Remko Stevens Makelaardij

Ga terug naar overzicht

Valentijnsdag op de huizenmarkt
Datum: 14-02-2024

Vandaag is het Valentijnsdag. Mensen verklaren elkaar de liefde, maar wist je dat je ook verliefd kan worden op een woning?

Bijna dagelijks zien wij enthousiaste kijkers voorbij komen die op zoek zijn naar hun droomwoning. Aan ons de taak om deze mensen verliefd te laten worden op een woonhuis. In dat geval zijn wij ook een soort van ‘matchmaker’. Door de mooie elementen van een woning te laten zien, hopen wij dat het ‘vonkje’ overspringt naar nieuw woongeluk.

Onlangs hebben wij de stijlvol verbouwde woning aan de Onze Lieve Vrouwestraat 40 te Heteren succesvol verkocht. Wij hebben tientallen kandidaten uit heel Nederland exclusief de gelegenheid gegeven om verliefd te worden op dit unieke woonhuis. Bijzonder was dat uiteindelijk meer dan de helft (!) van alle kijkers een bieding heeft uitgebracht. Zo’n hoog percentage is uitzonderlijk en zegt ook iets over hoe bijzonder de woning was. Uiteindelijk hebben we de ultieme ‘match’ gemaakt en hebben we zowel verkopers als kopers gelukkig kunnen maken.

Ook op deze ‘druiligere’ Valentijnsdag proberen wij met prachtig nieuw aanbod het zonnetje te laten schijnen en de verhuisvlinders te laten ontwaken. Nog deze week gaan wij 2 nieuwe, bezienswaardige woningen te koop zetten:

  • Wageningsestraat 80 te Zetten
  • Nijlandseweg 2 te Opheusden

En ook later deze maand komt er onder meer in Driel een heerlijke gezinswoning in de gewilde wijk De Breekenhof beschikbaar. Dit zal niet het enige nieuwe aanbod zijn. Er liggen meer nieuwe woningen op de plank waar wij de komende dagen en weken mee aan de slag gaan. Misschien zit hier wel jou droomwoning bij waarvan jou hart sneller gaat kloppen. Blijf ons dus volgen voor het nieuwste aanbod.

Kortom, wil jij ook (opnieuw) verliefd worden? Meld je dan aan bij ons kantoor zodat wij misschien ook voor jou de ultieme match kunnen maken.

Het ‘Matchmakerteam’ van Remko Stevens Makelaardij