Remko Stevens Makelaardij

NIJMEGENWeefgewichtstraat 120

Vraagprijs €565.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2005
Energieklasse
A p
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
NIJMEGEN
Postcode
6515 JM
Straat
Weefgewichtstraat 120
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

NIJMEGEN
Weefgewichtstraat 120

Direct aan park gelegen en energiezuinige (A+) EENGEZINSWONING (2005) met veel pluspunten. Deze woning biedt onder meer een royale woonkamer met openslaande tuindeuren, een ruim opgezette, open keuken voorzien van recent vernieuwde inbouwapparatuur, in totaal 5 (!) zeer volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een walk-in-closet, een badkamer met ligbad én douche, zwevend geplaatste toiletten en een ruime voorzolder met wasruimte. De woning is energiezuinig en draagt het energielabel A+. Op het dak liggen 8 zonnepanelen (2022) en in de voortuin is een laadpaal geplaatst.

De woning wordt compleet gemaakt door een onderhoudsvriendelijke achtertuin op het oosten met onder andere een houten berging voorzien van elektra. De woning ligt aan een doodlopende straat met zeer weinig autoverkeer. Aan de voorzijde sta je direct aan het park Rietgraaf met uitzicht op water en veel groen. Een speeltuin is op loopafstand gelegen. Diverse winkels, horeca en het centrum van Nijmegen zijn op fietsafstand.

Quote van de makelaar: “Deze woning heeft misschien wel dé perfecte ligging. Direct aan een park met uitzicht op water, een doodlopende straat met weinig verkeer én het centrum van Nijmegen binnen handbereik. Daarbij is de woning geheel instapklaar en zeer comfortabel te noemen. Zie jij jezelf al van dit plekje genieten?”

ENERGIELABEL A+
Deze woning is in 2005 gebouwd en voldoet daardoor aan het laatste bouwbesluit. Dat wil zeggen: hoge deuren, hoge plafonds en een ‘luie’ trapopgang. Bovendien is de woning volledig geïsoleerd met o.a. HR++ beglazing waardoor het een energielabel A+ heeft. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor de maandelijkse energielasten, maar ook gunstig bij de hypotheekaanvraag. Op het dak van de woning zijn 8 zonnepanelen geplaatst wat tevens voordelig is voor de maandelijkse energielasten.

HAL/ENTREE
Via de voordeur met paneelverdeling en veel glas kom je binnen in de prettige, lichte hal. Hier tref je een zwevend geplaatst toilet met fonteintje alsmede de meterkast. De trap is stijlvol bekleed is dezelfde stijl als de vloeren in de woonkamer en op de verdiepingen waardoor de hele woning één geheel wordt. In de hal is de vloer betegeld met antracietkleurige tegels. Via een deur met eveneens een paneelverdeling en veel glas komen we in de woonkamer terecht.

WOONKAMER
De woonkamer is ruim opgezet waardoor je hier een aangename ruimte treft. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd wat hier meer ruimte oplevert. Openslaande deuren en een raampartij tot aan de grond zorgen voor veel lichtinval. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en op de vloer ligt een Quickstep laminaatvloer met V-groef in een naturel eiken kleur. Door de ruime opzet kan je hier met gemak een lekkere hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt. Er blijft zelfs ruimte over voor bijvoorbeeld een groot dressoir.

LUXE KEUKEN
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Opvallend is hier de raampartij welke in een boog naar buiten is geplaatst als een kleine erker, dit zorgt voor veel lichtinval en een speels effect. De keuken is royaal opgezet waarbij is gekozen voor een grote hoekopstelling. De frontjes zijn in 2021 opnieuw gespoten en ogen nog als nieuw. Alle inbouwapparatuur is in 2021/2022 tevens vervangen. Alle wenselijke inbouwapparatuur is tevens aanwezig, zijnde een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een oven, een magnetron, een koelkast en een vaatwasser.

1e VERDIEPING
Op deze woonlaag schakelt de overloop 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De slaapkamer zijn allen verrassend ruim te noemen en zijn respectievelijk 20m², 14m² en 9m² groot. Een kleine kamer zit er dan ook niet tussen. Opvallend is dat de grootste kamer is voorzien van een ware walk in closet. Hier heb je meer dan genoeg ruimte voor een complete garderobe. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van dezelfde kleine erker als in de keuken, hiervandaan heb je een prachtig uitzicht over park De Rietgraaf. Voor de laminaatvloer is gekozen voor exact dezelfde als die op de begane grond. Doordat de vloer drempelloos is doorgelegd voelt deze woonlaag als één geheel.

BADKAMER
Bij deze ruime woning hoort natuurlijk ook een ruim opgezette badkamer. Wat we niet vaak zien is dat het toilet separaat van de badkamer is geplaatst. Deze is op de overloop terug te vinden en zwevend geplaatst en voorzien van een fonteintje. De badkamer is tijdloos ingericht met antracietkleurige vloertegels en witte wandtegels. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, een douche en een wastafel met grote spiegel. Ook de radiator ontbreekt hier niet. Een klein raam zorg voor daglicht en een ventilatiemogelijkheid, er is ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is zeer verrassend te noemen. Door de hoge nok, de dakconstructie en de dakkapel geniet je hier van bijzonder veel extra leefruimte. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en 2 slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk 14m² en 16m² groot. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een speels, rond raam en kijkt uit op het voorgelegen park. Onder de schuine dakvlakken zijn knieschotten geplaatst voor veel opbergruimte. Ook op deze slaapkamers ligt dezelfde laminaatvloer zoals eerder is benoemd. De overloop is betegeld en voorzien van een inbouwkast met plaats voor de wasmachine en wasdroger. Een dakraam zorgt voor lichtinval en een ventilatiemogelijkheid als je hier bijvoorbeeld de was laat drogen. Ook aan deze zijde zijn knieschotten geplaatst met daarachter veel opbergruimte.

ACHTERTUIN
Bij deze woning hoort een comfortabele achtertuin. De tuin is opgedeeld in 2 terrassen met in het midden kunstgras. Aan de zijkanten zijn border geplaatst met diverse planten en struiken voor een groene uitstraling. Schuttingen zorgen voor een erfafscheiding met de buren. Aan de achtergevel is zonwering geplaatst. De tuin ligt op het oosten, doordat er geen bebouwing is aan de zuidzijde geniet je hier van veel zon. Achter in de tuin staat een houten berging voorzien van elektra. Achter deze berging is een achterom aanwezig.

LIGGING
De woning is vooral aan de voorzijde prachtig gelegen. Door de ligging direct aan het park de Rietgraaf geniet je hier van een zicht op veel groen en water. De woning staat daarbij aan een doodlopend hofje waardoor je amper autoverkeer in de straat zult hebben. Ook een speeltuin voor de kinderen is nabij. In de voortuin is een laadpaal geplaatst waardoor je een laadmogelijkheid hebt voor de elektrische auto.

NIJMEGEN
De wijk Oosterhout is een onderdeel van de stad Nijmegen. Dit is een jonge woonwijk welke speels en afwisselend is opgezet voor een verrassend effect. In de wijk is een Albert Heijn en een Kruidvat aanwezig voor de nodige boodschappen. Ook zijn er diverse sportclubs nabijgelegen. Via de griftdijk is er een snelle verbinding naar de binnenstad, binnen 20 min. sta je in het hart van Nijmegen. Ook de uiterwaarden met de Waal zorgen voor veel wandelplezier.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Woonkamer met openslaande tuindeuren en trapkast
1e Verdieping:
Overloop
3 Ruime slaapkamers
Badkamer met ligbad, douche en wastafel
Separaat toilet
2e Verdieping:
2 Royale slaapkamers
Voorzolder met witgoedaansluitingen.

BIJZONDERHEDEN
Comfortabele gezinswoning
Prachtige ligging aan park Rietgraaf
Woning is uitgebouwd aan de achterzijde
8 Zonnepanelen (geplaatst in 2022)
Energielabel A+
Ruime woonkamer met openslaande tuindeuren
Open keuken met veel ruimte
Recent vernieuwde inbouwapparatuur
5 Zeer volwaardige slaapkamers
Zwevend geplaatste toiletten met fonteintjes
Badkamer met zowel een ligbad als douche
Royale voorzolder met o.a. witgoedaansluitingen
Veel bergruimte achter knieschotten
Schilderwerk 2 jaar geleden uitgevoerd
Achtertuin onderhoudsvriendelijk
Tuin op het oosten
Houten berging v.v. elektra
Achterom aanwezig
Laadpaal blijft achter
Supermarkt en drogist op fietsafstand
Binnenstad Nijmegen binnen 20 min. fietsen
Uiterwaarden van de waal met waalstand nabij.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning