Ga terug naar overzicht

Gelukkig nieuw (woon)jaar
Datum: 10-01-2023

2022 was voor ons een topjaar. Ondanks dat we de woningmarkt in relatief korte tijd rigoureus hebben zien veranderen, hebben we in het afgelopen jaar maar liefst 135 (!) woningen verkocht en 9 woningen aangekocht. Dit ligt gelijk aan het niveau van 2021.

Ook in 2023 hopen wij weer veel bestaande én nieuwe klanten succesvol te begeleiden bij hun woonwensen. In het afgelopen jaar hebben klanten onze service en dienstverlening beoordeeld met een 9,3 en daar zijn we erg trots op! (gemiddelde van 375 beoordelingen).

In een veranderde woningmarkt komt het juist aan op expertise en marktkennis om, in het belang van onze klanten, mooie successen te behalen. Kleine details in advies en dienstverlening zullen nu nog meer het verschil gaan maken. In het afgelopen jaar is wel gebleken dat de strategie van de verkoop, waarbij o.a. de vraagprijs wordt bepaald, erg bepalend is voor het uiteindelijke resultaat. Uiteraard zijn wij ook afhankelijk van verschillende factoren waar we geen invloed op hebben, maar waar we wel invloed op hebben is onze inzet, creativiteit en ervaring. Het nieuwe jaar is weer begonnen en ons enthousiaste team staat weer klaar om er een succesvol jaar van te maken.

Benieuwd naar onze dienstverlening en jou verkoopkansen? Maak dan een afspraak met 1 van onze makelaars voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Zitten wij in 2023 ook bij jou aan tafel?

Wij wensen jou een gezond, liefdevol en (woon)gelukkig 2023 toe!

Met ondernemende groet,

Remko Stevens