DRIELPolenplein 14

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
1990
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 CN
Straat
Polenplein 14
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Polenplein 14

Zeer comfortabel, levensloopbestendig te bewonen en verzorgd onderhouden MAISONNETTE BOVENWONING (1990) met een zonnig BALKON en een FIETSENBERGING.

Deze woning bestaat uit 2 woonlagen met alle voorzieningen op de woonverdieping, zoals onder andere een ruime woonkamer met toegang tot het balkon (zuiden), een inbouwkeuken in U-opstelling, een royale slaapkamer met vaste kastenwand, een ruime badkamer met onder meer een inloopdouche en wastafelmeubel en een separaat toilet. Op de verdieping zijn nog 2 slaapkamers gelegen van goed formaat en een veel bergruimte. Op de begane grond heeft deze woning een eigen (fietsen)berging en een gezamenlijke tuin. Het complex is voorzien van een liftinstallatie.

Dit bezienswaardige appartement heeft een zeer gunstige ligging in het centrum van Driel. Voorzieningen als de Albert Heijn en een bakker liggen letterlijk op steenworp afstand van deze woning. Bovendien is er altijd wel een parkeerplaats voor de deur beschikbaar.

Quote van de makelaar: “Deze woning is zeer flexibel te bewonen waardoor het geschikt is voor alle doelgroepen. Een groot pluspunt is dat de woning met alle voorzieningen zoals ook een slaap- en badkamer op de 1e woonlaag én een liftinstallatie in het complex levensloopbestendig te bewonen is. Desondanks bieden de 2 slaapkamers op de 2e woonlaag extra ruimte waardoor ook een gezin hier uit de voeten kan. Daarbij komt de centrale ligging in het dorp, waardoor je alle winkelvoorzieningen binnen loopafstand hebt. Zien wij jou binnenkort voor een bezichtiging waarbij je onder andere de verzorgde onderhoudsstaat terug zal zien?”

LEVENSLOOPBESTENDIGE MAISONNETTE
Misschien ben je niet zo goed bekend met dit type huis omdat ze er niet zoveel zijn, maar het zijn juist hele aantrekkelijke woningen omdat verschillende gewilde woonaspecten bij dit type huis samenkomen. Een bijkomend voordeel is daarbij dat wel alle voorzieningen op de 1e woonlaag aanwezig zijn. Vaak is dit bij een maisonnette niet het geval. Dit maakt dat de woning voor verschillende doelgroepen bruikbaar is. Met alle voorzieningen op de 1e verdieping (woonlaag) en een liftinstallatie in het complex is de woning levensloopbestendig. Door het bijkomende voordeel dat er op het appartement nog een verdieping aanwezig is met nog eens 2 slaapkamers, kan zelfs een gezin hier uit de voeten.

Een ander groot pluspunt is dat je geen tuin te onderhouden hebt. In dit geval zit er wel een balkon bij de woning waardoor je al snel buiten lekker van de zon gaat genieten. Tevens maakt deze woning onderdeel uit van een goed georganiseerde Vereniging van Eigenaren. Hierdoor hoef je niet zelf een opstalverzekering te regelen en hoef je niet om te kijken naar het buitenonderhoud. Kortom, hier is het volop genieten terwijl je ook gemakkelijk de deur dicht trekt wanneer je even niet thuis bent.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een goed formaat en is over de volle breedte van de woning gelegen. Doordat het balkon als het ware iets naar binnen valt is de woonkamer niet recht van formaat wat het een speels effect geeft. Desondanks heb je hier voldoende ruimte voor een lekkere bank, een grote eettafel en een extra kast. Het vele glas zorgt voor een fijn zicht op het Polenplein, waarbij je wel geniet van veel privacy door de ligging op de 1e verdieping. Erg gemakkelijk is het intercomsysteem in de woonkamer waarbij je door middel van een camera kunt zien wie er aanbelt in de centrale hal op de begane grond.

INBOUWKEUKEN
In de hoek van de woonkamer is de keuken gesitueerd, deze is door een scheidingswand halfopen naar de woonkamer toe. De keuken is in een U-opstelling geplaatst met bovenkasten waardoor er veel ruimte aanwezig is. Aan opbergruimte heb je hier dan ook geen gebrek. De aanwezig inbouwapparatuur bestaat uit een koel/vriescombinatie, een combi-oven/magnetron en een 4 pits inductiekookplaat. Er is gekozen voor een grote (1,5) spoelbak.

SLAAPKAMER EN BADKAMER
Op de woonlaag is tevens een slaap- en een badkamer gelegen. Dit maakt dat de woning ook levensloopbestendig te bewonen is. De woonlaag bevindt zich dan wel op de 1e verdieping, het complex is voorzien van een liftinstallatie waardoor het appartement voor eenieder te bereiken is.

De slaapkamer is ruim opgezet en ruim 12m² groot waardoor je goed om het bed heen kan lopen. De kamer is voorzien van een kastenwand met stijlvolle louvredeurtjes waardoor je geen separate kast hoeft te plaatsen. 2 Ramen zorgen hier voor een fijne lichtinval.

De badkamer is eveneens op deze woonlaag gelegen en bereikbaar via de hal. De badkamer is ruim opgezet waardoor ook een mindervalide hier uit de voeten kan. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche en een wastafelmeubel. Het wastafelmeubel en de daarboven geplaatste spiegelkast zorgen voor veel opbergruimte. Ook de witgoedaansluiting is in deze ruimte terug te vinden. Erg comfortabel is dat de ruimte is voorzien van een raam, deze is automatisch te openen waardoor je goed kan ventileren. Daarnaast is er ook mechanische ventilatie aanwezig.

VERDIEPING
Op de bovenste woonlaag zijn 2 volwaardige slaapkamers gelegen van respectievelijk 12m² en 10m² groot. De grootste slaapkamer heeft een wastafel wat erg prettig is aangezien de badkamer een verdieping lager gelegen is. Vanuit deze slaapkamer kom je tevens in een berging terecht, onder het schuine dakvlak tref je hier veel opbergruimte voor bijvoorbeeld de seizoensspullen. De tweede slaapkamer heeft een dakraam en een vaste kast waar ook de cv-ketel is terug te vinden.

BALKON
Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. Het balkon is ca. 9m² groot waardoor je hier lekker kunt genieten. Door de ligging op het zuiden heb je hier tevens de gehele dag zon. Om de zon te kunnen weren is er een (elektrisch bedienbaar) zonnescherm aanwezig. Je geniet hier van een uitzicht op het voorgelegen Polenplein waardoor er altijd beweging voor deur is, echter heb je hier opvallend veel privacy door de ligging op de 1e verdieping.

COMPLEX
Het appartementencomplex is midden in het centrum van Driel gelegen. De supermarkt is dan ook op steenworpafstand. Het appartementencomplex is gebouwd in 1990 en is degelijk gebouwd met een praktische indeling. Het complex is opgebouwd met 3 woonlagen waarbij er in totaal 8 appartementen zijn. Dit appartement ligt op de 1e verdieping. In het complex is een liftinstallatie aanwezig. Op de begane grond vinden we voor elke woning een eigen fietsenberging terug. De centrale hal is afgesloten en toegankelijk middels een intercomsysteem (videofoon). Aan de achterzijde van het complex is tevens een gezamenlijke tuin/terras aanwezig.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het complex wordt beheerd door en actieve en gezonde VvE. De bewoners bepalen gezamenlijk wat er in het complex gebeurt, waarbij het beheer is uitbesteed aan een professionele organisatie. De servicekosten bedragen € 175,- per maand. Dit is o.a. inclusief het buitenonderhoud van het complex, schoonmaak van de gemeenschappelijke (binnen)ruimtes een alle bijkomende verzekeringen zoals de opstal- en brandverzekering. Bij de bouw is er gekozen voor onderhoudsarme materialen wat scheelt in de onderhoudskosten. Zo zijn alle kozijnen in kunststof uitgevoerd waardoor er nauwelijks schilderwerkzaamheden uitgevoerd hoeven te worden.

LOCATIE
Deze woning vinden terug midden in het centrum van Driel. Door de ligging schuin tegenover de Albert Heijn heb je hier de dagelijkse boodschappen binnen handbereik. Ook de winkels zoals een bakker en groenteboer zijn binnen loopafstand te bereiken. Het zicht op het plein zorgt voor wat beweging voor de deur, terwijl je toch geniet van privacy. En mocht je een stukje willen gaan wandelen, dan loop je ook zo de dijk op het Betuwse landschap in.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen. Driel heeft zelfs de keuze uit 3 basisscholen waarvan de Vrije School uniek te noemen is. In de Schuytgraaf is een Internationale school gevestigd die eveneens binnen handbereik is gelegen.

Mede door de provinciale weg N837, met aansluiting op de A50, is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en dit is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan je denkt.

INDELING
Woonverdieping:
Hal/entree met meterkast en toilet
Woonkamer met trapopgang
Halfopen keuken in U-opstelling v.v. inbouwapparatuur
Slaapkamer met vaste kastenwand
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en witgoedaansluiting
Balkon met zonwering
Slaapverdieping:
Overloop
Slaapkamer 1 met wastafel en toegang tot berging
Slaapkamer 2 met dakraam en vaste kast met cv-ketelopstelling
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met brievenbus en intercomsysteem met camera
Eigen berging c.q. fietsenstalling
Gemeenschappelijke tuin.

BIJZONDERHEDEN:
Zeer complete woning met 2 woonlagen en een groot dakterras
Toegankelijk voor ouderen en mindervaliden
Liftinstallatie aanwezig in complex
Alle voorzieningen op de woonverdieping (levensloopbestendig)
Verzorgde onderhoudsstaat
Ruime woonkamer met zicht op Polenplein
Halfopen keuken in U-opstelling
Royale slaapkamer met vaste kastenwand met louvredeurtjes
Nette badkamer met o.a. inloopdouche, wastafelmeubel en witgoedaansluiting
Hooggeplaatst badkamerraam elektrisch bedienbaar
Verdieping met nog 2 volwaardige slaapkamers
Berging onder schuin dakvlak met verassend veel opbergruimte
Cv-ketel: Vaillant geplaatst in 2013
Energielabel C
Dakterras met veel zonuren (zuiden)
Zonwering is elektrisch bedienbaar
Actieve Vereniging van Eigenaren
Servicekosten VVE bedragen ca. € 175,- per maand
Eigen berging c.q. fietsenstalling v.v. elektra en verlichting
Centrale ligging in Driel met alle voorzieningen op loopafstand
Arnhem en Elst liggen binnen handbereik (o.a. busverbinding).

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning