Remko Stevens Makelaardij

Ga terug naar overzicht

Puur woongeluk
Datum: 07-06-2022

Afgelopen week ben ik bij klanten van ons kantoor langs geweest om naar de nieuwe woning (Weem 30 Valburg) te kijken. Ons kantoor is bij deze woning, namens de klant, als aankoopmakelaar betrokken geweest. Ondertussen is de woning rigoureus verbouwd en was ik erg benieuwd naar het resultaat…

Na de succesvolle aankoop mocht ons kantoor ook de verkoop van de voormalige woning (Tielsestraat 15 Valburg) begeleiden. Voor de klanten hebben we wederom een mooie overeenkomst gesloten. De woning werd tegen zeer gunstige condities verkocht waardoor voor de klant alle puzzelstukje naadloos in elkaar vielen.

Na de intensieve samenwerking is het leuk om nog eens samen terug te kijken op de rollercoaster waarin de klanten zich bevonden. Het opgeven van je vertrouwde woonomgeving en dit elders weer opnieuw te moeten opbouwen, gaat vaak gepaard met emoties. Als makelaarskantoor hoop je de klant daarin zo veel en zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen en te begeleiden. We mogen wel stellen dat het in dit geval boven verwachting is gegaan, getuige ook de beoordelingen die de klanten hebben geschreven via onze Fundapagina (verkoop: 9,8 / aankoop: 10).

Wat ik erg gaaf vond, is dat er van het gehele verkoop- en aankoopproces door de klanten een foto-album is samengesteld. Daaruit blijkt ook maar weer eens de dankbaarheid en waardering naar ons kantoor toe (zie foto).

Eén van onze slogans luidt: “WIJ VERKOPEN HUIZEN ÉN EMOTIE”
Elke dag stoppen wij onze passie weer in het makelaarsvak en dan is het ook mooi om te zien dat het door de klant gewaardeerd wordt. Wat ons betreft gaat het in de makelaardij niet alleen om huizen, maar ook om de mensen zelf. Juist dat maakt het vak zo bijzonder.
Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking waarbij mooie successen zijn geboekt. Wij wensen deze klanten veel geluk en woongenot op hun schitterende, nieuwe plek aan de rand van Valburg waar wonen, ruimte met dieren en natuur fraai samen komen.
Met ondernemende groet,
Remko Stevens