DODEWAARDJasappel 1

Vraagprijs €593.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1994
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 GH
Straat
Jasappel 1
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DODEWAARD
Jasappel 1

Aan een rustig hofje en aan de rand van het dorp gelegen, luxe en modern afgewerkt VRIJSTAAND WOONHUIS (energielabel A) met een verbouwde garage tot SALON/PRAKTIJKRUIMTE.

Deze instapklare gezinswoning is met een inpandige breedtemaat van 6,9 (!) meter verrassend ruim opgezet met onder meer een gezellige woonkamer met houtkachel en een trendy visgraat PVC-vloer, een eethoek met dubbele terrasdeuren, een stijlvolle en zeer complete inbouwkeuken met o.a. een dik granieten werkblad, een Quooker en een bar, een praktische bijkeuken en een geïsoleerde salon/praktijkruimte met wachtportaal en eigen entree. De hal heeft een speelse beleving door de vide naar de overloop. Op de verdieping zijn nog eens 4 volwaardige slaapkamers te vinden, evenals een trendy badkamer voorzien van design-sanitair. Een vlizotrap geeft toegang tot een verrassend grote opbergzolder met stahoogte. De woning heeft diverse extra’s zoals rolluiken en airconditioning. Zowel van binnen als van buiten is de woning goed onderhouden met o.a. nieuw buitenschilderwerk in 2022. In 2023 zijn er nog eens 23 zonnepanelen geplaatst. De aanwezige laadpaal blijft achter.

Ook de tuin ligt er opvallend verzorgd bij met aan de voorzijde een diepe oprit met plaats voor 2 auto’s op eigen terrein. Bij de voordeur is een luifel aanwezig waardoor je altijd droog staat. Langs de woning is een afsluitbare achterom gelegen met toegang tot de achtertuin. Hier vind je een zonnig vlonderterras, een gezellige VERANDA (15m2) en een SCHUUR/FIETSENSTALLING (9m2).

Quote van de makelaar: “Wanneer je voor het huis staat, zie je al meteen aan de uitstraling en de tuin dat hier met zorg en liefde wordt gewoond. Dat gevoel wordt alleen maar versterkte wanneer je de woning binnen loopt. Er zijn maar weinig woningen te vinden die zo luxe, hoogwaardig afgewerkt en instapklaar zijn als deze gezinswoning. Pak jij die kans?”

WOONKAMER
Via een prettige hal/entree met vide bereiken we de woonkamer. Deze is aan de voorzijde gesitueerd en heeft opvallend veel lichtinval. Dat komt mede door de speelse raampartijen waaronder het raam dat doorloopt tot aan de vloer. Bovendien voelt het ruimtelijk aan door de mooie breedtemaat van bijna 7 meter (inpandig). Hierdoor kun je er met gemak een grote hoekbank kwijt (de huidige bank is ter overname). Centraal in de woonkamer is een houtkachel geplaatst hetgeen voor gezellige winteravonden kan zorgen. De vloer is een echte eye-catcher aangezien deze is bekleed met een visgraat PVC-vloer.

De woonkamer loopt over in de eethoek die weer grenst aan de keuken. De eethoek biedt plaats aan een 6- of 8-persoons eettafel. Dubbele buitendeuren geven direct toegang tot het buitenterras.

LUXE INBOUWKEUKEN
De keuken van deze woning is opvallend luxe en compleet uitgevoerd. Tevens heeft het een speelse en trendy U-opstelling met schiereiland waar je met barkrukken aan kunt zitten. Het eerste wat zal opvallen is het dikke, granieten werkblad hetgeen voor een robuuste uitstraling zorgt. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een brede 5-pits gas-op-glas kookplaat met afzuigschouw erboven, een grote oven, een separate magnetron en een koelkast. Opvallend is dat de Amerikaanse koel/vriescombi ook is ingebouwd en onderdeel uitmaakt van de keuken. Deze zal dan ook achterblijven. Velen zullen de kokend waterkraan (Quooker) ook een pluspunt vinden. Er is zelfs een zeeppompje in het aanrechtblad geïntegreerd. De keuken wordt compleet gemaakt met inbouwspots in het plafond. En niet te vergeten de visgraat PVC-vloer die vanuit de woonkamer als één geheel doorloopt in de keuken.

SALON/PRAKTIJKRUIMTE
Via een praktische bijkeuken met o.a. een wasmachine-aansluiting is er een doorloop naar de salon/praktijkruimte. Hier was ooit een garage voorzien, maar deze ruimte is ondertussen voor hele andere doeleinden geschikt. Hierbij kun je denken aan een kantoor of praktijk aan huis. In de huidige setting is het ingericht als schoonheidssalon en werkkamer. Doordat het een eigen entree én een wachtportaal heeft, is het zeer geschikt om mensen aan huis te ontvangen. Naar alle waarschijnlijkheid is de ruimte geïsoleerd en is het verwarmd. Er is zowel centrale verwarming als airconditioning aanwezig waardoor het er altijd aangenaam is. Bovendien hoef je in de winter niet de gehele woning warm te stoken wanneer je alleen van deze ruimte gebruik maakt. Een laminaatvloer en een systeemplafond met inbouwspots geven de ruimte een verzorgde uitstraling. In de achtergevel is nog een extra tuindeur aanwezig.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Mocht je een levensloopbestendig woonhuis zoeken, dan zijn hier ook zeker mogelijkheden. De tussenwand met het wachtportaal is eenvoudig te verwijderen waardoor je één grote ruimte maakt. Je creëert dan een volwaardige slaapkamer met ruimte voor een 2-persoons bed. En doordat de CV-ketel met warm- en koud water in de naastgelegen bijkeuken is geïnstalleerd, hoeft de keuze voor een extra badkamer of douchegelegenheid op de begane grond niet ingewikkeld te zijn.

4 SLAAPKAMERS
Via een fraaie trapopgang met ‘traprenovatie’ (met PVC bekleed) bereiken we de 1e verdieping. Deze woonlaag is verrassend ruim hetgeen je al meteen ervaart op de overloop. Hier zorgt een vide voor een ruimtelijke beleving en speels karakter. Bovendien zorgt voor een dakvenster voor een prettige lichtinval hetgeen ook het ruimtelijke gevoel versterkt.

De overloop schakelt 4 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. Wat opvalt is dat alle eigenlijk geen kleine slaapkamer tussen zit. De slaapkamers zijn respectievelijk 14m2, 9m2, 9m2 en 8m2 groot en dat is gemeten vanaf 1,5 meter hoogte. Deze kamers zijn dus eigenlijk nog iets groter. Het verzorgde en hoogwaardige afwerkingsniveau van de begane grond gaat hier ‘gewoon’ door met neutrale kleuren en een doorlopende, drempelloze laminaatvloer. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken waardoor deze kamers geheel te verduisteren zijn. Op de overloop is een airconditioning geïnstalleerd.

TRENDY BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gelegen. Deze heeft over de gehele breedte een dakkapel hetgeen niet alleen voor meer ruimte zorgt, maar ook voor veel lichtinval. De ruimte is modern betegeld en voorzien van luxe en trendy sanitair. De inloopdouche is voorzien van een rainshower (uit de muur), een handdouche en een drainafvoer. Bij het wastafelmeubel komen de kranen eveneens uit de muur met daarbij 2 mooie design waskommen op een robuust wastafelmeubel. Erboven zijn 2 planchetten en spiegels geplaatst, ieder met eigen verlichting. En natuurlijk ontbreekt de 2e toilet (wandcloset) niet. Een handdoekradiator en een spotsplafond maken deze badkamer compleet.

OPBERGZOLDER
Een degelijke vlizotrap op de overloop geeft toegang tot de opbergzolder. Je zult verbaasd zijn hoeveel ruimte hier nog te vinden is. Met een nok op 1,9 meter hoogte kunnen de meeste mensen hier zelfs staan. De gehele zolder is bevloerd en daardoor optimaal te benutten voor het opbergen van (seizoen)spullen zoals koffers, kerstspullen en tuinkussens.

BUITENLEVEN
Deze woning staat ook in het teken van het buitenleven. Ben je een tuinliefhebber en zit je graag buiten, dan zal je deze tuin zeker aanspreken. De woning staat daarbij gunstig op het perceel waarbij de meeste tuin aan de achterzijde gelegen is (7,5m diep en 13,5m breed). Vanuit de voortuin loopt er een (afsluitbaar) pad om de woning heen naar de achtertuin. Hier vindt je een ‘verhoogd’ vlonderterras waar je een heerlijke tuinset kwijt kunt. Hier kun je genieten van de zon terwijl je veel privacy geniet en niemand je ziet zitten.

Net als de woning zelf, ligt de tuin er keurig verzorgd bij. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd waarbij planten en enkele (lei)bomen voor een groen karakter zorgen. Aan zowel de voor- als achterzijde is een watertappunt (kraantje) te vinden. Er is zelfs nagedacht over een drainafvoer. Bij de voordeur zorgt een luifel met inbouwspots ervoor dat je hier altijd droog kunt staan. De oprit is maar liefst 13 meter diep waardoor je er met gemak 2 auto’s op eigen terrein kunt parkeren. En rij je een elektrische auto, dan hangt de laadkabel al voor je klaar.

VERANDA & TUINHUIS
Deze woning wordt pas echt compleet gemaakt door de veranda met tuinhuis. Achterin de tuin is een stijlvolle veranda van 3m bij 5m gebouwd waar het gehele jaar goed toeven is. De plafondheater blijft namelijk hangen. Je tuinset staat er het gehele jaar droog en de top-downspots blijven achter. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om de veranda dicht te maken met ritsbare ‘schermen’ of (nog mooier) glazen schuifpanelen.

Het bijgebouw wordt vergezeld door een tuinhuis die één geheel met de veranda vormt. Dit tuinhuis van 3m bij 3m is met name erg praktisch voor het stallen van (elektrische) fietsen. Dubbele deuren zorgen voor een brede toegang waardoor er ook prima een motor in past. Leuk detail zijn de 2 ramen tussen het tuinhuis en de veranda.

RUSTIG HOFJE
De Jasappel betreft een kleinschalig hofje met 4 vrijstaande woonhuizen. Er is alleen sprake van bestemmingsverkeer waardoor kinderen hier vrij op straat kunnen spelen. En mocht je regelmatig bezoek ontvangen: aan het hofje zijn meerdere parkeerhavens waar je vaak nog kunt kiezen waar je je auto parkeert (een unicum in elke woonwijk van Nederland).

Ten behoeve van bezoekers zijn er meerdere parkeerhavens aangelegd.
Opvallend is de centrale ligging in het dorp. Loop je de straat uit, dan zie je het dorpsplein al gelijk liggen. Hier is een volwaardige supermarkt (Coöp) en een Action gevestigd. Verderop in de wijk zijn 2 basisscholen te vinden.

DODEWAARD, aan de Waal
Dodewaard is een gemoedelijk dorp met bijna 5.000 inwoners en heeft voorzieningen zoals een Coöp supermarkt, een Action en diverse horeca. Er is een gezondheidscentrum en er zijn concrete plannen voor een multifunctioneel centrum (MFC). Ben je van het sporten, dan kun je kiezen uit verschillende sportverenigingen zoals voetbal, (tafel)tennis en hardlopen.

Dodewaard ligt aan de rivier de Waal. Wanneer je de dijk oploopt, zie je de grote binnenvaartschepen aan je voorbij varen. Het dorp heeft een centrale ligging in de driehoek Arnhem – Nijmegen – Tiel. Moet je veel reizen vanwege je werk, dan zal het je aanspreken dat je je in circa 5 autominuten op de A15 begeeft. Tevens gaat er een stoptrein tussen Arnhem/Nijmegen en Tiel.

Vissers en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de uiterwaarden (Strang). En mocht je van wandelen houden, dan ligt Landgoed Hemmen met haar uitgestrekte, bosrijke wandelpaden en kasteeltuin binnen handbereik. Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapopgang en vide
Woonkamer (L-indeling) met o.a. een houtkachel en dubbele terrasdeuren
Open keuken met U-opstelling v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Bijkeuken met wasmachine-aansluiting en CV-ketelopstelling
Salon/praktijkruimte met eigen entree/wachtportaal, airconditioning en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met vide, dakvenster en airconditioning
4 Volwaardige slaapkamers waarvan 2 met rolluiken
Badkamer met inloopdouche, 2-persoons wastafelmeubel en 2e toilet.
Zolderverdieping:
Te bereiken met vlizotrap
Veel opbergruimte met stahoogte.

BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke gezinswoning met de X-factor
Neutraal, luxe en hoogwaardig afwerkingsniveau
Hierdoor is de woning instapklaar te noemen
Bovendien een prettige woonsfeer door veel lichtinval
Opvallende breedtemaat van bijna 7 meter (binnenmaat)
PVC-vloer met visgraatmotief
Houtkachel in de woonkamer
Inbouwkeuken met alles erop-en-eraan
Barkrukken zijn ter overname
Luxe 8-ruits deur tussen woonkamer en hal
Gastentoilet in de hal in dezelfde moderne stijl als de badkamer afgewerkt
Multifunctionele ‘zijvleugel’ met mogelijkheden voor kantoor of salon aan huis
De woning is relatief eenvoudig levensloopbestendig te maken
Traprenovatie van PVC
4 Volwaardige slaapkamers
Linnenkast met schuifdeuren op grootste slaapkamer is ter overname
Stijlvolle badkamer met trendy sanitair
Veel opbergmogelijkheden op zolder
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
Uitgebreide groepenkast met o.a. 3 fasen
Maar liefst 23 zonnepanelen (nov. 2023) met verwachte opbrengst rond de 7.000 kwh
Laadpaal blijft achter
Volledig geïsoleerd, energielabel A
Airconditioning in de salon en op de slaapverdieping
Buitenschilderwerk begane grond in 2022 door schilder uitgevoerd
Heerlijke, privacyvolle tuin voor de buitenliefhebber
Veranda geeft het buitenleven een extra dimensie
Tuinhuis met prima stallingsmogelijkheden voor fietsen en/of motor
Parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein
Aantrekkelijke ligging aan rustig en autoluw hofje
Gelegen nabij de uiterwaarden van de Waal, Landgoed Hemmen en het natuurgebied van het Gelders Landschap.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning