Remko Stevens Makelaardij

LIENDENLinge Singel 33

Vraagprijs €565.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1996
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
LIENDEN
Postcode
4033 KA
Straat
Linge Singel 33
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

LIENDEN
Linge Singel 33

Gemoderniseerd en uitgebouwd, VRIJSTAAND WOONHUIS met een hoog luxe- en comfortgehalte. Deze gezinswoning staat op een aantrekkelijk en speels vormgegeven hoekperceel met veel privacy en zonuren. Aan de voorzijde is een comfortabele oprit gelegen met luifel bij de voordeur. De woning heeft een bijzonder rustige ligging in de gewilde wijk ‘Het Lingemeer’ waar je omringt wordt door water en waar strandjes letterlijk op steenworp afstand zijn gelegen.

In de afgelopen jaren heeft deze woning een flinke upgrade ondergaan. De woning is door de aanbouw niet alleen vergroot, maar er is bijvoorbeeld ook een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer en nieuw toilet geplaatst. Er is aandacht besteed aan comfort (deels vloerverwarming) en afwerking zoals stucwerk, elektra en verwarming. Verder staat de woning er verzorgd bij met o.a. nieuwe dakbedekking en nieuw buitenschilderwerk dat in 2021 door een schilder is uitgevoerd. Tevens zijn meerdere raam voorzien van zonnewering (elektrisch bedienbaar).

Quote van de makelaar: “Het gehele jaar door het gevoel hebben op vakantie te zijn in je eigen woning? Wonen aan het Lingemeer is uniek, zeker als je je realiseert dat je hier niet hoeft in te leveren op luxe, comfort en privacy. En hou je van water en recreatie, dan mag je deze woning niet missen. De centrale ligging in Nederland met een directe aansluiting op de A15 maakt deze woning voor een grote doelgroep interessant”.

LIVING
De woonkamer heeft een fijne woonsfeer. Niet alleen vanwege de prettige L-indeling waardoor je meerdere zithoeken kunt creëren, maar ook door de speelse raampartijen (met roedeverdeling) die voor veel lichtinval zorgen. De ruimte biedt mogelijkheden voor het plaatsen van een lekkere hoekbank, een relaxfauteuil en een lange 6-persoons eettafel. Het afwerkingsniveau is verzorgd te noemen vanwege de trendy ‘visgraat’ laminaatvloer en het gestucte plafond. Er is aandacht besteed aan kleine details zoals het verlagen van wandcontactdozen naar enkelhoogte en een luxe binnendeur naar de hal. In de achtergevel geven dubbele tuindeuren direct toegang tot het buitenterras. Om op warme zomerdagen de woning koel te houden, is er zonwering aangebracht (elektrisch bedienbaar).

INBOUWKEUKEN
De keuken grenst direct aan de woonkamer en heeft een open karakter. Doordat de bijkeuken bij de keuken is getrokken, is de keuken aanzienlijk vergroot. Van de extra ruimte is dankbaar gebruik gemaakt door er een uitgebreide keukenopstelling te plaatsen. Deze bestaat uit onder meer een 90cm breed 6-pits fornuis met grote oven (La Germania) en een afzuigschouw alsmede een vaatwasser (AEG). In de hoge kastenwand tegenover het aanrecht is zowel een koel/vriescombi als een combi-oven/magnetron (AEG) ingebouwd. Het werkblad is uitgevoerd in natuursteen (composiet) wat de keuken een luxe-uitstraling geeft. Onder de bovenkastjes is nog Ledverlichting aangebracht. Op een zomerse dag nodigt de extra tuindeur al snel uit om buiten te eten.

KANTOOR/HOBBYRUIMTE
Vanuit de keuken is er een doorloop naar de voormalige garage (eveneens met luxe binnendeur). Deze ruimte is verbouwd tot kantoor/hobbyruimte wat deze woning veelzijdig te bewonen maakt. Je kunt hier immers verschillende bestemmingen aangeven. Werk je veel vanuit huis, dan is dit de ideale werkkamer. Om die reden zijn er ook extra wandcontactdozen en UTP-aansluiting voorzien. De vloer is zelfs voorzien van vloerverwarming en in het (stuc)plafond zijn inbouwspots aangebracht. Speelse raampuien aan de voorzijde alsmede het extra zijgevelraam zorgen voor een prettige lichtinval. Heb je geen werkkamer nodig, dan kan het natuurlijk ook een prima speelkamer of bijkeuken/strijkkamer zijn.

AANBOUW
In 2021 is er achter deze voormalige garage een extra kamer aangebouwd. Ook hier kun je weer verschillende bestemmingen aan geven. In de huidige setting wordt de kamer gebruikt als slaap/logeerkamer. Er kan dan ook prima een 2-persoons bed staan. Mocht je een voorkeur hebben voor een slaapkamer met (2e) badkamer op de begane grond, dan zijn er zeker mogelijkheden. Hierdoor is de woning eventueel ook levensloopbestendig te bewonen. Noemenswaardig zijn de draai/kiepramen waardoor je praktisch kunt ventileren. In lijn met de rest van de woning zijn ook deze ramen voorzien van roedeverdeling (vakverdeling). De vloerverwarming loopt op deze kamer door, alsmede het verzorgde stucwerk en de inbouwpots in het plafond.

1e VERDIEPING
Het is prettig binnenkomen bij deze woning. Een massief houten voordeur geeft je toegang tot de hal/entree met modern en trendy toilet. Middels een open trapopgang bereiken we de 1e verdieping.

Eénmaal op de slaapverdieping wordt je verrast door een ruime overloop met daglicht. Op de vloer ligt dezelfde ‘visgraat’ laminaatvloer als op de begane grond die alle slaapkamers drempelloos aan elkaar schakelt. Dit zorgt voor een fraai éénduidig geheel.
De slaapkamers zijn allen volwaardig te noemen en respectievelijk 13m2, 10m2 en 10m2 groot. Dit is gemeten vanaf 1,5 meter hoogte waardoor de kamers eigenlijk nog groter zijn. Een kleine kamer zit er dus niet tussen. In de kopgevels zorgen praktische draai/kiepramen (met roedeverdeling) voor de ideale ventilatiemogelijkheid. De grootste (ouder)slaapkamer heeft in 2022 nog een geheel nieuw Velux dakvenster gekregen. Deze is compleet gemaakt met een verduisteringsscherm en een rolhor.

COMPLETE BADKAMER
De badkamer valt zeker niet uit de toon wat betreft luxe en comfort. Er is goed nagedacht over de ruimte voordat de badkamer opnieuw werd ingedeeld. Op die manier was er plaatst voor al het wenselijke sanitair zoals een brede inloopdouche, een diep ligbad, een 2e wandcloset en een 2-persoons wastafelmeubel. Wat meteen opvalt is het verzorgde en neutrale tegelwerk (groot formaat tegels) op vloer en wanden. Details als een rainshower, een extra handdouche (Grohe) en een drainafvoer maken de douche compleet. Het wastafelmeubel heeft brede ladekorven waar je veel toiletspullen in kwijt kunt. Boven het meubel is een grote spiegel geplaatst welke is v.v. dimbare ledverlichting. Natuurlijk ontbreekt ook hier het draai/kiepraam niet, maar je kunt ook ventileren middels de MV-unit (mechanische ventilatie).

ZOLDER
Middels een vlizotrap is de zolder te bereiken. Met een nokhoogte van 1,8 meter heeft deze verdieping voor de meeste mensen stahoogte. De zolder is geheel bevloerd waardoor het volledig te benutten is als opslagruimte. Er is elektra en verlichting aanwezig en ook de MV-unit is hier geïnstalleerd. Er bestaat een mogelijkheid om een 2e vaste trap te plaatsen waardoor je de woning vergroot met een extra verdieping. Maar doordat de nokhoogte niet bijzonder hoog is, zal het nooit een volwaardige woonlaag worden. Indien gewenst zou je er één of meerdere dakvensters kunnen plaatsen.

BUITENLEVEN
Deze woning staat ook in het teken van het buitenleven. Het perceel is 371m2 groot waardoor er rondom de woning behoorlijk wat tuin te vinden is. Het betreft een A-typisch hoekperceel wat juist voor een speels karakter zorgt. Hierdoor is er zowel een zij- als een achtertuin die beiden ruim en privacyvol zijn ingericht. Deze vrijheid wordt met name gecreëerd door de groenvoorzieningen van verschillende planten en bomen die voor een buffer met de straat zorgen. Er zijn verschillende terrassen aangelegd waardoor er altijd wel een plekje in de zon (of schaduw) te vinden is. In de tuin zijn meerdere elektrapunten te vinden alsmede een buitenkraantje aan de voor- en achterzijde. Een stalen tuinhuis (5m2) geeft je de mogelijkheid om tuinmeubels, fietsen en/of tuingereedschap op te bergen.

“GIETHOORN IN DE BETUWE”
Wonen aan het Lingemeer voelt voor velen toch een beetje als vakantie. Alsof je op een luxe vakantiepark woont. Het wordt ook wel het ‘Giethoorn in de Betuwe’ genoemd, maar dan zonder het drukke toerisme. Heb je een bootje of een sloep, dan kun je hier naar hartenlust tussen de singels varen. Uiteindelijk kom je uit in de grote ontzandingsplas waar je kunt aanleggen bij één van de strandjes en zwemmen of kunt genieten van een adembenemende, Betuwse zonsondergang. Overigens ligt deze woning (als één van de weinige) niet aan het water, maar dat kan ook een voordeel zijn. Je hebt immers niet de lasten van (het onderhoud aan) een steiger terwijl het water en de strandjes letterlijk op steenworp afstand van de woning zijn gelegen. Overigens zijn er op verschillende plekken in de wijk mogelijkheden om een eigen bootje (alleen elektrisch) te water te laten (mits je in de wijk woont).

De verschillende straten van het Lingemeer liggen als landtongen in het water. En doordat alle straten ‘doodlopend’ zijn, is er uitsluitend bestemmingsverkeer wat ten goede komt aan het woongenot. Ook voor kleine kinderen is dit erg prettig. Op het park zijn er 2 speeltuinen voor kinderen, een evenemententerrein en 2 jeu-de-boulebanen.

Het Lingemeer (Gemeente Buren) bestaat uit circa 400 woningen. Het wordt ook wel een beetje gezien als een villapark aangezien er veelal vrijstaande villa’s zijn gebouwd. Er is een Belangenvereniging die zich inzet voor het behoud van een fijne leefomgeving.

ALLES BINNEN HANDBEREIK
Lingemeer is een buurtschap van Lienden, een volwaardig en levendig dorp met tal van voorzieningen en verenigingen. Je vindt hier een compleet winkelcentrum met onder meer 2 supermarkten (Jumbo en Aldi), een Etos en Kruidvat, een Hema en verschillende ambachtelijke winkels. Zoek je meer de stadse voorzieningen, dan is Tiel niet ver weg. Binnen 5 autominuten rijd je de stad van Flipje binnen. Tiel wordt ook wel de fruitstad van Nederland genoemd. Hier vind je een gezellig en authentiek stadshart (aan de Waal) met bekende winkelketens, restaurants, cafés, een bioscoop en terrassen. Ben je meer van het fietsen? Trek er dan op uit en volg het riviertje de Linge die door het Betuws landschap kronkelt.

Een aanrader is het Eiland van Maurik. Op 5 kilometer afstand van de woning vindt je dit grote watersportgebied met jachthaven waar je veel gezinsactiviteiten kunt ondernemen. Kortom, je hoeft je in deze omgeving zeker niet te vervelen…

CENTRALE LIGGING
Zoek je een centrale plek in Nederland vanwaar een groot deel van Nederland binnen één uur te bereiken is? Kom dan eens naar het Lingemeer om te kijken hoe gemakkelijk deze woonlocatie aan te rijden is. Wanneer je de snelweg A15 afrijdt, parkeer je je auto binnen 3 minuten op je eigen oprit. Ben je voor je werk veel op de weg?
Het Lingemeer ligt ongeveer in het midden van de A15 die Arnhem/Nijmegen en Gorinchem/Rotterdam met elkaar verbindt. Maar je rijdt ook binnen 15 autominuten de A2 op richting Utrecht of Den Bosch. Ben je meer aangewezen op het openbaar vervoer. Dan zou je altijd nog de trein in het nabij gelegen Tiel of Rhenen kunnen nemen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met L-indeling en aan de achterzijde dubbele terrasdeuren
Open keuken (vergroot) met inbouwapparatuur en 2e tuindeur
Kantoor/hobbyruimte met vloerverwarming en wasmachine-aansluiting
Slaap/logeerkamer met vloerverwarming.
1e Verdieping:
Overloop met dakvenster en vlizotrap naar zolder
Slaapkamer 1 met kopgevelraam én dakvenster
Slaapkamer 2 met kopgevelraam
Slaapkamer 3 met kopgevelraam
Badkamer met inloopdouche, ligbad, 2-persoons wastafelmeubel en 2e toilet.
Zolder:
Opbergzolder met stahoogte.

BIJZONDERHEDEN:
Vrijstaande gezinswoning
Mede door aanbouw telt de woning maar liefst ca. 137m2 woonoppervlak
Verzorgd en trendy afwerkingsniveau
Complete inbouwkeuken met o.a. een kookfornuis en natuurstenen werkblad
Dubbele terrasdeuren
Volwaardige slaapkamers (4x) én een extra werk/hobbykamer
Ruim opgezette en complete badkamer
Praktische draai/kiepramen (met roedeverdeling)
Grote zolderverdieping met veel opbergruimte
Meterkast: 7 groepen (aut) en aardlekschakelaar
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Atag HR-combi CW5, geplaatst 2021
Vloerverwarming in de ‘zijvleugel/aanbouw’
Nieuwe radiatoren (met thermostaatknoppen) in 2023 geplaatst
Geheel v.v. isolatieglas
Nieuw Velux dakvenster (2022)
Energielabel B
Ideaal schuin dak ten behoeve van plaatsing zonnepanelen
Nieuwe dakbedekking voormalige garage en aanbouw (2021)
Buitenschilderwerk in 2021 uitgevoerd door schilder
Diverse zonwering (elektrisch bedienbaar)
Speels opgezette tuin met opvallend veel privacy
Comfortabele oprit van bijna 4 meter breed
Luifel bij de voordeur waardoor je altijd droog staat
Autoluwe straat met extra parkeerhaven voor de deur
Rustige woonomgeving waar je de vogeltjes nog hoort fluiten
Recreatiegebied op steenworp afstand
Winkelvoorzieningen in de buurt (Lienden, Beneden-Leeuwen en Tiel)
Centrale ligging in Nederland met A15 binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning