HERVELDKerkeakker 14

Vraagprijs €325.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2001
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 EN
Straat
Kerkeakker 14
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Kerkeakker 14

Speels opgezette en volledig geïsoleerde TUSSENWONING (2001) met o.a. een royale woonkamer met veel lichtinval, een open keuken in hoekopstelling, een praktische bijkeuken, een overloop met vide, 2 slaapkamers voorzien van rolluiken, een badkamer met o.a. een ligbad/douche en een zolder met mogelijkheden voor een 3e slaapkamer. Bij de woning hoort een tuin met een groot terras en achterom, een bestraatte voortuin met parkeergelegenheid op eigen terrein, gelegen in een gewilde en rustige woonwijk nabij het dorpsplein van Herveld.

Quote van de makelaar: “Deze woning is allesbehalve standaard. De hoge plafonds, de vides de speelse indeling maken dit een verrassende woning. Desondanks is de woning nog steeds erg praktisch met onder meer een royale woonkamer en een handige bijkeuken. Ben jij benieuwd of deze woning jou ook gaat verrassen tijdens een bezichtiging? Wellicht zien wij je snel!”

WOONKAMER
Via de hal/entree komen we in de woonkamer terecht. De woonkamer betreft een ware doorzonwoonkamer met zowel aan de voor- als achterzijde veel lichtinval. De kamer is lekker ruim opgezet waardoor je hier een riante hoekbank kwijt kan. Aan de achterzijde van de woning kan je met gemak een 6-persoons eettafel kwijt. De begane grond is v.v. een laminaatvloer. Ook is er een vaste inloopkast aanwezig, hier vind je naast veel praktische bergruimte ook de opstelling van de cv-ketel.

De hal/entree van deze woning is ruim opgezet wat zorgt voor een fijne binnenkomst in de woning. Je vindt hier het toilet en de meterkast terug. Ook is er dan voldoende ruimte voor de garderobe.

KEUKEN & BIJKEUKEN
De keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft een open karakter naar de woonkamer toe. Opvallend is de vide met haar hoge plafond die door loopt tot aan het schuine dakvlak. Dit geeft niet alleen de keuken maar de gehele woning een extra dimensie wat de woning bijzonder en onderscheidend maakt. Dit speelse karakter zorgt tevens voor een ruimtelijk effect. Er is gekozen voor een ruim keukenblok in een hoekopstelling. Door de bovenkasten heb je hier veel opbergruimte. De keuken is daarbij voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, zijnde een koelkast, een vaatwasser (op hoogte), 1,5 spoelbak, een combi-oven/magnetron, een 4-pits inductiekookplaat en een moderne afzuigkap. Erg praktisch is de apothekerskast voor veel praktische bergruimte.

Via de keuken is de bijkeuken c.q. berging bereikbaar. Deze ruimte is erg praktisch te noemen aangezien je hier veel spullen kwijt kunt. We vinden hier tevens de wasmachine- en wasdroger-aansluiting terug. Ook is er plaats voor bijvoorbeeld een extra koel/vriescombinatie. Vanuit deze ruimte is de achtertuin bereikbaar.

1e VERDIEPING
Via een open trapopgang komen we terecht op de overloop van de 1e verdieping. De overloop maakt onderdeel uit van de vide en kijkt daardoor naar beneden de keuken en eethoek in. Wat zorgt voor bijzonder effect op deze woonlaag. Vanaf de overloop zijn 2 slaapkamers te bereiken. De slaapkamers zijn respectievelijk 9m² en 8m² groot en beiden volwaardig. Door middel van de aanwezige rolluiken zijn beide kamers geheel te verduisteren.

BADKAMER
De 3e deur op de overloop is van de badkamer. Deze ruimte is ingedeeld met een ligbad/douche met spatscherm en een wastafel. De ruimte is voorzien van neutraal tegelwerk en ook de handdoekradiator ontbreekt hier niet. De ruimte is niet groot, indien je ervoor kiest om het ligbad te vervangen voor een inloopdouche, dan zou er ruimte ontstaan om een 2e toilet te plaatsen. Om de badkamer te kunnen ventileren is er mechanische ventilatie aanwezig.

ZOLDER
Op de 2e slaapkamer is een rechte steektrap aanwezig die de zolder toegankelijk maakt. Ook hier zie je het vide-effect terug waardoor ook de zolder niet standaard te noemen is. De zolder kan gebruikt worden als slaapkamer waarbij wel rekening gehouden dient de worden met de steektrap en de lagere nok. Opvallend zijn de 2 grote dakramen welke extra zijn geplaatst, dit zorgt voor veel lichtinval en een ruimtelijker gevoel. Geen derde slaapkamer nodig? Dan is de zolder uitstekend te gebruiken voor het opbergen van de seizoensspullen.

ACHTERTUIN
De achtertuin van deze woning kunnen we gezellig noemen. Het is geen grote ruimte maar desondanks kan je hier wel een gezellig zithoek diverse planten kwijt. Er is dan ook slim gekozen voor een groot terras en een border met planten aan de achterzijde van de tuin voor een groene uitstraling. Doordat de daken van deze woningen doorlopen krijg je een speels effect in de tuin. Een pluspunt is de achterom welke zorgt dat je eenvoudig met een fiets in de tuin kan komen.

VOORTUIN EN OPRIT
Bij deze woning hoort een opvallend diepe voortuin. Er is gekozen om deze geheel te bestraten wat uiteraard zorgt voor een onderhoudsvriendelijk karakter. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om de auto op eigen terrein te parkeren, zo hoef je nooit op zoek naar een parkeerplaats. Dit zorgt tevens voor een buffer tussen de straat en de woonkamer.

PLAN ‘DE WOERDEN’
De woning maakt onderdeel uit van plan ‘De Woerden’ waarbij de architect is uitgegaan van royale en zongerichte percelen met een open karakter. Vrijstaande woonhuizen worden afgewisseld met rijwoningen en 2-kappers wat de directe omgeving speels en divers maakt. De meeste woningen in de wijk hebben beukenhagen als erfafscheiding wat voor een eenheid zorgt en het groene karakter van de wijk versterkt.

De Kerkeakker is een rondlopende, autoluwe éénrichtinsgweg wat het zeer aantrekkelijk maakt voor (jonge) gezinnen. Op steenworp afstand vinden we een speeltuin terug waar kleine kinderen in alle vrijheid kunnen ravotten. Op loopafstand is zowel een peuterspeelzaal als een basisschool gevestigd. Alle voorzieningen voor (kleine) kinderen zijn binnen handbereik.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er diverse horeca en een nieuw dorpshuis. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een avondvierdaagse met festiviteiten, een beachvolleybaltoernooi, een jaarmarkt en in de vakantie een gewild jeugdvakantieweek. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is (samen met Andelst) een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Ruime hal/entree met meterkast en toilet
Woonkamer met vaste inbouwkast v.v. cv-ketelopstelling
Open keuken met vide, eethoek en trapopgang
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop
Hoofdslaapkamer met rolluiken
2e Slaapkamer met rolluik en trapopgang naar zolder
Badkamer met ligbad/douche en wastafelmeubel
Zolder:
Veel opbergruimte, mogelijkheid voor een 3e slaapkamer met veel daglicht

BIJZONDERHEDEN
Speels opgezette woning met ruimtelijke elementen
Volledig geïsoleerd
Verrassende ruimtes
Riante woonkamer met veel lichtinval
Open keuken in hoekopstelling
Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig
Ruimte voor een grote eettafel
Praktische inbouwkast met veel bergruimte
Handige bijkeuken v.v. witgoedaansluitingen en tuindeur
Open trapopgang
Overloop met vide
2 Volwaardige slaapkamers voorzien van rolluiken
Badkamer met o.a. ligbad/douche
Zolder met veel opbergmogelijkheden of optie voor slaapkamer
Gezellige achtertuin
Achterom aanwezig
Parkeerplaats op eigen terrein
Gelegen aan een straat met alleen bestemmingsverkeer
Nabij scholen en dorpscentrum.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning