HERVELDDe Kleefse Kamp 8

Vraagprijs €570.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2002
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 DS
Straat
De Kleefse Kamp 8
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
De Kleefse Kamp 8

Stijlvol ontworpen, energiezuinige en verrassend grote 2-ONDER-1-KAPWONING (2002) met o.a. een ERKER, twee DAKKAPELLEN, grote DAKVENSTERS, een comfortabele, brede OPRIT, een in steen aangebouwde SCHUUR/STALLINGSRUIMTE (12m2) en een zonnige, afsluitbare VERANDA van maar liefst 18m2 groot.

Deze aantrekkelijke gezinswoning is opvallend compleet aangekleed met o.a. een luxe, maatwerk inbouwkeuken, dubbele terrasdeuren, 3 volwaardige slaapkamers (waarvan 2 met rolluiken), een royale en uitgebreide badkamer en een multifunctionele ruimte op de 2e verdieping met werkhoek en mogelijkheid tot een 4e slaapkamer. Verder heeft de woning veel comfort te bieden met vloerverwarming op zowel de begane grond én 1e verdieping (geen radiatoren). De woning heeft géén gasaansluiting, is voorzien van een relatief nieuwe warmtepompboiler (2020) en is aangesloten op wijkverwarming. Energielabel A is van toepassing.

De achtertuin is pal op het zuiden gelegen en heeft daardoor veel zonuren. De tuin is verzorgd aangelegd waarbij leilindes achterin de tuin voor veel privacy zorgen. De voormalige garage is verbouwd tot veranda. Doordat deze afsluitbaar is, kun je er het gehele jaar gebruik van maken. Vóór de veranda is een nieuwe, stenen stallingsruimte met dubbele deuren gebouwd (ca. 12m2) waardoor het goed toegankelijk is voor bijvoorbeeld een bakfiets en/of een motor. De opvallend brede oprit van bijna 14 meter diep biedt plaats aan 2 auto’s.

De toplocatie maakt het plaatje compleet. Gelegen aan een ruim opgezette straat met groenvoorzieningen en speeltuin, is dit de ideale ligging voor (jonge) kinderen. Bovendien vind je 2 basisscholen en het levendige dorpsplein met o.a. een supermarkt, het dorpshuis en horecavoorzieningen op loopafstand.

Quote van de makelaar: “Dit is een geweldige kans aangezien er niet zo vaak zo’n complete gezinswoning in Herveld beschikbaar komt. En zeker niet op zo’n mooie plek en de achtertuin pal op de zon. Tel daar alle andere pluspunten zoals vloerverwarming, gasloos, het luxe, hoogwaardige afwerkingsniveau en de veranda bij op, en je hebt de ideale gezinswoning gevonden”.

HOOGWAARDIG AFWERKINGSNIVEAU
Zoek je een woning met karakter, maar toch naar de maatstaven en wooncomfort van de huidige tijd? Dan raden wij je aan om dit verhaal verder te lezen. Er valt namelijk genoeg te vertellen over deze onderscheidende 2-kapper…

Het begint al bij de uitstraling van de woning. De architect wist precies welke stijlvolle elementen hij moest toepassen om de woning een jaren ‘30 uitstraling mee te geven. Grote overstekken, een robuuste ‘schoorsteen’ langs de buitengevel en de afwisseling in materiaalkeuzes en kleuren in de gevels geven de woning een opvallende uitstraling.

Eénmaal binnen wordt je verrast door mooie materialen zoals een massief houten, open trapopgang, chique paneeldeuren (geen gewone opdekdeuren), groot formaat vloertegels (60×60) en een strak gestuct plafond. Er is veel aandacht besteed aan luxe, comfort en een hoogwaardig, verzorgd en neutraal afwerkingsniveau. Eind 2022 is de woning van binnen opgefrist met nieuw saus- en gedeeltelijk schilderwerk. De trespa boeiboorden worden elk jaar schoongemaakt. De regenpijpen zijn in zink uitgevoerd. Kortom, hier kom je in een gespreid bedje terecht.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft daardoor een vrij gezichtsveld in de achtertuin. Openslaande tuindeuren (met rolhorren) geven direct toegang tot het buitenterras, waardoor je het buitenleven wel heel gemakkelijk bij de woonkamer betrekt. Tevens is dit de zuidzijde, waardoor er altijd een aangename lichtinval is. De woning is breed opgezet (binnenmaat 5,7m) en dat ruimtelijke gevoel ervaar je hier echt. Je hoeft niet bang te zijn of dat grote meubelstukken wel passen. Een mooi voorbeeld is de eethoek waar je een grote hoekbank en eettafel kwijt kunt (huidige hoekbank is ter overname). Groot formaat vloertegels met vloerverwarming (geen radiatoren) zorgen voor een hoog comfortgehalte.

ROYALE KEUKEN
De keuken is een echte eye-catcher. Niet alleen vanwege de extra ruimte en het grote glasoppervlak die de erker te bieden heeft, maar ook door de speelse en uitgebreide hoekopstelling. Het betreft een IKAR maatwerkkeuken met een moderne en robuuste uitstraling door het dikke werkblad en de strakke fronten. De inbouwapparatuur bestaat uit een Bosch vaatwasser (2024), een brede 4-pits keramische kookplaat met afzuigschouw erboven, een koelkast, een Miele combi-oven/magnetron en een Miele koffiemachine. Deze laatste heeft een wateraansluiting waardoor je nooit geen water hoeft bij te vullen.

Tip: Halverwege de overgang tussen woonkamer en keuken heb je de mogelijkheid om schuif- of taatsdeuren te plaatsen. Hierdoor zou je de keuken van de woonkamer kunnen afsluiten en een en-suite woonkeuken kunnen creëren.

SLAAPVERDIEPING
De 1e verdieping is ingedeeld met 3 volwaardige slaapkamers, een royale badkamer en een ruime overloop. Eigenlijk zijn alle ruimtes groot en zit er geen kleine slaapkamer tussen. Noemenswaardig is het extra zijgevelraam die voor veel daglicht op de overloop zorgt. Alle slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel waarbij die aan de achterzijde een maximale breedte heeft. Bovendien is deze dakkapel, die over 2 slaapkamers doorloopt, voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Hierdoor hou je niet alleen de warmte buiten, maar zijn de kamers ook geheel te verduisteren. Erg praktisch zijn de maatwerk lades onder de dakkapellen waar je in beide slaapkamers veel spullen kunt opbergen.

De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Hier kun je met gemak een groot 2-persoons bed en een linnenkast kwijt. Noemenswaardig is de vergrijsd eiken PVC-vloer die drempelloos over de verdieping is doorgelegd. Deze vloer is eveneens voorzien van vloerverwarming waardoor ook hier radiatoren achterwege gelaten konden worden. De vloerverwarming is per kamer regelbaar middels een eigen thermostaat op iedere slaapkamer.

ZEER COMPLETE BADKAMER
Net wanneer je denkt dat het allemaal niet ruimer en groter kan, wordt je verrast door de badkamer. Met ca. 10m2 is deze veel groter dan de gemiddelde badkamer in het segment. De ruimte voelt aan als een balzaal waar een heerlijk ligbad speels in de ruimte is ingedeeld. In de andere hoek is een inloopdouche (met drainafvoer) te vinden. Het wastafelmeubel is voor 2 personen en bestaat uit handige ladekorven, een kolomkast en een spiegelkast v.v. spotverlichting. Met andere woorden: Er is meer dan voldoende opbergruimte voor toilet- en badkamerspullen. De badkamer wordt compleet gemaakt door een 2e toilet (zwevend wandcloset) en een elektrische handdoekradiator. In het plafond zijn inbouwspots aangebracht. Natuurlijk ontbreekt de mechanische ventilatie niet, maar je kunt ook ventileren middels het aanwezige draai/kiepraam.

MULTIFUNCTIONELE TWEEDE VERDIEPING
Door relatief steile dakvlakken en een hoge nok (3,2m) zal je de 2e verdieping ook verbazen over de ruimte. Het betreft 1 open ruimte waardoor deze multifunctioneel te gebruiken is. In de huidige setting is er (achter een wand) een werkhoek gecreëerd. Ideaal voor wanneer je regelmatig vanuit huis werkt. In de andere hoek vind je de aansluitingen voor de witgoedapparatuur zoals wasmachine en wasdroger. In 2020 is hier tevens de nieuwe warmtepompboiler geplaatst.

Twee grote dakvensters (met verduisteringsschermen) zorgen al voor het nodige daglicht. Opvallend is dat het ene dakvenster boven het andere is geplaatst wat het ruimtelijke gevoel verder versterkt. Ook is er geen gebrek aan opbergmogelijkheden. Er is een maatwerk kastenwand (tot in de nok) gemaakt waar je bijvoorbeeld seizoenkleding en de boekhouding kunt opbergen. Ook kun je nog veel spullen kwijt achter de knieschotten en op de vliering. In de nok zijn nog inbouwspots aangebracht.

Mocht je een voorkeur hebben voor een extra slaapkamer, dan zou je deze woonlaag kunnen opdelen in een 4e slaapkamer en een wasruimte.

ACHTERTUIN MET VERANDA
Hou je van het buitenleven, dan zal je de achtertuin zeker aanspreken. Door de verzorgde afwerking met grote keramische tegels (60×60) en kunstgras voelt het als het verlengde van de woning. Opvallend is het grote overstek van de kap waardoor je bij de dubbele achterdeuren ook nog droog kunt staan. De tuin ligt pal op het zuiden waardoor je hier maximaal aantal zonuren geniet. Achterin de tuin staan volwassen leilindes die voor veel privacy zorgen.

De voormalige (stenen) garage is aan de lange zijde doorgebroken waardoor er een heerlijke veranda is ontstaan. Door haar gunstige ligging in de tuin, schijnt de zon hier in de middag en met name in de avonduren naar binnen. Met ca. 18m2 kun je hier prima een loungeset kwijt die je zelfs het gehele jaar kunt laten staan. De veranda is namelijk geheel afsluitbaar. Verder is de veranda aangekleed met houtvlonders en top-down spotverlichting. Het balkenplafond is wit geschilderd.

STALLINGSRUIMTE & OPRIT
Vóór de veranda is een nieuwe, stenen schuur c.q. stallingsruimte gebouwd. Deze is groot genoeg (ca. 12m2) voor het stallen van meerdere fietsen. Er is gekozen voor dubbele deuren waardoor je ook een bakfiets en/of een motor moeiteloos naar binnen rijdt. Tevens kun je hierin diverse tuingereedschap en buitenspeelgoed opbergen.

Naast de woning ligt een hele fijne en praktische oprit. Deze is lekker breed en biedt plaats voor 2 auto’s. Zo royaal uitstappen op de oprit als hier, zul je niet snel ergens anders tegen komen.

LIGGING
De ligging van deze woning is kindvriendelijk, ruim opgezet en natuurrijk te noemen. Temidden van 2-kappers en vrijstaande woningen, is deze woning zeer aantrekkelijk gelegen, zeker voor jonge gezinnen. De Kleefse Kamp is een autoluw hofje dat rondloopt waarbij er aandacht is besteed aan groen en speelruimte. Tegenover de woning is een groenstrook gelegen waardoor veel privacy ontstaat. Op steenworp afstand vinden we een speeltuin terug waar kleine kinderen in alle vrijheid kunnen ravotten. Op loopafstand zijn zowel een peuterspeelzaal als 2 basisschool gelegen. Daarnaast op loopafstand huisarts, tandarts, dorpshuis, supermarkt, DA-drogist etc. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er diverse horeca en een nieuw dorpshuis. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een avondvierdaagse met festiviteiten, carnaval, een heus beachvolleybaltoernooi, een jaarmarkt en in de vakantie een gewilde jeugdvakantieweek. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is (samen met Andelst) een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast, garderobenis en open trapopgang
Woonkamer met dubbele tuindeuren
Eethoek met ruimte voor een hoekbank
Maatwerk inbouwkeuken met erker aan de voorzijde.
1e Verdieping:
Overloop met daglicht en 2e trapopgang
3 Slaapkamers, allen met dakkapel (achterzijde v.v. rolluiken)
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e toilet en een 2-persoons wastafelmeubel met kastruimte.
2e Verdieping:
Open ruimte met 2 Velux dakvensters (extra slaapkamers mogelijk)
Vaste kasten, knieschotten en vliering met veel opbergruimte
Washoek met witgoedaansluiting en warmtepomp-opstelling.

BIJZONDERHEDEN
Instapklare gezinswoning met alles erop-en-eraan
Hoogwaardig en comfortabel afwerkingsniveau
Tuingerichte woonkamer met dubbele terrasdeuren
Uitgebreide keukenopstelling v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Erker zorgt voor speels karakter en veel lichtinval
Aan zowel de voor- als achterzijde een (brede) dakkapel
Multifunctionele 2e verdieping
Zwevende wandclosetten
Draai/kiepramen voor ideale ventilatiemogelijkheid
Veel praktische opbergmogelijkheden middels interieurbouw
Rolluiken elektrisch te bedienen
Meterkast: 10 groepen (automaten) en aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
Vloerverwarming op zowel de begane grond als de 1e verdieping
Géén gasaansluiting
Relatief nieuwe warmtepompboiler (2020)
Energielabel A
Goede onderhoudsstaat met o.a. verzorgd buitenschilderwerk
Achtertuin op het zonnige zuiden met opvallend veel privacy
Schuine dakvlak achterzijde is ideaal voor optimaal rendement bij eventuele zonnepanelen (nu niet aanwezig)
Grote afsluitbare veranda c.q. tuinkamer is een groot pluspunt van de woning
Watertappunt in achtertuin
Achtertuin is bereikbaar via de garage
Brede en diepe oprit waar je comfortabel 2 auto’s kunt parkeren
Overname laadpaal is nader te bepalen
Gelegen aan autoluwe straat en groenstrook
Zeer kindvriendelijke woonomgeving met veel gezinnen
Rustige ligging nabij scholen en supermarkt.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning