Remko Stevens Makelaardij

HETERENOnze Lieve Vrouwestraat 26

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Beschikbaar
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1949
Energieklasse
F
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 AL
Straat
Onze Lieve Vrouwestraat 26
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Onze Lieve Vrouwestraat 26

Aan gewilde straat en centraal in het dorp gelegen 2-ONDER-1-KAPWONING bestaande uit 2 woonlagen, een zoldervliering en een VRIJSTAANDE GARAGE en DIEPE OPRIT.

Deze woning biedt op de begane grond plaats aan onder meer een doorzonwoonkamer met sfeervolle schouw en houtkachel, een dichte keuken met vaste kast en tuindeur en een prettige hal/entree. Vanuit de hal is tevens de kelder met stahoogte bereikbaar. Op de 1e verdieping tref je 4 slaapkamers, waarvan 2 met vaste kasten en wastafel, een balkon en een badkamer met o.a. een 2e toilet. De zoldervliering is middels een vlizotrap toegankelijk en biedt veel extra opbergruimte en stahoogte.

Bij de woning hoort een diepe en brede achtertuin met een diversiteit aan planten en struiken. Naast de zithoek onder de overkapping kan je hier met gemak meerdere terrassen creëren. Een garage en schuur zorgen voor veel stallings- en klusruimte. Op de diepe oprit kan je tot wel 3 auto’s op eigen terrein kwijt! Niet alleen het dorpshart met onder andere een supermarkt en horeca, maar ook de uiterwaarden zijn op loopafstand te bereiken.

Quote van de makelaar: “Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Deze woning heeft al diverse pluspunten maar is daarbij nog geheel naar eigen hand te zetten. Een diepe, privacy volle tuin, een vrijstaande garage en diepe oprit zijn in ieder geval al aanwezig. Ben jij degen die hier zijn droomwoning weet te creëren? Dan zien we je graag voor een bezichtiging!”

WOONKAMER
Deze woning heeft een ware doorzonwoonkamer. Grote raampartijen in zowel de voor- als achtergevel zorgen voor een fijne lichtinval. De glas-in-lood bovenlichten zijn daarbij een authentiek detail. Centraal in het midden van de ruimte tref je een rookkanaal met schouw met daarvoor een houtkachel. Hierdoor geniet je vanaf zowel de zithoek als de eethoek van een aangename warmte. Op de vloer ligt een houten vloer wat zorgt voor een warme sfeer. Mocht je het wensen dat kan je ervoor kiezen om de muur tussen de keuken en de woonkamer open te breken om zo een meer open ruimte te creëren.

KEUKEN
Bij de woning hoort een dichte keuken. Een leuk detail is dat hier het originele doorgeefluik naar de woonkamer nog zichtbaar is. Ook is er nog een originele inbouwkast aanwezig in de ruimte. Het keukenblok is eenvoudig, echter biedt de ruimte voldoende mogelijkheden voor een nieuw keukenblok. Ook hier is een groot raam aanwezig waardoor de ruimte licht aanvoelt. In de hoek van de keuken is tevens de witgoedaansluiting terug te vinden.

KELDER
Een pluspunt van deze woning is de kelder. Met een hoogte van ca. 1,87 heb je hier een fijne stahoogte. De kelder is bijna 8m² groot waardoor je hier lekker veel opbergruimte hebt. Ideaal om bijvoorbeeld de voorraad al koel te houden.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in hal komen we op de 1e verdieping terecht, deze woonlaag bestaat uit 4 slaapkamers en de badkamer. De kamers zijn respectievelijk 14m², 13m², 6m² en 5m² groot. De twee grootste kamers zijn beiden voorzien van een vaste inbouwkast en een wastafel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft daarbij toegang tot een balkon waar vandaan je een wijds uitzicht hebt over de tuin en richting de dijk. Alle kamers zijn wederom voorzien van grote raampartijen.

BADKAMER
Bij de woning hoort een neutrale, verzorgde badkamer. De ruimte is geheel betegeld en ingericht met een 2e toilet, een douche en een wastafel. Een klein raam zorgt voor een ventilatiemogelijkheid. Voorheen was deze ruimte vanaf de overloop toegankelijk, in de huidige opstelling is dit veranderd waardoor de badkamer nu via een slaapkamer te bereiken is. Uiteraard is dit ook weer terug te draaien.

ZOLDERVLIERING
Middels een vlizotrap op de overloop is de zoldervliering bereikbaar. Dit is nog een verrassende ruimte, mede door de nokhoogte van ca 1,8m waardoor er wel sta hoogte is. Aan beide zijden is een dakraam geplaatst waardoor er lichtinval in de ruimte is.

ACHTERTUIN
Deze tuin zal een tuinliefhebber zeker aanspreken. De tuin is niet alleen bijna 24 (!) meter diep maar deze is ook nog eens ruim 9 meter breed. Dit zorgt voor veel mogelijkheden en potentie. Doordat de achtergelegen bebouwing verder van de woning is gelegen, geniet je hier van veel privacy. Aan de woning is een terrasoverkapping geplaatst waar je niet alleen fijn kunt zitten, hierdoor loop je ook droog van de woning naar de schuur. In de tuin kan je niet alleen je hart op halen met tuinieren, ook kan je er met gemak meerdere zithoeken plaatsen. Tussen de woning en de garage/schuur is een achterom aanwezig.

GARAGE & OPRIT
Schuin achter de woning is een garage gebouwd. Deze praktische ruimte zorgt voor een mogelijkheid tot het stallen van fietsen en/of motor. Houd je van klussen? Dan kan je hier ook nog een fijne werkbank kwijt. De ruimte is opgedeeld in een garage en een schuur, met een totale oppervlakte van ca. 27m² heb je hier lekker veel extra ruimte. De schuur is toegankelijk via de overkapping, de garage heeft een kanteldeur met toegang tot de oprit. In de schuur is tevens de opstelling van de cv-ketel terug te vinden.
Een gezinswoning is pas compleet te noemen met een oprit. Met een diepte van bijna 17 meter heb je ook hier voldoende ruimte waardoor je eenvoudig meerdere auto’s op eigen terrein parkeert.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Zeer recent is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels en een centrale ‘huiskamer’ (met bibliotheek) als ontmoetingsplek voor het dorp. Ook is er gedacht aan horeca met o.a. een lekkere pizzeria en een gezellige bistro. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

CENTRAAL GELEGEN IN DE REGIO
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Vanwege haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging. Doordat deze woning een gunstige ligging en ontsluiting in het dorp heeft, ben je snel het dorp uit en begeef je je binnen 3 tot 4 autominuten op de snelweg A50.

INDELING
Kelder:
Kelder met veel opbergruimte, toegankelijk vanuit de hal.
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang
Keuken met tuindeur en vaste kast
Woonkamer met houtkachel en vaste kast
1e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 1 met vaste kast, wastafel en toegang tot balkon
Slaapkamer 2 met vaste kast en wastafel
Slaapkamer 3
Slaapkamer 4 met toegang tot:
Badkamer met douche, toilet en wastafel
2e Verdieping:
Zoldervliering bereikbaar via vlizotrap

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning met diverse grote pluspunten
Ware doorzonwoonkamer
Sfeervolle schouw met houtkachel
Diverse glas-in-lood ramen aanwezig
Dichte keuken met vaste inbouwkast
Kelder met stahoogte
4 Slaapkamers op de verdieping
Waarvan 2 kamers met vaste kast en wastafel
Badkamer met onder meer een 2e toilet
Balkon met zicht op de tuin
Ruime zoldervliering met stahoogte
Overkapping aan de woning
Diepe achtertuin, bijna 24 meter
Ideale tuin voor een tuinliefhebber
Garage én schuur
Veel stallings- en bergruimte
Overkapping aan de woning
Achterom aanwezig
Diepe oprit (bijna 17m)
Meerdere auto’s parkeren op eigen terrein
Sfeervolle straat
Centrale ligging in het dorp
Dorpshart met o.a. supermarkt en de vrije natuur van de uiterwaarden op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio
Snelle verbinding met de A50.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning