG
Bekijk de website van NHG >