Remko Stevens Makelaardij

HETERENFlessestraat 7L

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Beschikbaar
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
2023
Energieklasse
A ppp
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 CK
Straat
Flessestraat 7L
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Flessestraat 7 L

Luxe, hoogwaardig afwerkt en energiezuinige (A+++) MAISONNETTE BOVENWONING (2023) met onder meer een zonnig DAKTERRAS en een eigen PARKEERPLAATS.

Deze moderne woning biedt veel comfort met op de begane grond een entree met intercominstallatie en berging. De 1e verdieping beidt plaats aan onder meer een ruime woonkamer met dubbele openslaande deuren naar het dakterras, een trendy keuken in hoekopstelling met kookeiland en uitbereide inbouwapparatuur en een ruim toilet. Op de 2e verdieping tref je een hoofdslaapkamer met airconditioning en moderne badkamer ensuite, een 2e slaapkamer en een separaat toilet. De woonverdieping en slaapverdieping zijn beide voorzien van vloerverwarming welke worden aangestuurd door de warmtepomp. Ook liggen er zonnepanelen op het dak.

Dit bezienswaardige appartement heeft een zeer gunstige ligging pal in het vernieuwde centrum van Heteren. Voorzieningen zoals Jumbo, de bakker en diverse horeca liggen letterlijk op steenworp afstand van deze woning.

Quote van de makelaar: “Bij deze woning kom je pas echt in een gespreid bedje terecht. Nog geen jaar geleden is deze woning gebouwd waardoor alles in en om de woning nog nieuw is. De keuken en badkamer lijken zo uit een woonmagazine te komen. Ben jij degene die de meubels plaatst en gaat genieten van deze woning?”

LUXE EN MODERN
Dat dit appartement pas een jaar oud is zie in je alles terug! De woning is voorzien van veel wooncomfort zoals een warmtepompinstallatie en zonnepanelen. Niet alleen de woonverdieping, maar ook de slaapverdieping is voorzien van vloerverwarming. In de zomerdag kan je de vloerverwarming ook laten koelen waardoor je het lekker koel houdt. De keuken en badkamer zijn ook nog geen jaar oud en bij het plaatsen ervan is gekozen voor veel luxe en een moderne uitstraling. Het dakterras maakt de woning compleet, door de ligging op het westen kan je hier lekker van de zon genieten.

HAL & BERGING
De entree van deze woning bevindt zich op de begane grond. Er is een intercom aanwezig waardoor je niet elke keer naar beneden hoeft te lopen wanneer er iemand aan de deur belt. In de hal tref je een trapopgang naar de woning, alsmede de meterkast. Ook heb je vanuit de hal toegang tot de berging, deze is tevens van buitenaf bereikbaar. In de berging zijn tevens de witgoedaansluitingen terug te vinden. Ook kan je hier nog een extra koel/vriescombinatie kwijt.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een goed formaat en is over de volle breedte van de woning gelegen. Opvallend zijn de dubbele openslaande deuren waardoor je in de zomerdag de woonkamer eenvoudig met het buitenterras verbindt. Door de prettige indeling kan je hier gemakkelijk een lekkere hoekbank en een grote eettafel kwijt. De ruimte heeft een verzorgde en strakke afwerking waarbij de vloer is voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Hierdoor staan er ook geen radiatoren in de weg bij het inrichten van de woning. Er prettig is dat de tegenovergelegen bebouwing verder van de woning vandaag ligt waardoor je hier van een vrij uitzicht geniet.

LUXE KEUKEN
De keuken is een ware eyecatcher van deze woning. De keuken is zeer luxe uitgevoerd en van alle wensen voorzien. Er is gekozen voor een hoekopstelling in combinatie met een kookeiland om de ruimte optimaal te benutten. De fronten zijn daarbij stijlvol uitgevoerd met minimalistische zwarte grepen en een composiet werkblad. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een koel/vriescombinatie, een combi-oven/magnetron, een vaatwasser en een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiger. Ook de kokend waterkraan ontbreekt hier niet en er is zelfs een klimaatkast om je favoriete flessen wijn op temperatuur te houden.

SLAAPKAMERS
Op de bovenste woonlaag zijn 2 volwaardige slaapkamers gelegen. Deze kamers zijn respectievelijk 12m² en 8m² groot. Erg stijlvol is dat hier de hoge nok van de woning zichtbaar is. Dit zorgt voor veel sfeer en een ruimtelijk gevoel. Daarbij is er aan de voorzijde van de woning een dakkapel geplaatst waardoor beide kamers groter zijn en van veel lichtinval genieten. Op de hoofdslaapkamers is airconditioning geplaatst waardoor de kamer heerlijk koel te houden is. Opvallend is dat ook de gehele slaapverdieping is voorzien van vloerverwarming wat veel comfort biedt.

BADKAMER
De badkamer is ensuite aan de hoofdslaapkamer gelegen. Net als de rest van de woning is de badkamer ook geheel in een luxe stijl afgewerkt. Bij het tegelwerk is gekozen voor een tegel met een werkje voor een hotelwaardig gevoel. Er is gekozen voor een ruime inloopdouche met stijlvol wit douchegarnituur. Geheel in stijl is er gekozen voor een brede wastafel met bijpassend meubel. Door de breedte van het meubel tref je hier veel praktische ruimte aan. De spiegel is voorzien van verlichting. Vanaf de overloop is een separaat toilet te vinden. Deze is ruimer opgezet dan normaal wat erg comfortabel is.

DAKTERRAS
Bij deze woning heb je geen tuin maar een dakterras om van het buitenleven te genieten. Doordat de woonkamer is voorzien van dubbele openslaande deuren is er altijd wel een weg naar het dakterras te vinden. Door de ligging op het westen geniet je hier van veel zon. Een breed, elektrisch bedienbaar zonnescherm zorgt dat je in de warme zomerdag schaduw kunt creëren. Plantenbakken zorgen voor een afscheiding met de buren waardoor je hier veel privacy hebt. Vanaf het dakterras kijk je uit op het vernieuwde dorpshart van Heteren.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het complex wordt beheerd door een gezonde VvE. De bewoners bepalen gezamenlijk wat er in het complex gebeurt. De servicekosten bedragen ca. €149,40 per maand. Dit is onder andere inclusief het buitenonderhoud van het complex en alle bijkomende verzekeringen zoals de opstal- en brandverzekering. Elk kwartaal komt er een glazenwasser om alles weer spik en span te maken.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. In 2023 is het nieuwe dorpshart opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. Leuk om te vermelden is dat de bibliotheek onlangs een 3e plek heeft verdiend als zijnde ‘Beste Bibliotheek van Nederland’. De ‘Huiskamer’ staat voor verbinding voor jong en oud. Het is dan ook mooi om te zien hoe een groot succes het nieuwe dorpshart is geworden. In het voorjaar zal het plein met festiviteiten worden geopend. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden.

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strandjes in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast
Berging met witgoedaansluitingen en warmtepompinstallatie
1e Verdieping:
Hal met trapopgang
Woonkamer met 2x openslaande deuren
Open keuken met kookeiland
Toilet
Dakterras op het westen
2e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 1 met airconditioning
Badkamer ensuite met inloopdouche en brede wastafel
Separaat toilet
Slaapkamer 2.

LET OP:
Het woonoppervlak is op 100m2 berekend.
Dit is een optelsom van de woning 90m2 en de inpandige berging van 10m2
Deze inpandige berging is meegeteld omdat de witgoedaansluitingen zich in deze ruimte bevinden.

BIJZONDERHEDEN:
Zeer complete woning
Woning nog geen jaar oud
Energiezuinig, label A+++
Warmtepomp
Zonnepanelen
Vloerverwarming op woon- én slaapverdieping
Vloerverwarming kan ook koelen
Geheel instapklaar
Hoogwaardig afwerkingsniveau
Lichte woonkamer met dubbele openslaande deuren
Open keuken in hoekopstelling mét kookeiland
Zeer complete inbouwapparatuur met o.a. kokend waterkraan en klimaatkast
2 Volwaardige slaapkamer met hoge nok
Airconditioning op de hoofdslaapkamer
Badkamer en-suite aan de hoofdslaapkamer
Moderne badkamer met o.a. inloopdouche en riante wastafel
Separaat toilet op beide woonlagen
Heerlijk dakterras
Veel zon, ligging op het westen
Elektrisch bedienbare zonwering
Inpandige berging op de begane grond met o.a. witgoedaansluitingen
Entree met intercominstallatie
Ligging pal in het vernieuwde centrum
Actieve Vereniging van Eigenaren
Servicekosten €149,40 per maand
Eigen parkeerplaats
Supermarkt naast de deur
Ligging pal in het vernieuwde centrum
Recreatiegebied op steenworp afstand
Directe aansluiting op de A50.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning