RANDWIJKWillem Alexanderstraat 23

Vraagprijs €489.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde twee onder een kapwoning
Bouwjaar
1998
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RANDWIJK
Postcode
6668 CC
Straat
Willem Alexanderstraat 23
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RANDWIJK
Willem Alexanderstraat 23

Verrassend ingedeeld, volledig geïsoleerd en energiezuinige GESCHAKELDE 2-ONDER-1-KAPWONING. Deze zeer complete gezinswoning is van alle gemakken voorzien met o.a. vloerverwarming op de begane grond, een heerlijke woonkamer met sfeerhaard en airconditioning en een inbouwkeuken in hoekopstelling met o.a. een luxe Boretti fornuis. De 1e verdieping is ingedeeld met 3 volwaardige slaapkamers en een moderne badkamer met o.a. een opvallend breed wastafelmeubel. De 2e verdieping is aanzienlijk vergroot door een dakkapel met kunststof kozijnen en opgedeeld in een 4e slaapkamer en een voorzolder met o.a. airconditioning, witgoedaansluitingen en opbergruimte. De woning wordt aangevuld met 12 zonnepanelen (2023), horren op de slaapkamers, diverse rolluiken en een markies.

De achtertuin is ruim 10 meter diep waardoor je hier eenvoudig meerdere terrassen kunt aanleggen. Aan de woning is een garage gebouwd welke is voorzien van o.a. een elektrische deur aan de voorzijde en een tuindeur aan de achterzijde. Voor de garage ligt een oprit met plaats voor 3 auto’s. De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk waarbij speelvoorzieningen voor de deur te vinden zijn.

Quote van de makelaar: “Op zoek naar een complete 2-kapper met een speelse uitstraling op een aantrekkelijke plek tegenover speelweide? Dan mag je deze gezinswoning niet missen. De woning is comfortabel aangekleed met o.a. airconditioning (2x), vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen. Zie jij jezelf hier al wonen?”.

WOONKAMER
De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een rechthoekig formaat. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt spelen met de inrichting en er meerdere mogelijkheden zijn om je bank te plaatsen. Grote raampartijen zorgen voor een fijn uitzicht, vooral omdat de tegenovergelegen bebouwing verder weg staat. De ramen aan de voorzijde zijn voorzien van een rolluik en een zonwering (markies). De begane grond is voorzien van een aangename vloerverwarming met daarop plavuizen. Comfortabel is de airconditioning welke tevens in deze ruimte is geplaatst. Een haard zorgt voor veel sfeer en warmte op de koude winteravonden.
Aan de achterzijde van de woning is de eethoek te vinden. Hier bieden openslaande deuren direct toegang tot de achtertuin.

INBOUWKEUKEN
Vanuit de woonkamer loop je door naar de keuken aan de achterzijde. Hier is de keuken te vinden welke is geplaatst in een moderne hoekopstelling. Opvallend is het grote Boretti fornuis welke is voorzien van 2 ovens, 4 gaspitten en een teppanyaki plaat. Uiteraard is er gekozen voor een bijpassende afzuigkap. De inbouwapparatuur bestaat verder uit een vaatwasser (2017), een koelkast (2022) en een koffiemachine (2023). Achter de greeploze fronten van de onder- en bovenkasten treft je veel opbergruimte. Onder deze bovenkasten is tevens spotverlichting geplaatst.

1e VERDIEPING
Via de hal en trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Hier verbindt de overloop 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 17m², 8m² en 7m² groot. Opvallend is hier de kapconstructie welke aan de voorzijde van de woning zorgt voor een speels effect. Ondanks de schuine wanden is er nauwelijks ruimteverlies op de slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van horren waardoor de insecten geen kans krijgen. De slaapkamer aan de voorzijde en zijkant zijn voorzien van een rolluik, ook om de zon te kunnen weren.

COMPLETE BADKAMER
Bij deze woning hoort een stijlvolle, moderne badkamer. De ruimte is in 2018 geheel gemoderniseerd. Er is gekozen voor een opvallend groot wastafelmeubel met 2 wasbakken en kranen die verwerkt zijn in de wand. Boven de wastafels zijn dubbele spiegelkasten geplaatst. Onderliggende lades zorgen voor veel opbergruimte. Een inloopdouche en een 2e (zwevend geplaatst) toilet maken de ruimte compleet. Zeer comfortbal is de aanwezige vloerverwarming waardoor je hier nooit koude voeten hoeft te hebben. Zelfs de handdoekradiator is geheel in stijl met de badkamer geplaatst. 2 Ramen zorgen voor de nodige lichtinval en een ventilatiemogelijkheid. Overigens is er ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping van deze woning is verrassend ruim te noemen. Mede door een dakkapel is de woonlaag aanzienlijk vergroot waardoor er een riante slaapkamer is gecreëerd van ca. 12m² (gemeten vanaf 1,5m hoogte). De dakkapel is voorzien van een kunststof kozijn waardoor het ook nog onderhoudsvriendelijk is. Alle ramen zijn daarbij voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken en horren. Op de voorzolder is zijn de witgoedaansluitingen alsmede de opstelling van de cv-ketel (2022) terug te vinden. Boven het trapgat is airconditioning geplaatst waardoor niet alleen de 2e verdieping, maar ook de 1e verdieping profiteert van een koele lucht.

ACHTERTUIN
Deze ware gezinswoning wordt compleet gemaakt door een comfortabele achtertuin. Met een diepte van ruim 10 meter en een breedte van meer dan 8 meter heb je hier veel ruimte. De tuin is aangekleed met een terras met plaats voor meerdere zithoeken, gras en een diverse planten en struiken langs de erfafscheiding. Dit zorgt voor een groene en natuurlijke uitstraling. Door het formaat is er voldoende ruimte voor eventueel een trampoline of een schommel. Aan de achtergevel is een waterpunt aanwezig.

COMFORTABELE GARAGE & OPRIT
Een groot pluspunt in de aan de woning gebouwde garage. De ruimte is ca. 17m² groot waardoor je hier voldoende ruimte treft voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen en/of motoren, maar daarnaast plaats blijft voor een fijne klushoek. Aan de voorzijde is de garage voorzien van een elektrische deur (bedienbaar via app) waardoor je hier eenvoudig met een voertuig naar binnen rijdt. Het platte dak van de garage is aan de voorzijde, ter hoogte van de voordeur, verlengd waardoor er een luifel/overkapping is gecreëerd. Hierdoor sta je bij de voordeur altijd droog.

Voor de garage is een oprit gelegen, deze is ter hoogte van de voortuin verbreedt waardoor je hier ook twee auto’s naast elkaar kunt parkeren. In totaal zou je 3 auto’s op eigen terrein kunnen plaatsen.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug in een rustige, gemoedelijke en kindvriendelijke woonwijk. De Willem Alexanderstraat loopt als het ware rond waardoor er ook geen doorgaand verkeer is (uitsluitend bestemmingsverkeer).

Noemenswaardig is de tegenovergelegen speelweide waar kinderen naar hartenlust met de speeltoestellen kunnen spelen terwijl ouders op een bankje lekker bijkletsen. Groene hagen zorgen ervoor dat kinderen niet zomaar de weg oprennen, ook al is de straat autoluw te noemen. Kortom, hier geniet je het woongenot van een relatief jonge woonwijk waar je zomers de vogeltjes nog hoort fluiten.

RANDWIJK
Randwijk is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Rijndijk gelegen. Het dorp wordt omzoomd door onder meer weilanden en de dijk met daarachter de uiterwaarden van de Rijn. Randwijk heeft een eigen basisschool. Een middelbare school (van VMBO tot Atheneum) ligt eveneens binnen handbereik, namelijk in het naburige dorp Zetten (5 autominuten afstand). Hier vind je tevens een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaaswinkel.

Door de centrale ligging in de regio ben je binnen 10 minuten in Wageningen (via de pont van Lexkesveer) en via de A50 en/of A15 binnen 15 tot 20 autominuten in Arnhem en Nijmegen. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met de snelweg A15.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapopgang en trapkast
Woonkamer met sfeerhaard en airconditioning
Open keuken in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur en dubbele terrasdeuren
Aangebouwde garage met elektrische deur
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarbij de ramen zijn v.v. horren
Badkamer met inloopdouche, breed wastafelmeubel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder met dakkapel, witgoedaansluitingen, cv-ketelopstelling en airconditioning
4e Slaapkamer met groot dakkapel v.v. elektrisch bedienbare rolluiken en horren.

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
Verrassende gezinswoning met 3 volwaardige woonlagen
Veel wooncomfort
Volledig geïsoleerd
12 Zonnepanelen geplaatst in 2023
Vloerverwarming op de begane grond
L-woonkamer v.v. plavuizen
Sfeervolle haard
Airconditioning in de woonkamer
Openslaande deuren én achterdeur aanwezig in de achtergevel
Moderne keuken in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur
Luxe Boretti fornuis met o.a. een teppanyaki plaat, 4 gaspitten (waaronder 1 wokpit) en 2 ovens
In totaal 4 slaapkamers
Luxe badkamer (eind 2018) met inloopdouche en 2e toilet
Breed wastafelmeubel met dubbele waskom en lades
Mechanische ventilatie (2022) met vochtsensor
Breed dakkapel met kunststof kozijnen, elektrisch bedienbare rolluiken en horren
Airconditioning overloop 2e verdieping (2022)
Horren op alle slaapkamers
Bergruimte in punt dak op 2e verdieping
Diverse rolluiken aanwezig
Cv-ketel: Remeha met bouwjaar 2022
Aantrekkelijke achtertuin met meerdere terrassen
Comfortabele oprit welke is verbreed ter hoogte van de voortuin
Luifel bij voordeur
Gewilde woonwijk met speelvoorzieningen voor de deur
Treinstation op fietsafstand (in Zetten)
Wageningen is via de pont goed aan te rijden (auto en fiets)
Op loopafstand gelegen van basisschool en de uiterwaarden van de Rijn.

Let op: De oplevering van deze woning is per maart 2025

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning