Remko Stevens Makelaardij

DRIELVan Ommerenstraat 1

Vraagprijs €465.000,- k.k.
Beschikbaar
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1992
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 GP
Straat
Van Ommerenstraat 1
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Van Ommerenstraat 1

In 2020 gemoderniseerd, energiezuinig en instapklaar, VRIJSTAAND WOONHUIS (1992), bestaande uit 2 woonlagen, een hoge vide met ‘balkon’ en een praktische zoldervliering. De strak aangelegde achtertuin is pal op het zonnige zuiden gelegen, er is een zijtuin met achterom en achterop het perceel staat een vrijstaande, stenen GARAGE met (korte) oprit ervoor. Een brede groenstrook met fruitbomen tegenover de woning geeft het een aantrekkelijke ligging in de rustige woonwijk.

Deze bezienswaardige woning met verrassende indeling is hoogwaardig afgewerkt met veel luxe en comfort in detail en materiaalgebruik. Grote pluspunten zijn o.a. de ruimtelijke woonkamer met veel lichtinval en schuifpui, een open keuken v.v. moderne inbouwapparatuur, een leistenen vloer met vloerverwarming (hoofdverwarming), een slaapkamer op de begane grond, een werkruimte op de vide (overloop), een heerlijke masterbedroom met grote dakkapel alsmede een royale en zeer complete badkamer met alles erop en eraan. Verzorgd stucwerk, dimbare inbouwspots, maatwerk kasten(wanden), airconditioning en een ruim toilet maken deze woning nog completer. Mede doordat de woning volledig is geïsoleerd en maar liefst 20 zonnepanelen (op het zuiden) heeft, draagt de woning energielabel A.

Quote van de makelaar: “Wat een plaatje is dit. Werkelijk overal is over nagedacht. De woning is dan misschien niet zo groot, maar dat maakt het juist voor een specifieke doelgroep erg interessant. Iemand alleen, een stel met carrière-ambities of een koppel van 55+ dat nog niet toe is aan een appartement met balkon, maar graag nog wil genieten van een comfortabel, energiezuinig en onderhoudsarm woonhuis met zonnige tuin en een volwaardige garage. Kortom, ben je op zoek naar iets bijzonders, dan heb je hier wellicht je droomwoning gevonden”.

UNIEK IN HET SEGMENT
Dit vrijstaande woonhuis is op meerdere vlakken bijzonder te noemen. Allereerst vanwege haar speelse karakter in indeling met de vide en het ‘balkon’ in de woonkamer als hoogtepunt.
Maar ook vanwege het gedetailleerde en luxe afwerkingsniveau dat je door de gehele woning terugvindt. Vloerverwarming en airconditioning zorgen voor een hoog comfortgehalte. Desondanks is de woning energiezuinig wat voor lage energiekosten zorgt (€ 75,- per maand, prijspeil zomer 2023). De zonnepanelen leveren maar liefst ca. 5.500 kWh per jaar op wat voor een overschot van 1.500 kWh zorgt. Doordat het reguliere onderhoud altijd consequent is uitgevoerd en er voor onderhoudsarme materialen gekozen is, is de woning onderhoudsvriendelijk te noemen.

Verder heeft de woning een gunstige ligging, zowel in de autoluwe straat (aan groenvoorziening) als de zonnige oriëntatie van de achtertuin (zuiden). De volwaardige en zeer degelijke garage maakt het plaatje compleet. Hier kom je werkelijk in een gespreid bedje terecht.

MODERNISERING
In 2020 is de woning naar een aanzienlijk hoger niveau getild. De keuken (2012) en de badkamer / toilet (2014) waren al gemoderniseerd, maar 3 jaar geleden was het tijd om de ‘finetuning’ door te voeren. Een flinke investering omdat er nergens op bezuinigd is. Ondanks dat de keuken en het sanitair van badkamer/toilet al wat ouder zijn, zou je bijna denken dat deze ook van 2020 zijn, gezien de zeer verzorgde staat waarin het verkeert.

De modernisering bestond onder meer uit nieuw stucwerk van wanden en plafonds, uitbreiding van de elektra i.c.m. nieuwe contactdozen en schakelmateriaal en 2 airco-units waarbij de aansluitingen vakkundig uit het zicht zijn weggewerkt. Andere verbeteringen zijn de RVS trapleuning en balustrade van de vide, diverse maatwerk interieurkasten en een extra wastafelmeubel (met trendy waskom) in de slaapkamer op de begane grond.

Bouwkundig is er een nieuwe voordeur geplaatst, zijn meerdere ramen v.v. ventilatieroosters (downlufting) en is er glas vervangen door HR++ beglazing. De dakkapel is opnieuw geïsoleerd en bekleed met onderhoudsarm Keralit. Er lagen al 4 zonnepanelen op het dak maar doordat er 16 stuks bijgelegd zijn, is ook de duurzaamheid van de woning verder geoptimaliseerd.

WOONKAMER
Zoek je geen standaard woning, dan nodigen we je graag uit om deze woning te bezichtigen. Eénmaal in de woonkamer begrijp je gelijk wat we hiermee bedoelen. Doordat een plafond ontbreekt, kijk je tegen de schuinoplopende dakconstructie aan. Deze vide zorgt voor een zeer ruimtelijk gevoel en een unieke beleving, ook omdat er op speelse wijze dimbare verlichting is aangebracht. Ook kun je de hoogte accentueren door een stijlvolle lamp boven de eettafel op te hangen. Meerdere ramen (waaronder in de zijgevel) zorgen voor een prettige lichtinval. Een schuifpui geeft direct toegang tot het zonnige buitenterras. Aangezien de achtergevel op het zuiden is gelegen, is er over de volle breedte van de woning zonwering aangebracht (uitvalscherm, elektrisch bedienbaar).

Het afwerkingsniveau is zeer verzorgd. Op de vloer ligt een leistenen vloer welke is voorzien van vloerverwarming. Deze loopt door naar de keuken, hal, toilet en slaapkamer en doordat het de hoofdverwarming betreft, konden radiatoren achterwege gelaten worden.

MODERNE INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een open karakter naar de woonkamer waarbij het keukenblok in een L-opstelling is geplaatst. Een zwart werkblad en witte fronten zorgen voor een neutrale en tijdloze uitstraling. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een fornuis v.v. gaskookplaat en oven alsmede een design afzuiger en een separate magnetron. De luxe Amerikaanse koel/vriescombi met ice-crusher en gezuiverd, koel drinkwater wordt ter overname aangeboden. Verder is er praktische kastruimte te vinden waaronder een draaicarrousel en geïntegreerde, gescheiden afvalemmers. Onder de bovenkasten is sfeervolle, dimbare spotverlichting aangebracht. En niet te vergeten het uitzicht aan de voorzijde waarbij je vrij op de groenvoorziening kijkt.

SLAAPKAMER B.G.
Een slaapkamer op de begane grond wordt vaak gezien als een groot pluspunt. Je hoeft immers niet de trap op om te slapen, alhoewel de badkamer wel op de verdieping is gelegen. Om dit (deels) te ondervangen is er een luxe wastafelmeubel geplaatst. Deze bestaat uit een composiet plateau met waskom en daaronder praktische ladekorven. Het wastafelmeubel wordt compleet gemaakt met een spiegelkast v.v. elektra en verlichting.
Je hoeft deze kamer natuurlijk niet in te richten als slaapkamer. Een werk- of hobbykamer behoort ook tot de mogelijkheden.

WERKPLEK OP DE VIDE
Wanneer je eenmaal de ruimte op de vide ziet, zal je beseffen dat dit een veel betere werkplek biedt. Je kijkt immers over de balustrade naar de woonkamer wat voor een bijzondere beleving zorgt. Bovendien geven een maatwerk schuif/kastenwand en een inbouwkast (met schappen) je veel opbergmogelijkheden. Er is een nieuwe radiator geplaatst, maar je kunt ook verwarmen (en koelen) middels de aanwezige airconditioning. Een vlizotrap geeft toegang tot de zolderverdieping.

MASTERBEDROOM
Op de verdieping is één slaapkamer te vinden en dat is dan ook meteen de masterbedroom. Hier kun je met gemak een 2-persoonsbed kwijt waarbij aan weerszijden extra contactdozen zijn aangebracht. Een interieurbouwer heeft hier een maatwerk wandkast met schuifpanelen ingebouwd. Hier kun je je volledige garderobe in kwijt. Een dakkapel zorgt niet alleen voor extra ruimte, maar ook voor een vrij uitzicht op de groenvoorziening tegenover de woning. Mocht het te warm of te koud worden, dan is er altijd nog de 2e airconditioning die voor een comfortabel leefklimaat zorgt. Tevens is hier een nieuwe radiator geplaatst.

LUXE BADKAMER
Ook over de badkamer is veel te vertellen aangezien het meer te bieden heeft dan de gemiddelde badkamer. Het is niet alleen ruim opgezet, maar ook compleet ingedeeld met modern sanitair en fris tegelwerk. Je kunt zien dat hier een vakman aan het werk is geweest die over de ruimte heeft nagedacht. Er is een hoek/ligbad aanwezig alsmede een inloopdouche met rainshower, handdouche en drainafvoer. Het 2-persoons wastafelmeubel is voorzien van een dubbele lade en een verwarmde spiegel met verlichting. In de extra kolomkast kun je veel toiletspullen kwijt. En uiteraard ontbreekt het 2e (zwevende) toilet niet. Er is zowel vloerverwarming als een handdoekradiator aanwezig. Onder het schuine dakvlak is er een plek ingeruimd voor zowel de wasmachine als de wasdroger. Dimbare spotverlichting in het plafond maakt het plaatje compleet.

ZOLDERVLIERING
Via een degelijke vlizotrap is de zoldervliering te bereiken. Met een nok op 1,7 meter hoogte, is het nog verrassend ruim en kun je er zelfs gebukt lopen. Hierdoor is het een praktische opbergruimte voor bijvoorbeeld koffers, kerstspullen en seizoenskleding. Verder is hier de CV-ketel en de omvormer voor de zonnepanelen geïnstalleerd.

TUIN OP HET ZUIDEN
Ben je een zonliefhebber, dan zal de achtertuin je zeker aanspreken. De tuin ligt pal op het zuiden waardoor je hier maximaal aantal zonuren geniet. Het zonneterras is strak aangelegd met groot formaat tegels waar je een mooie tuinset kwijt kunt. Om op een warme zomerdag toch enigszins beschut te kunnen zitten, is er zonwering aanwezig. Het uitvalscherm heeft de volle breedte van de woning en is elektrisch te bedienen. Overigens is de tuin een stuk breder dan de woning doordat de tuin aan de zijkant van het huis doorloopt. Hierdoor is er een achterom aanwezig die middels een poort af te sluiten is. Groene hederahagen zorgen voor een groen karakter en de gewenste privacy.

VOLWAARDIGE GARAGE
Bij een vrijstaand woonhuis hoort natuurlijk ook een garage. Deze garage is in steen opgetrokken waarbij het platte dak medio 2011 is vervangen. Het betreft een volwaardige garage (3m bij 6m) waardoor er prima een auto in past. Er is elektra-aansluiting aanwezig en de TL-verlichting zal achterblijven.
De oprit voor de garage is te kort om te parkeren, maar het biedt wel een prettige buffer met de straat wanneer je een fiets of een motor (tijdelijk) voor de garage wil parkeren. Overigens kun je hier prima langs de straat parkeren (ook aan de voorzijde van de woning).

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. Zomers kun je met de mountainbike zo de Rijn oversteken waar uitdagende fietsroutes in het bos liggen.

In het centrum vinden we een Albert Heijn waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen. En er is nog veel meer. Zo kun je er onder meer een bakker, een groenteboer, een huisartsen- en tandartspraktijk, een fysiotherapeut, een tennis- en voetbalvereniging, een sportschool, een opticien en verschillende kappers vinden. Driel heeft zelfs de keuze uit 3 basisscholen waarvan de Vrije School uniek te noemen is. In de Schuytgraaf is een Internationale school gevestigd die eveneens binnen handbereik is gelegen.

Mede door de nieuwe provinciale weg N837, met aansluiting op de A50, is Driel steeds centraler komen te liggen. Vanaf de A50 kun je de A12 of de A15 op. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. Winkelcentrum Schuytgraaf (Arnhem), de winkelstraat van Elst en Wageningen zijn dichtbij.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Woonkamer met vide, brede schuifpui en zonwering
Open keuken v.v. hoekopstelling en inbouwapparatuur
Slaapkamer met luxe wastafelmeubel en spiegelkast
1e Verdieping:
Overloop/vide met werkhoek en airco
Maatwerk schuif/kastenwand en inbouwkast v.v. schappen
Masterbedroom met schuifpanelen kastenwand, airco en dakkapel
Badkamer met ligbad, inloopdouche,2-persoons wastafelmeubel met spiegel en 2e toilet.
Zoldervliering:
Zolder met ‘gebukte’ stahoogte, verlichting en veel opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Unieke, vrijstaande woning met een speels karakter en een gunstige ligging
Alleen geschakeld met carport van buurwoning
Uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau maakt de woning instapklaar
Woonkamer met vide
Brede schuifpui naar achtertuin
Vloerverwarming op de gehele begane grond
Moderne en neutrale inbouwkeuken met fornuis
Kamer op de begane grond ook geschikt voor salon aan huis
Nieuwe voordeur met degelijk SKG deurbeslag
Sanitair van Villeroy & Boch
Airconditioning (2x) in 2020 geplaatst (garantie t/m 2025)
CV-ketel: Vaillant HR-combiketel, geplaatst december 2023
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
Groepenkast uitgebreid naar 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en PV-groep (zonnepanelen)
In totaal 20 zonnepanelen, pal op het zuiden (16 stuks met garantie t/m 2031)
Energielabel A
Onderhoudsarme en zonnige tuin op het zuiden
Zonwering achtergevel, elektrisch bedienbaar
Achterom met poort afsluitbaar
Gunstige ligging tegenover groenvoorziening (geen inkijk overburen)
Parkeren voor de deur of in de garage
Volwaardige garage biedt ook ideale stallingsmogelijkheden voor fietsen en/of motoren
Rustige en gemoedelijke woonomgeving
(Winkel)voorzieningen binnen handbereik, ook van Schuytgraaf en Elst.

TIP:
Wil je meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning