Ga terug naar overzicht

2023 in cijfers
Datum: 28-12-2023

Het jaar zit er bijna op en het leuke is dat wij als NVM Makelaar vanuit Funda een mooi jaaroverzicht toegestuurd kregen.

Graag delen wij enkele van deze verrassende en opmerkelijke statistieken:

πŸ”Ž 117 woningen verkocht in de afgelopen 12 maanden

πŸ”Ž 12 vrije bouwkavels verkocht (Park Heteren)

πŸ”Ž 11 woningen aangekocht (als adviseur koper)

πŸ”Ž Gemiddelde verkooptijd: 28 dagen

πŸ”Ž De meeste woningen hebben wij in het dorp Heteren verkocht

πŸ”Ž Gemiddelde vraagprijs: € 468.655,- k.k.

πŸ”Ž Objecttype meest verkocht: Vrijstaand

πŸ”Ž Gemiddeld cijfer klantbeoordelingen: 9,4
(Gebaseerd op 121 reviews op Funda)

Het is bizar om te zien dat onze woningportefeuille in 2023 maar liefst 616.376 keer is bekeken. Dit is wederom een bevestiging dat Funda hΓ©t platform is om woningzoekers te bereiken.

Ons kantoor hecht veel waarde aan de kwaliteit van internetpresentaties waarbij wij onder meer voor de hoogste ranking gaan wat zoekfuncties betreft. Uiteindelijk zorgt dit ook voor een optimaal bereik en maximaal aantal bezichtigingen. Het is vervolgens aan ons team om zoveel mogelijk kijkers de gelegenheid te bieden om woningen te bezichtigen. In hectische tijden op de woningmarkt wordt er daarbij altijd een beroep gedaan op onze creativiteit en flexibiliteit. Met 4 fulltime enthousiastelingen waaronder 3 gecertificeerde makelaars kunnen wij hier optimaal op anticiperen. Het geeft ons dan ook een boost om te zien dat (op basis van statistieken) ons kantoor de meeste woningen in de Betuwe verkoopt!

Wij kijken dan ook met een goed gevoel terug op een enerverend verkoopjaar. Gezien alle positieve reacties van verkopers, kopers en andere relaties, alsmede alle mooie reviews, zijn wij trots op het resultaat in 2023…

Op naar een mooi en succesvol 2024!

Team Remko Stevens Makelaardij