Ga terug naar overzicht

Veel nieuw aanbod met Pasen
Datum: 15-04-2022

Wanneer je soms denkt dat het niet gekker kan, dan gebeurt het toch…

In deze week voor Pasen hebben we een record aantal nieuwe woningen in 1 week te koop gezet. Bij maar liefst 10 woningen ging het TE KOOP bord in de tuin. Foto’s maken, teksten schrijven en potentiële kopers al op voorhand informeren. Het was dan ook een hele uitdaging om alle woningen op tijd klaar te hebben. Door ons enthousiasme en flexibele inzet hebben we het voor elkaar gebokst. Verkopers blij, wij bij!

Daarnaast werd er ook nog ‘gewoon’ bezichtigd, getaxeerd en geadviseerd in de aankoopbegeleiding. Ook hebben we weer verschillende nieuwe verkoopgesprekken gevoerd. Kortom, het zijn hectische tijden op de woningmarkt maar dat wisten we al langer.

Vanwege de snelle doorlooptijd blijft het aanbod schaars, ook wanneer je in één week 10 nieuwe woningen op Funda aanbiedt. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe woningen om te verkopen. Er zijn immers veel woningzoekers die bij ons een zoekprofiel hebben neergelegd. Wanneer je tijdens de Paasdagen de verhuiskriebels krijgt, denk dan eens aan ons kantoor voor een vrijblijvend verkoopadvies. Wellicht kunnen wij ook jou én potentiële kopers aan een nieuwe droomwoning helpen.

WIJ WENSEN IEDEREEN FIJNE EN ZONNIGE PAASDAGEN TOE!

Team Remko Stevens Makelaardij