Remko Stevens Makelaardij

ELSTColosseum 21

Vraagprijs €430.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2016
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ELST
Postcode
6661 MA
Straat
Colosseum 21
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ELST
Colosseum 21

Luxe, volledig geïsoleerde EENGEZINSWONING (2016), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en een privacyvolle tuin met grote VERANDA en schuur.

Deze comfortabele en met zorg bewoonde gezinswoning heeft o.a. vloerverwarming op de begane grond, een woonkamer met dubbele terrasdeuren en een open keuken in hoekopstelling. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met een inloopdouche en 2e toilet gelegen. De 2e verdieping betreft een verrassend ruime woonlaag met mogelijkheid tot een 4e slaapkamer.

De tuin ligt op het oosten en geniet van opvallend veel privacy. Een veranda (2023) en opnieuw aangelegd straatwerk en beplanting, maken het plaatje van deze woning compleet.

Een supermarkt is op loopafstand gelegen. Daarbij ligt de woning gunstig ten opzichte van het NS-station Elst en de toerit naar de A325.

Quote van de makelaar: “Heb je geen zin om te gaan verbouwen? Dan ben je bij deze woning helemaal aan het juiste adres. De woning is zeer verzorgd waarbij vorig jaar nog veel aan de woning is veranderd en bijgehouden. Waaronder het schilderwerk binnen van o.a. de wanden en de trapopgangen. Ook de achtertuin is opnieuw bestraat en voorzien van nieuwe beplanting. Zie jij jezelf hier in de zomer al zitten onder de veranda?”.

WOONKAMER
Bij de binnenkomst in de woonkamer zal de hoogwaardige afwerking direct opvallen. De woning is met zorg bewoond en dat zie je hier zeker terug. De plafonds en wanden zijn zelfs in 2023 nog geschilderd. Ook het kliklaminaat op de vloer ligt er nog strak bij. Erg aangenaam is dat de begane grond is voorzien van vloerverwarming waardoor er ook geen radiatoren in de weg staan. Aan de achterzijde heeft de woonkamer veel glas naar de tuin toe waardoor je hier van veel lichtinval geniet. Een leuk detail is het raam wat doorloopt tot aan de grond. Daarnaast geven openslaande deuren direct toegang tot de veranda. In de woonkamer is een trapkast aanwezig waar je veel opbergruimte terugvindt.

OPEN KEUKEN
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Er is gekozen voor een moderne hoekkeuken zonder bovenkasten wat dit ruimtelijke gevoel versterkt. De keuken is voorzien van veel inbouwapparatuur, zijnde een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een grote oven met stoomfunctie, een vaatwasser en een koelkast. In de hoek is een draaicarrousel geplaatst waardoor ook deze ruimte volledig wordt benut. Verder zijn er veel lades aanwezig waardoor je veel praktische en overzichtelijke opbergruimte hebt. Doordat de keuken ruim is opgezet heb je hier fijn de ruimte voor een mooie servieskast of een grote koel/vriescombinatie.

1e VERDIEPING
Middels een recent geverfde trapopgang kom je op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag is opgedeeld in 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 16m², 11m² en 7m² groot. Hier zien we dezelfde laminaatvloer terugkomen als op de begane grond wat zorgt voor één geheel. De vloer is drempelloos doorgelegd wat de kamers mooi met elkaar verbindt. Grote ramen zorgen op alle kamers voor veel lichtinval, erg prettig zijn de draai/kiepramen welke ideaal zijn voor het ventileren van de woning.

BADKAMER
Net als de rest van de woning is ook de badkamer zeer verzorgd en neutraal. Er is gekozen voor een tijdloos design van antracietkleurige vloertegels in combinatie met witte wandtegels. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche met glazen scheidingswand, een 2e toilet (zwevend geplaatst) en een wastafel. Uiteraard zou je hier ook een wastafelmeubel kunnen plaatsen voor extra opbergruimte. Om te ventileren is er een hooggeplaatst raam aanwezig, al ontbreekt hier ook de mechanische ventilatie niet.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping doet niet onder aan de rest van de woning en eveneens verzorgd en strak afgewerkt. Op de vloer ligt dan ook dezelfde laminaatvloer als in de rest van de woning. Deze woonlaag betreft een open, multifunctionele ruimte. Indien je het wenst kan je hier met gemakt nog een 4e slaapkamer creëren. Verzorgd in de hoek van deze ruimte zijn de opstelling van de cv-ketel en de witgoedaansluitingen terug te vinden. Onder de schuine kanten zijn knieschotten aanwezig waarachter zicht nog veel opbergruimte bevindt.

TUIN MET VERANDA
Een woning is pas compleet met een fijne achtertuin. Opvallend is dat deze woning geniet van veel privacy ondanks de ligging midden in de wijk. Om die reden heeft de huidige bewoner ook specifiek voor deze woning gekozen. Een groot pluspunt is de veranda welke in 2023 aan de woning gebouwd. Deze nieuwe veranda is van aluminium en dus onderhoudsvriendelijk. Zonwerend glas zorgt ervoor dat er nog veel lichtinval in de woning en tegelijkertijd de warmte wordt geweerd. Spotverlichting zorgt op de latere avond voor veel sfeer. In 2023 is niet alleen de veranda geplaatst, de bestrating is opnieuw geplaatst en ook de beplanting is grotendeels vernieuwd waardoor de gehele tuin er weer strak bij staat. Achter in de tuin is een houten schuur aanwezig welke tevens is voorzien van elektra en uiteraard ontbreekt de achterom hier ook niet.

ELST, centraal in de Betuwe
Elst is het grootste dorp in de Gemeente Overbetuwe en dat is niet voor niks. Het heeft niet alleen een ideale ligging tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, maar heeft ook alle wenselijke voorzieningen binnen de dorpsgrenzen. Een Albert Heijn supermarkt is zelfs op loopafstand aan het begin van de winkelstraat te vinden. Terrasjes en een groot en divers winkelaanbod liggen in het verlengde ervan.

De dorpskern is zeer uitgebreid en heeft een grote diversiteit aan winkelvoorzieningen, zowel ambachtelijk als bekende winkelketens. Het is er altijd levendig terwijl het dorpse karakter behouden is gebleven. Aan gezellige terrassen en horeca is er geen gebrek. Het hele jaar door worden er diverse evenementen georganiseerd.
Elst heeft een treinstation met een directe verbinding op Arnhem en Nijmegen. En ook wat uitvalswegen betreft heeft Elst een gunstige ligging waarbij de snelwegen A325 en A15 binnen handbereik zijn.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met en dubbele terrasdeuren en trapkast
Open keuken in hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Open, multifunctionele ruimte
Opstelling van cv-ketel en witgoedaansluitingen.

BIJZONDERHEDEN
Comfortabele gezinswoning met sfeervolle uitstraling
Hoogwaardig afwerkingsniveau
Verzorgd bewoond
Volledig geïsoleerd
Energielabel A
Woonkamer met openslaande tuindeuren
Eenzelfde laminaatvloer op elke woonlaag
Vloerverwarming op de begane grond
Open keuken in hoekopstelling
Oven met stoomfunctie
Trappen en wanden recent opnieuw geschilderd
3 Slaapkamers op de eerste verdieping
Moderne badkamer met o.a. inloopdouche en 2e toilet
Mechanische ventilatie aanwezig
2e Verdieping met open, multifunctionele ruimte
Mogelijkheid tot 4e slaapkamer
Glasvezelaansluiting aanwezig
Stijlvolle veranda met zonwerend glas (2023)
Straatwerk en beplanting vernieuwd in 2023
Opvallend veel privacy in de tuin
Houten schuur v.v. elektra
Achterom aanwezig
Gelegen in een jonge, kindvriendelijke wijk
Supermarkt ook loopafstand
Basisschool en kinderopvang op steenworpafstand
Veel winkel en horecavoorzieningen in het dorp
Binnen een paar minuten op de A325
Station Elst op fietsafstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning