HETERENZwaluwstraat 20

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1957
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 CX
Straat
Zwaluwstraat 20
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Zwaluwstraat 20

Instapklare TUSSENWONING met 2 volwaardige woonlagen en een zolder met onder meer een DIEPE TUIN met stijlvolle OVERKAPPING en riante SCHUUR.

Deze moderne gezinswoning heeft alleen maar pluspunten met een ware doorzonwoonkamer, een stijlvolle inbouwkeuken met alle wenselijke inbouwapparatuur en een ruime hal. De eerste verdieping biedt plaats aan 3 slaapkamers welke allen zijn voorzien van inbouwkasten, een relatief recent gemoderniseerde badkamer en een kast met witgoedaansluitingen. Via de vlizotrap is de 2e verdieping bereikbaar welke (mede door de stahoogte) veel mogelijkheden biedt.

De achtertuin is bijna 21m (!) diep en biedt daarmee veel buitenruimte. De originele schuur is stijlvol omgebouwd tot overkapping en achter in de tuin is er plaats gemaakt voor een riante houten schuur welke tevens is voorzien van elektra. Een eigen achterom is tevens aanwezig. Het vernieuwde dorpshart van Heteren en de uiterwaarden van de Rijn zijn op loopafstand bereikbaar.

Quote van de makelaar: “Houd jij van het buitenleven en ben je in de zomer graag buiten? Dan is dit wellicht de woning die je zoekt! Met een tuin van bijna 21m diep heb je plaats genoeg om van de zon te genieten. Een riante schuur zorgt voor een fijne klusplek waar je lekker je gang kan gaan. De stijlvolle overkapping is daarbij de kers op de taart. Ook de woning is comfortabel, klussen is niet nodig want het is zeker instapklaar!”.

WOONKAMER
Bij deze woning hoort een ware doorzonwoonkamer. Met grote raampartijen in zowel de voor- als achtergevel geniet je hier van veel lichtinval. Door het rechthoekige formaat is de ruimte eenvoudig in te richten. Je kan er dan ook met gemak een lekkere hoekbank, een eettafel en een groot dressoir kwijt. Op de vloer ligt een brede laminaatvloer in een klassieke grijstint. Aan de voorgevel is de zon te weren door middel van een rolluik, aan de achtergevel is een zonnescherm (uitvalscherm) geplaatst.

KEUKEN
Bij de woning hoort een moderne keuken. De lichtgrijze fronten met zwarte grepen geven de keuken een stoere uitstraling. Er is gekozen voor een recht keukenblok met bovenkasten voor veel opbergruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een oven, een 4-pits inductie kookplaat en een afzuigkap. De losse koel/vriescombinatie staat mooi in een nis en blijft tevens achter bij de woning. In de hal in een trapkast aanwezig voor nog meer opbergruimte. Via de tuindeur in de keuken loop je zo de achtertuin in.

1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping geeft een prettige overloop toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m², 10m² en 5m² groot. Alle kamers zijn voorzien van vaste inbouwkasten waardoor je geen extra linnenkast hoeft te plaatsen. Erg prettig is dat op de overloop nog een extra vaste kast aanwezig is, hier is onder andere de witgoedaansluiting terug te vinden. Op alle slaapkamers en de overloop ligt een nette, eenduidige laminaatvloer.

BADKAMER
De badkamer is slecht 5 jaar geleden vernieuwd en heeft dan ook een moderne uitstraling. De ruimte is niet groot en daardoor ingedeeld met een inloopdouche en een wastafelmeubel. De douche is voorzien van een regendouche, handdouche en drainafvoer. De houtlook tegels geven de ruimte extra sfeer. Er is een mechanische afzuiger geplaatst. Ook is er een groot raam voor daglichtinval en een ventilatiemogelijkheid. Mocht je een grotere badkamer wensen, dan kan je overwegen om de kleinste slaapkamer op te offeren om daar een grotere badkamer te plaatsen.

ZOLDER
Via de vlizotrap is de zolder bereikbaar. Deze woonlaag is nog verrassend ruim (nokhoogte ca. 2,4m). Een klein dakraam zorgt hier voor de nodige daglichtinval. De ruimte is opgedeeld in een kamer en een voorzolder. Op deze voorzolder is de opstelling van de cv-ketel terug te vinden. Mocht je meer ruimte in de woning willen, dan kan je een vaste trap plaatsen waardoor je hier eenvoudig een extra slaapkamer kan creëren.

ACHTERTUIN
Bij deze woning hoort een opvallend diepe achtertuin. Hier heb je in de zomerdag meer dan ruimte genoeg om lekker te genieten van het weer. Verrassend is dat de oude schuur is omgetoverd tot een overkapping. De kapconstructie is gebleven, echter hebben de wanden plaats gemaakt voor staanders. Hierdoor heb je een stijlvolle overkapping om beschut te zitten. Door middel van doeken is de overkapping ook af te sluiten bij slechter weer. In de nok is zelfs een luik aangebracht waar je nog wat opbergruimte treft. Achter in de tuin staat nog een riante houten schuur waar een klusser zijn hart op kan halen. Comfortabel is dat deze woning een eigen (afgesloten) achterom heeft.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Zeer recent is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels en een centrale ‘huiskamer’ (met bibliotheek) als ontmoetingsplek voor het dorp. Ook is er gedacht aan horeca met o.a. een lekkere pizzeria en een gezellige bistro. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

CENTRAAL GELEGEN IN DE REGIO
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Vanwege haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging. Doordat deze woning een gunstige ligging en ontsluiting in het dorp heeft, ben je snel het dorp uit en begeef je je binnen 3 tot 4 autominuten op de snelweg A50.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapopgang en trapkast
Doorzonwoonkamer
Dichte keuken v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers met vaste kasten
Badkamer met douche en wastafelmeubel
Vaste kast met witgoedaansluiting
Zoldervliering:
Open ruimte met dakraam bereikbaar via vlizotrap
Cv-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning
Instapklaar en ideaal voor de starter
Verzorgde laminaatvloeren
Doorzonwoonkamer met rolluik (voorzijde) en zonnescherm (achterzijde)
Grote raampartijen geven veel lichtinval
Inbouwkeuken v.v. inbouwapparatuur
Praktische trapkast
3 Slaapkamers met inbouwkasten
Slechts 5 jaar oude badkamer met inloopdouche en wastafel
Ruime bergzolder
Mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren op de zolder
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
Cv-ketel: Nefit Trendline 2019
20 meter diepe achtertuin met een riante schuur en achterom
Terrasoverkapping met houtkachel
Energielabel D
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning