Remko Stevens Makelaardij

Ga terug naar overzicht

Unieke kans: Iglo te koop
Datum: 11-02-2021

Door de schaarste op de woningmarkt hebben we besloten om ook iglo’s te gaan verkopen. Op die manier hopen wij een specifieke doelgroep een dak boven het hoofd te kunnen bieden.
Deze iglo is een uniek exemplaar. Het telt één slaapkamer en wat bij binnenkomst meteen opvalt is de nokhoogte. Deze ligt op bijna 3 (!) meter hoog, alsof je een chique herenpand in loopt. Hier koop je een stukje beleving die je bij de meeste iglo’s mist.

De prijs is op aanvraag, maar verwacht geen koopje want de iglo is op traditionele wijze gebouwd met verschillende (jonge) architecten uit de straat.

Om niet teveel aanloop te krijgen van potentiële kopers, houden we het adres nog even geheim.
Een bouwkundige keuring is niet nodig omdat de iglo maar van tijdelijke aard is. Kosten kadastrale inmeting en notariskosten zijn voor rekening koper.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, delen wij t.b.v. de bezichtigingen bivakmutsen met ons logo van kantoor uit (in plaats van een mondkapje). Bij aankoop van de iglo krijg je er tevens een gratis bijpassende sjaal bij.

Vind je de iglo te koud, misschien toch net iets te klein of zoek je toch iets comfortabelers, blijf ons dan volgen voor ander nieuw aanbod.

Verschillende, nieuwe woningen liggen op de plank om binnenkort concreet te koop gezet te worden. Sommige verkoopopdrachten hebben een langere oplevertermijn dan gemiddeld, waardoor we nog wachten met de aanmelding, maar worden de voorbereidingen alvast getroffen.
Ook benieuwd wat jou verkoopmogelijkheden zijn? In deze bizarre tijden is alles te verkopen, zelfs een iglo…

Het winterteam van Remko Stevens Makelaardij.