Remko Stevens Makelaardij

Ga terug naar overzicht

📣 Winnaar taxeer & winactie bekend 📣
Datum: 14-05-2024

Afgelopen week hebben wij tijdens de Wizet jaarmarkt in Zetten voor de 10e keer het ludieke ‘Taxeer & Winspel’ georganiseerd. Daarvoor hadden wij de woning Schoutenkamp 3 te Heteren geselecteerd. Tijdens de markt was het gezellig druk en wist men onze stand goed te vinden. Uiteindelijk hebben maar liefst 388 (!) bezoekers een ‘taxatie’ ingeleverd. Bij deze editie is de exacte vraagprijs niet opgeschreven. Wel hebben we een winnaar die er maar € 500,- naast zat en een taxatie van € 836.500,- heeft ingeleverd.

De winnaar van de 10e editie van het Taxeer & Winspel is:

🏆 Robert Speelziek uit Andelst

Robert gaat er met een ballonvaart voor 2 personen vandoor. GEFELICITEERD met deze mooie prijs waarbij hij binnenkort, samen met zijn partner het mooie Betuwe vanuit de lucht gaat bewonderen! Binnen enkele dagen zal de prijsuitreiking bij ons op kantoor plaats vinden.

Een woning op waarde schatten is op basis van enkele foto’s en kenmerken niet gemakkelijk. Daarom is het ook knap dat meerdere deelnemers binnen een marge van € 2.000,- getaxeerd hebben. Ook zij verdienen een eervolle vermelding:

👏 Nathalie de Haan uit Driel
👏 Sylvia Stol uit Zetten
👏Roxanne Polman uit Heteren
👏Marian van Drempt uit Zetten
👏 Richard de Wit uit Herveld
👏 Dyonne van der Louw uit Dodewaard
👏 Jan Diepeveen uit Andelst
👏 Sabine Jacobi uit Driel
👏 Lotte Spronk uit Andelst
én
👏 Peter Valckx uit Herveld (winnaar 9e editie Taxeer & Winactie).

Wij willen iedere ‘taxateur’ bedanken voor zijn / haar deelname.

Ondertussen staat de woning ook op Funda gepresenteerd. Mocht de woning je interesse gewekt hebben, dan kun je de uitgebreide presentatie ook op onze website remkostevens.nl bekijken. Uiteraard leiden we je graag door de woning heen.

Wil je dat jouw woning in aanmerking komt voor de eerstvolgende ‘Taxeer & Winactie’ maar heb je nog niet direct verkoopplannen? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende kennismaking en waardebepaling.

Met ondernemende groet,

Team Remko Stevens Makelaardij