Park Heteren

Met trots presenteren wij het exclusieve nieuwbouwproject Park Heteren. Op steenworp afstand van de uiterwaarden van de Rijn en aan de rand van het Betuwse dorp Heteren wordt een stukje vrije natuur ontgonnen tot een exclusief woondomein. Park Heteren bestaat uit 4 verschillende deelgebieden waarbij elk deelgebied een geheel eigen karakter heeft. Uiteindelijk zullen er 18 vrijstaande woningen op royale kavels van tussen de ca. 850 en 1.850m2 groot gerealiseerd worden.

Type woningen

De architectuur is gebaseerd op het type schuurwoning waarbij er 3 verschillende ontwerpen zijn gemaakt, namelijk de Schuurwoning, de Boomgaardwoning en de Brinkwoning. Binnen de ontwerpen is er keuze uit verschillende (uitbreidings)varianten. Zijn er specifieke woonwensen in bijvoorbeeld het aantal slaapkamers, een werkruimte of kantoor aan huis of zelfs alle voorzieningen op de begane grond (levensloopbestendig), dan is er veel mogelijk op Park Heteren.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is vandaag de dag een belangrijk aspect, zeker wanneer het om wonen en leven gaat. De woningen op Park Heteren zullen uiteraard duurzaam worden gebouwd en zullen voldoen aan de vereiste BENG-norm (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) en hebben een gemiddelde GPR score van 8. De ontwerpen van de woningen laten zien dat er optimaal wordt geïsoleerd. Om de woning te kunnen verwarmen én te koelen zal er een aardwarmtepomp worden geïnstalleerd. Zonnepanelen zullen voorzien in de behoefte van energie. U kunt op Park Heteren bijna energieneutraal of zelfs (met een aantal toevoegingen) helemaal energieneutraal wonen. Een gasaansluiting zal verleden tijd zijn.

Zelf bouwen

Zelf bouwen is ook mogelijk. U koopt alleen een bouwkavel en laat er uiteindelijk zelf een huis op bouwen. Belangrijk om te weten is dat het ontwerp van het huis in ieder geval dient te voldoen aan het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan,
BENG-norm en een gemiddelde GPR-score van 8. Indien gewenst kunt bij het bouwen in eigen beheer gebruik maken van ons team van specialisten. De architecten van House of Architects, gevestigd te Amsterdam luisteren graag naar uw ideeën en woonwensen. 

Fase 1

We zijn gestart met de verkoop van fase 1.  Dit betekent dat wij de kavels van deelgebieden De Brink (7 kavels) en De Boomgaard (3 kavels) als eerste aanbieden. In totaal zullen alle 18 kavels, verdeeld over 4 deelgebieden, verkocht worden waardoor er een bijzonder fraai Woondomein met 18 duurzame villa’s zal ontstaan. 

 

Uniek voor Nederland

Dit project is uniek voor Nederland, met name vanwege de royale opzet van de kavels en de ligging in de vrije natuur. Bovendien ligt Heteren centraal in Nederland waardoor je binnen 15 autominuten in grote steden als Wageningen, Arnhem of Nijmegen bent. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de projectwebsite www.parkheteren.nl

De projectontwikkelaar en de webbouwers zijn er perfect in geslaagd om de unieke beleving van het duurzame Park Heteren te laten proeven op de website. De website geeft een compleet beeld van wat het project te bieden heeft met o.a.

  • Introductie Park Heteren
  • De 4 deelgebieden
  • De 3 type schuurwoningen
  • Plattegronden, varianten en aanzichten woningtypes
  • Kavelprijzen
  • Kavelmatrix (welk type woning past op welke kavel)
  • Alles over de duurzaamheid van het project.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor. Indien gewenst kunnen we samen de locatie van Park Heteren bezoeken om vervolgens bij ons op kantoor, onder het genot van een kopje koffie, de verdere mogelijkheden te bespreken.

Park Heteren laat dromen uitkomen. Heeft u al een kavel (en een type woning) uitgezocht?

Team Remko Stevens Makelaardij

Schrijf je nu in voor Park Heteren!

Wij maken graag een afspraak met u voor een rondleiding op locatie zodat wij u verder kunnen informeren omtrent de mogelijkheden op Park Heteren. Wij nemen contact met u op!