HETERENBeemdhof 62

Vraagprijs €350.000,- k.k.
Beschikbaar
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
2017
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 DL
Straat
Beemdhof 62
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Beemdhof 62

Instapklare en energiezuinige (label A) MAISONNETTE BOVENWONING (2017) met onder meer een zonnig DAKTERRAS, een eigen BERGING en centrale ligging in het dorpshart van Heteren.

Deze moderne woning biedt veel comfort met op de begane grond centrale entree met lift en intercominstallatie. Op de 1e verdieping biedt de woonverdieping van het appartement plaats aan een lichte woonkamer en een verzorgde, open keuken in hoekopstelling. De slaapverdieping is ingericht met 2 ruime slaapkamers en een badkamer welke is voorzien van onder andere een inloopdouche en 2e toilet. Sfeervol zijn de dakkapellen aan zowel de voor- als achterzijde. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming welke tevens per ruimte te bedienen is.

Dit bezienswaardige appartement heeft een zeer gunstige ligging pal in het vernieuwde centrum van Heteren. Voorzieningen zoals Jumbo, de bakker en diverse horeca liggen letterlijk op steenworp afstand van deze woning. Parkeergelegenheid is dan ook direct voor de ingang aanwezig.

Quote van de makelaar: “Heb je geen zin om te klussen en te verbouwen? Dan ben je bij deze woning op de juiste plek. De woning is geheel instapklaar te noemen en ook het complex is verzorgd en netjes. De liftinstallatie is erg prettig alsmede de ligging centraal in het vernieuwde hart van Heteren. Ben je ook benieuwd naar wat deze woning nog meer te bieden heeft? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.”

MODERN & INSTAPKLAAR
Dat deze woning slechts 7 jaar oud is zie je terug in de algehele staat. Een verbouwing is dan ook zeker niet nodig, je kan hier simpelweg de meubels plaatsen en het genieten kan beginnen. De keuken en badkamer zijn beide neutraal afgewerkt waardoor deze al snel in de smaak zullen vallen. Daarbij heeft de woning veel comfort waaronder vloerverwarming op elke woonlaag. Deze is zelfs per kamer te regelen. Ook is het complex voorzien van een liftinstallatie, zo hoef je geen trappen op met de zware boodschappentassen.

HAL
De entree van deze woning bevindt zich op de eerste verdieping. Er is een intercom aanwezig waardoor je niet elke keer naar beneden hoeft te lopen wanneer er iemand aan de deur belt. In de centrale hal op de begane grond tref je de brievenbussen, alsmede een liftinstallatie om op de woonlaag te komen.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een vierkant formaat wat zorgt dat je eenvoudig kunt spelen met de inrichting. Opvallend zijn de 3 grote ramen met vakverdeling wat zorgt voor veel sfeer en lichtinval. Erg prettig is dat alle 3 de ramen ook te openen zijn. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer welke tevens is voorzien van vloerverwarming. Zo staat er geen radiator in de weg bij het plaatsen van de meubels. Doordat de woonkamer op de eerste verdieping is gelegen, kijk je hier ook prettig van je af.

OPEN KEUKEN
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer wat zorgt voor een ruimtelijk effect. Er is gekozen voor een hoekopstelling waardoor de ruimte optimaal wordt benut. De aanwezige inbouwapparatuur bestaat uit een koel-vriescombinatie, een combi-oven/magnetron, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser. De kleurstelling is erg stijlvol waarbij de lichte taupekleurige fronten de keuken een warmere uitstraling geven.

SLAAPKAMERS
Op de bovenste woonlaag zijn 2 volwaardige slaapkamers en de badkamer gelegen. Deze kamers zijn respectievelijk 16m² en 8m² groot. Opvallend is dat ook deze woonlaag geheel is voorzien van vloerverwarming. Comfortabel is dat de vloerverwarming per kamer te regelen is. De wanden zijn neutraal en wit afgewerkt, op de vloer ligt een lichte vloerbedekking. Een sfeervol detail is de dakkapel aan de achterzijde van de woning welke doorloopt op beide slaapkamers.

BADKAMER
Net als de rest van de woning is ook de badkamer modern en neutraal te noemen. De ruimte is voorzien van een dakkapel waardoor er geen schuin dakvlak in de weg zit. Een groot raam zorgt daarbij voor veel lichtinval en een ventilatiemogelijkheid. Ook is er mechanische ventilatie aanwezig. De indeling bestaat uit een inloopdouche, een 2e toilet (zwevend) en een wastafel. Ook is hier een witgoedaansluiting aanwezig, maar heb je de wasmachine liever ergens anders dan kan die ook in de vaste kast (bij cv-ketel) op de hoofdslaapkamer geplaatst worden.

DAKTERRAS
Aan de voorzijde van de woning is de het dakterras gelegen. Stijlvolle plantenbakken zorgen voor een groene afscheiding tussen de dakterrassen. Er is ruimte voor een hoekbank of een 4-persoons eettafel. Er dient een looppad vrij gehouden te worden voor de toegang van de andere bewoners van het complex.

BERGING
Op de begane grond is een berging aanwezig. Deze stenen berging biedt veel opbergruimte voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen en is te bereiken aan de achterzijde van het complex. Gunstig is de trap die bijna vanaf het dakterras direct naar de fietsenberging leidt. Hierdoor hoef je niet helemaal om te lopen via de buitenzijde van het complex.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het complex wordt beheerd door een gezonde VvE. De bewoners bepalen gezamenlijk wat er in het complex gebeurt. De servicekosten bedragen ca. € 232,48 per maand. Dit is onder andere inclusief het buitenonderhoud van het complex en alle bijkomende verzekeringen zoals de opstal- en brandverzekering. Ook het onderhoud van de liftinstallatie wordt hieruit betaald.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. In 2023 is het nieuwe dorpshart opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. Leuk om te vermelden is dat de bibliotheek onlangs een 3e plek heeft verdiend als zijnde ‘Beste Bibliotheek van Nederland’. De ‘Huiskamer’ staat voor verbinding voor jong en oud. Het is dan ook mooi om te zien hoe een groot succes het nieuwe dorpshart is geworden. In het voorjaar zal het plein met festiviteiten worden geopend. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden.

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strandjes in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Centrale hal met liftinstallatie
Berging
1e Verdieping:
Hal met trapopgang en toilet
Woonkamer
Open keuken in hoekopstelling
Dakterras op het oosten
2e Verdieping:
Overloop
2 Slaapkamers
Badkamer met o.a. inloopdouche, wastafel en 2e toilet.

BIJZONDERHEDEN:
Zeer complete woning
Woning slechts 7 jaar oud
Energiezuinig, label A
Instapklare woning
Woning geheel voorzien van vloerverwarming (per kamer regelbaar)
Woonkamer met sfeervolle raampartijen
Open keuken in hoekopstelling
2 Volwaardige slaapkamers met dakkapellen
Badkamer met o.a. inloopdouche en 2e toilet
Dakterras gelegen op het oosten
Eigen, stenen berging op de begane grond (gemakkelijk te bereiken via trap)
Centrale entree met intercominstallatie
Liftinstallatie in het complex
Actieve Vereniging van Eigenaren
Servicekosten € 232,48 per maand.
Ligging pal in het vernieuwde centrum van Heteren
Supermarkt naast de deur
Voldoende parkeergelegenheid in de straat
Uiterwaarden op steenworpafstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning