Remko Stevens Makelaardij

DODEWAARDRozenstraat 3

Vraagprijs €335.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1962
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 BR
Straat
Rozenstraat 3
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DODEWAARD
Rozenstraat 3

Verrassend ingedeelde en UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAPWONING bestaande 3 volwaardige woonlagen, een GARAGE en diepe OPRIT.

Deze woning biedt op de begane grond plaats aan onder meer een ruime woonkamer met sfeervolle houtkachel, een uitgebouwde keuken met eethoek en schuifpui en een bijkeuken met witgoedaansluitingen. Vanuit de hal is de kelder bereikbaar. Op de 1e verdieping tref je 3 slaapkamers, waarvan 2 met vaste kasten en 1 met airconditioning, een badkamer en een dakterras op het zuidoosten. De 2e verdieping is voorzien van een breed dakkapel en opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, rolluiken en screens.

Bij de woning hoort een diepe en brede achtertuin met gunstige zonligging op het zuidoosten, waar je meerdere terrassen kan creeëren. Een garage zorgt voor veel stallingruimte of een klusruimte. Op de diepe oprit kan je tot wel 3 auto’s op eigen terrein kwijt! Niet alleen het dorpshart met onder andere een supermarkt en action, maar ook de uiterwaarden zijn op loopafstand te bereiken.

Quote van de makelaar: “Deze woning biedt een compleet plaatje aan. Een ruime tuin, een volwaardige garage en een diepe oprit zijn grote pluspunten. Daarbij tref je hier (mede door de dakkapel) 4 slaapkamers aan waardoor je hier ook met een gezin goed terecht kan. Praktische ruimtes als een bijkeuken en kelder zorgen voor veel extra ruimte. Dit alles is zelfs gelegen op loopafstand van de supermarkt en de vrije natuur van de uiterwaarden!”

WOONKAMER
Deze woning heeft een prettige, lichte woonkamer. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval waardoor de ruimte aangenaam aanvoelt. Het kozijn aan de voorzijde is van kunststof (onderhoudsvriendelijk) en voorzien van draai/kiepramen. Een screen zorgt voor een mogelijkheid om de zon te weren. De wanden en het plafond zijn met strak stucwerk afgewerkt wat mooi afsteekt tegen de houten vloer. Een houtkachel zorgt daarbij voor veel sfeer en warmte in de koude winterdag. Door de ruime opzet kan je hier met gemak een comfortabele hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt. Omdat er in de keuken ook plaats is voor een eettafel, kan je hier ook een 2e zithoek of een lekkere grote speelhoek maken voor de kinderen.

LEEFKEUKEN
Van origine heeft deze woning een dichte keuken, echter heeft een uitbouw de situatie geheel veranderd. De keuken is een flink stuk groter geworden waardoor het nu een ware leefkeuken is. Je kan hier dan ook met gemak een 6-persoons eettafel kwijt. Een schuifpui zorgt dat de hier in de zomerdag zo de tuin in loopt. De keuken is in een rechte opstelling geplaatst waarbij bovenkasten zorgen voor veel opbergruimte. Het granieten werkblad loopt stijlvol door tegen de achterwand. Aan inbouwapparatuur ontbreekt hier ook niets, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een koelkast en een vaatwasser zijn allemaal aanwezig. Een close-in-boiler zorgt hierbij voor direct warm water. Tegenover dit keukenblok is nog een klein keukenblokje geplaatst wat je bijvoorbeeld als een koffie/thee hoek kan inrichten.

BIJKEUKEN & KELDER
Aan opbergruimte heb je hier geen gebrek. Een deel van de aanbouw van deze woning is namelijk ingericht als bijkeuken. Hier tref je onder andere de witgoedaansluitingen, maar heb je ook plaats voor een extra koel/vriescombinatie. Ook is dit een fijne plek voor de jassen, aangezien de ruimte tevens is voorzien van een achterdeur naar de oprit toe en een deur naar de achtertuin en garage toe. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval wat je tevens terugziet in de woonkamer.

Vanuit de hal is de kelder bereikbaar. Dit is een erg praktische ruimte om erbij te hebben. Je hebt hier veel praktische opbergruimte waarbij de spullen in de zomerdag ook koeler blijven. Er staat ook een extra vriezer waardoor je deze dicht bij de keuken aanwezig hebt.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in hal komen we op de 1e verdieping terecht, deze woonlaag bestaat uit 3 slaapkamers en de badkamer. Er zijn 2 grote slaapkamers aanwezig welke beide zijn voorzien van vaste kastenwanden waardoor je geen extra linnenkast hoeft te plaatsen. Ook zijn deze kamers voorzien van grote ramen met kunststof kozijnen en draai/kiepramen. Op de hoofdslaapkamer is airconditioning aanwezig. De 3e slaapkamer is wat kleiner en daardoor goed te gebruiken als werkkamer of babykamer. Een deur geeft hierbij toegang tot een dakterras waar je heerlijk buiten kunt zitten. Door de aanwezig rolluiken zijn al deze 3 slaapkamers geheel te verduisteren. Op de overloop is een vaste inbouwkast te vinden waar je nog meer opbergruimte treft.

BADKAMER
Zoals eigenlijk standaard is bij woningen uit deze bouwperiode, is de badkamer relatief klein. Wat je nog wel eens ziet is dat de badkamer om die reden wordt verplaatst naar de kleinste slaapkamer wanneer je geen 3 slaapkamers op deze verdieping nodig hebt. Een andere mogelijkheid die je hebt is om een stukje van de slaapkamer aan de voorzijde op te offeren waardoor je de badkamer wat kan verlengen. In de huidige indeling is de badkamer voorzien van een douche en een wastafel. Een raam zorgt voor een fijne ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Een vaste trap biedt toegang tot de 2e verdieping. Deze woonlaag is opgedeeld in een 4e slaapkamer en een voorzolder. Een breed, kunststof dakkapel maakt beide ruimtes groter en praktischer. Ook op de dakkapel zijn rolluiken aanwezig om de ruimtes te kunnen verduisteren. Onder de schuine kanten zijn knieschotten aanwezig waarachter je veel opbergruimte terugvindt. Op de voorzolder is de opstelling van de cv-ketel te vinden.

ACHTERTUIN
Deze tuin zal een tuinliefhebber zeker aanspreken. De tuin is niet alleen 23 meter diep maar deze is ook nog eens ruim 9 meter breed. Dit zorgt voor veel mogelijkheden en potentie. Doordat er weinig bebouwing achter de woning is gelegen, geniet je hier van veel privacy. Aan de woning is een terrasoverkapping geplaatst waar je niet alleen fijn kunt zitten, hierdoor loop je ook droog van de woning naar de garage. De tuin ligt gunstig op de zon, namelijk het zuidoosten. Hierdoor geniet je de gehele dag van de zon. Je kan hier dan ook met gemak meerdere zithoeken plaatsen. Achter de garage is een achter om aanwezig.

GARAGE & OPRIT
Schuin naast de woning is een garage gebouwd. Deze praktische ruimte zorgt voor een mogelijkheid tot het stallen van fietsen en/of motor. Houd je van klussen? Dan kan je hier een fijne werkbank kwijt. Met ca. 20m² is dit een volwaardige garage. Een loopdeur geeft toegang tot de achtertuin, aan de voorzijde scheidt een kanteldeur de garage van de oprit.
Een woning is pas compleet met een oprit. Met 14m diep heb je ook hier voldoende ruimte waardoor je eenvoudig 2 tot 3 auto’s op eigen terrein parkeert. Ook aan parkeergelegenheid heb je hier geen gebrek!

DODEWAARD aan de Waal
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Neder-Betuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft (op loopafstand) een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt en een Action. Het dorp telt twee basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Zoek je graag de natuur op, dan zijn er op steenworp afstand de uitgestrekte uiterwaarden waar je geheel tot rust kunt komen. Hier wordt gevist en komen de grote binnenvaartschepen voorbij.

Dodewaard heeft een centrale ligging tussen de A15 en de rivier de Waal. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 3 tot 4 minuten te bereiken. Dodewaard heeft een eigen treinstation genaamd Hemmen–Dodewaard (stoptrein) en brengt je binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!

INDELING
Kelder:
Kelder met veel opbergruimte, toegankelijk vanuit de hal.
Begane grond:
Hal/entree met toilet en trapopgang
Leefkeuken met eethoek en schuifpui
Woonkamer met houtkachel
Bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen.
1e Verdieping:
Overloop met vaste kast
Slaapkamer 1 met vaste kast en airconditioning
Slaapkamer 2 met vaste kast
Slaapkamer 3
Badkamer met douche en wastafel
Dakterras (zuidoosten).
2e Verdieping:
Voorzolder met cv-ketel en dakkapel
Slaapkamer 4 met dakkapel.

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning met diverse grote pluspunten
Grotendeels kunststof kozijnen
Woonkamer met veel glasoppervlak
Houtkachel in de woonkamer
Uitgebouwde keuken met eethoek
Alle wenselijke inbouwapparatuur aanwezig
Bijkeuken met o.a. witgoedaansluiting en tuindeuren
Praktische kelder
In totaal 4 slaapkamers
Dakterras op het zuidoosten
Badkamer met verbouwpotentie
Breed dakkapel op de 2e verdieping
Cv-ketel geplaatst 2019
Diepe achtertuin
Gunstige zonligging (zuidoosten)
Relatief veel privacy
Volwaardige garage
Diepe oprit van 14m
Centrale ligging in het dorp
Supermarkt en de vrije natuur van de uiterwaarden op loopafstand
Dodewaard is direct aan de snelweg A15 gelegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning