Zoekopdracht

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning, dan kunt u daar misschien wel wat hulp bij gebruiken. Aangezien wij als NVM-kantoor zijn aangesloten op het NVM-uitwisselingssysteem, zijn wij altijd als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod. Ook zien wij de woningen voorbij komen die bijvoorbeeld niet op Funda verschijnen, maar in de “stille verkoop” worden gezet. Die woningen zijn doorgaans door de woningzoeker niet vindbaar, maar wel zichtbaar in ons systeem. Ook kan het zo zijn dat wij recent een verkoopadvies hebben afgegeven aan een kandidaat-verkoper en dat u juist net naar dat huis op zoek bent.

Door uw woonwens via onderstaand invulscherm bij ons kenbaar te maken, maakt u kans dat u als eerste op de hoogte wordt gesteld van eventueel nieuw aanbod dat aan uw wensen voldoet. Uw woonwens kenbaar maken aan ons kantoor is kosteloos. Het mooie is dat het een “win-win-situatie” kan opleveren voor alle partijen, namelijk voor de kandidaat-verkoper, u als woningzoeker en wij als makelaarskantoor.

Meer weten over een eventuele zoekopdracht? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor en wij helpen u graag verder bij het zoeken naar de juiste woning!

“Makelaars met passie voor het vak.
Wij weten wat u belangrijk vindt”
Geef hieronder uw zoekwens door
    Ik ben op zoek naar