Ga terug naar overzicht

Website met pensioen
Datum: 08-04-2021

Na meer dan 5 jaar trouwe dienst gaat vandaag onze allereerste website met pensioen. De website wordt vervangen door een geheel nieuwe website welke vanmiddag live zal gaan.

In dit digitale tijdperk is een goede website onmisbaar. Het is de eerste indruk die je bij mensen op internet kunt achterlaten en daar hebben we altijd veel waarde aan gehecht. De website was nog geschreven in een format waarbij ik op 3 augustus 2015 voor mezelf begon. Met een lege woningportefeuille werd de website destijds gelanceerd en dat was ook meteen de start van ons makelaarskantoor en dienstverlening.

Ondertussen is ons kantoor flink gegroeid. Niet alleen wat marktaandeel betreft, maar ook ons team dat ondertussen uit 4 fulltime enthousiastelingen bestaat. Kortom, het werd tijd voor een nieuwe, frisse website die voldoet aan de huidige wensen en zoekcriteria.

In de afgelopen jaren kregen wij regelmatig complimenten over onze website. Bij de opmaak van de eerste website had ik meteen geïnvesteerd in een onderscheidend en duidelijk ontwerp waarbij je meteen wist wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden. Wij zullen het vertrouwde ontwerp met de 5 draaikolommen missen, maar kijken met veel plezier en vertrouwen uit naar de livegang van de nieuwe website…

Hierbij willen wij onze eerste website bedanken voor haar 24/7 bereikbaarheid, zelfs in de avonduren en tijdens de feestdagen.

Met ondernemende groet,

Remko Stevens