Remko Stevens Makelaardij

Ga terug naar overzicht

Heteren wordt steeds mooier om te wonen!
Datum: 07-05-2024

Aankomend weekend viert Heteren feest! Geniet van het Hemelvaartweekend in Heteren tijdens het spectaculaire vier dagen durend openingsfestival van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei. Gedurende 4 dagen is er van alles te doen in het gloednieuwe dorpshart met op vrijdag 10 mei een officiële opening en openingsfeest!

Wat heeft het dorp er hard aan getrokken om Heteren weer op de kaart te zetten. Chapeau voor alle partijen die zich in de afgelopen jaren hebben ingezet om Hart van Heteren tot een succes te maken. En wat is het gaaf geworden. De kunstroute met beelden van Roosje, het kleurrijke carillon en de fontein die nog een verrassing is. Dankzij vele vrijwilligers heeft Heteren een levendige kern gekregen waar verbinding hoog in het vaandel staat. Als lokaal makelaarskantoor feliciteren wij het dorp en haar inwoners met de opening van hun nieuwe dorpshart.

Vrijwel dagelijks rijden onze makelaars het dorp binnen om deuren te openen voor potentiële (nieuwe) dorpsbewoners. Hoe fijn is het dan wanneer je enthousiast over het levendige dorpshart en alle evenementen kunt vertellen.

Dankzij het vertrouwen in ons kantoor hebben wij in bijna 9 jaar tijd al vele woningen in Heteren mogen verkopen. Om die reden doen wij ook graag iets terug voor het dorp. Naast diverse sponsorcontracten zoals de Oranjevereniging, de tennisvereniging en het jaarlijkse hardloopevenement HeteRun, zijn wij ook partner van de Huiskamer van Heteren. ‘Welkom in je tweede huis’ staat er op de website. Hier vind je o.a. sociale kringen, uitéénlopende dienstverleningen, een heuse koffiebranderij, flexibele werkplekken, het dorp servicepunt en misschien wel de leukste bibliotheek van Nederland. Wij zijn trots dat wij ons wisselende aanbod op het grote beeldscherm mogen tonen, want ook wij zijn ondertussen verk(n)ocht geraakt aan het dorp…

Wij wensen een ieder 4 dagen lang een feestelijk openingsfestival toe.

Met ondernemende groet,

Team Remko Stevens Makelaardij
Marlou, Dennis, Lieke & Remko