Remko Stevens Makelaardij

HERVELDPlanetenlaan 2

Vraagprijs €449.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1988
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 EB
Straat
Planetenlaan 2
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Planetenlaan 2

Maximaal uitgebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING, bestaande uit 3 zeer volwaardige woonlagen, een inpandige GARAGE, een OPRIT mét CARPORT en een tuin op het zuiden.

Deze woning heeft veel verrassende elementen en veel comfort te bieden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een strakke leistenen vloer met vloerverwarming, een woonkamer met sfeervolle houtkachel, een complete inbouwkeuken met kookeiland, een eethoek met dubbele terrasdeuren, op de verdiepingen in totaal 4 slaapkamers, een badkamer met o.a. ligbad/douche en een prettige werkruimte. De 2e verdieping heeft airconditioning en tevens 2 dakkapellen gekregen waarvan een met glazen dak. Er zijn tevens 12 zonnepanelen geplaatst. De tuin ligt pal op het zuiden en biedt plaats aan meerdere terrassen. Alle voorzieningen van het dorp zijn bovendien op loopafstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Dit is pas een echte comfortabele gezinswoning. Met een uitbouw en 2 dakkapellen is er meer dan genoeg ruimte voor ieder gezinslid. Een kookeiland, een garage, een carport, een oprit, een tuin op het zuiden en zelfs 12 zonnepanelen. Hier wordt er zeker aan je wensenlijst voldaan!”

MAXIMAAL UITGEBOUWD
Bij deze woning is het maximale eruit gehaald. Een royale uitbouw aan de achterzijde zorgt voor veel extra leefruimte op de begane grond. Hierdoor is er onder meer ruimte ontstaan voor een riante keuken welke in maar liefst 3 delen, waaronder een kookeiland, is geplaatst. Op de 2e verdieping is er zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde een dakkapel geplaatst. Aan de achterzijde strekt deze over maximale breedte van de woning. Aan de voorzijde is de dakkapel op zijn minst verrassend te noemen door het glazen dak wat erin is aangebracht. Uiteraard ontbreken comfortabele pluspunten zoals een inpandige garage, een brede carport en een oprit niet. Bovendien draagt de woning een label A, mede door de 12 zonnepanelen.

WOONKAMER
De woonkamer is bij deze woning aan de voorzijde gelegen. Een grote raampartij welke speels de hoek om gaat zorgt voor veel lichtinval. Opvallend is de leistenen vloer met grote antracietkleurige tegels welke aangenaam aanvoelen door de vloerverwarming. In de winterdag kan je ook gezellig de houtkachel aanzetten. De woonkamer is ruim opgezet waardoor je hier eenvoudig een grote bank in een hoek of U-opstelling kwijt kan. Het plafond is gestuct wat zorgt voor een strakke uitstraling. Door de uitbouw aan de achterzijde staat ook de eettafel verder naar achteren in de woning waardoor je hier eenvoudig een 6-persoons tafel kan plaatsen. Openslaande tuindeuren geven hier direct toegang tot de achtertuin.

EILANDKEUKEN
De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en dat zie je in de keuken goed terug. Opvallend is hier de keuze voor de opstelling van het keukenblok. Vaak wordt er voor de standaard hoekopstelling gekozen. Hier is juist van de ruimte gebruik gemaakt door de keuken in maar liefst 3 (!) delen te plaatsen. Aan de achtergevel heb je een laag keukenblok met onder meer de spoelbak met Quooker en vaatwasser. Hier heb je ook veel werkruimte op het aanrechtblad. Recht tegenover dit blok staat een hoge kastenwand met veel kastruimte en inbouwapparatuur, zoals een combi-oven/magnetron, een koffiezetapparaat en een koelkast. In het midden van deze 2 blokken is een kookeiland met keramische kookplaat geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de ruimte nog groter aanvoelt. Een leuk detail is de bar waar je nog aan kunt zitten.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal bereik je de 1e verdieping. Hier tref je 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn allen volwaardig en respectievelijk 11m², 9m² en 9m² groot. De kamers zijn van gelijkwaardig formaat waardoor er geen kleine kamer tussen zit. De kamer aan de achterzijde is voorzien van een rolluik waardoor de kamer geheel te verduisteren is. Een nette laminaatvloer is drempelloos doorgelegd waardoor je er een eenduidige verbinding wordt gemaakt.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Deze is neutraal ingericht met een combinatie van zwarte en witte tegels. Voor de indeling is hier gekozen voor een combinatie van een ligbad/douche. Verder is de ruimte voorzien van een 2e toilet (zwevend geplaatst) en een wastafelmeubel met brede ladekorven en een spiegelkast. Uiteraard ontbreekt hier ook de handdoekradiator niet. Een groot raam biedt een prettige ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is hier op zijn minst verrassend te noemen. Een groot dakkapel aan de achterzijde van de woning zorgt voor een grote masterbedroom. De dakkapel is voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen en rolluiken. Een airco houdt de kamer in de zomerdag ook heerlijk koel. Onder beide schuine kanten zijn knieschotten met opbergruimte te vinden. Aan de voorzijde is voor dit knieschot nog een (verrijdbare) kastenwand geplaatst waardoor je voor je bergruimte ook nog een kastenwand hebt. Erg praktisch is de hoek met een wastafelmeubel.
Aan de voorzijde verwacht je een wellicht een kleine berging maar dit is juist het tegenovergestelde. Een stijlvol dakkapel met een glazen dak zorgt hier voor meer ruimte, maar ook enorm veel lichtinval. Geen wonder dat hier dan ook een heerlijke werkplek is gecreëerd.

GARAGE EN OPRIT
Een gezinswoning is natuurlijk pas compleet met een garage en oprit. De garage van deze woning is niet meer als garage in gebruik, om de toegankelijkheid te verbeter is er dan ook een andere pui in gezet met een loopdeur. Vanuit de garage heb je tevens toegang tot de keuken en de achtertuin. Erg praktisch is dat hier de witgoedaansluitingen zijn gesitueerd waardoor je niet te veel trappen hoeft te lopen met de was. Ook kan je hier eenvoudig een extra koel/vriescombinatie kwijt. Uiteraard is de ruimte ook geschikt voor het stallen van fietsen of het plaatsen van een werkbank/klusruimte.
Voor de garage is een carport geplaatst. Doordat er nog ruimte aan de zijkant van de garage aanwezig is, is de carport ook een stuk breder. Hierdoor kan je eenvoudig met de fiets langs de auto op. Een groot pluspunt is daarbij de lichtkoepel die is geplaatst, hierdoor wordt de carport geen donkere ruimte en geniet ook de hal (via de voordeur) nog van daglichtinval. Parkeren doe je dan ook eenvoudig op eigen terrein, je kan gemakkelijk 2 auto’s kwijt.

ACHTERTUIN
Bij deze woning hoort een heerlijke achtertuin. De tuin is pal op het zuiden gelegen waardoor je hier dan ook de hele dag van de zon kunt genieten. In het voorjaar zit je hier al snel buiten. Om op de warme zomerdag de zon te weren is er een zonwering (uitvalscherm) aanwezig. Opvallend zijn de leibomen achter in de tuin. Wanneer deze vol in bloei staat geniet je hier van een volledig groen uitzicht. Door het grote terras kan je hier eenvoudig meerdere zithoeken plaatsen. Ook is er een houtopslag aanwezig voor het hout voor de houtkachel. Aan de zijkant van de garage is nog een stuk grond waardoor je ook om de woning heen kan lopen. Deze ruimte is ook te gebruiken als extra opberg/stallingsruimte.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er diverse horeca en een nieuw dorpshuis. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een avondvierdaagse met festiviteiten, een beachvolleybaltoernooi, een jaarmarkt en in de vakantie een gewild jeugdvakantieweek. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is (samen met Andelst) een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang
Woonkamer met houtkachel
Uitgebouwde keuken met eilandopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Inpandige garage met o.a. witgoedaansluitingen.
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers waarvan 1 met rolluik
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Slaapkamer 4 met wastafelmeubel, brede dakkapel en airco
Werkruimte met dakkapel.

BIJZONDERHEDEN
Zeer complete 2-onder-1-kapwoning
Energielabel A
Geheel instapklaar
Riante uitbouw aan de achterzijde
Stijlvolle keuken met kookeiland
Quooker aanwezig
Openslaande tuindeuren
Woonkamer met sfeervolle houtkachel
In totaal 4 zeer volwaardige slaapkamers
Complete badkamer met o.a. ligbad/douche en 2e toilet
Dakkapel aan de achterzijde met kunststof kozijnen
Zeer verrassende werkruimte met dakkapel met glazen dak
Airconditioning op de slaapkamer op de 2e verdieping
Inpandige garage met o.a. witgoedaansluitingen
Tuin op het zuiden
Sfeervolle leibomen
Meerdere terrassen om lekker van de zon te genieten
Brede carport met lichtkoepel
Oprit met plaats voor 2 auto’s
Ruimte naast de garage (voor achterom of stallingsruimte)
Gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt
Speeltuin en basisschool op steenworp afstand
Middelbare school op fietsafstand
Dorpshart op loopafstand
Binnen enkele minuten op de A15.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning