Remko Stevens Makelaardij

HETERENDe Dries 40

Vraagprijs €339.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HW
Straat
De Dries 40
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
De Dries 40

Volledig geïsoleerde en instapklare TUSSENWONING met 3 volwaardige woonlagen met onder meer een DAKKAPEL en een diepe, zonnige achtertuin op het westen met praktische (fietsen)berging.

Deze moderne gezinswoning heeft alleen maar pluspunten met o.a. een tuingerichte woonkamer met openslaande terrasdeuren en een stijlvolle inbouwkeuken met alle wenselijke inbouwapparatuur. De eerste verdieping biedt plaats aan 3 slaapkamers waarvan de grootste met Frans balkon en een badkamer met o.a. een 2e toilet en dubbele wastafel. De 2e verdieping betreft een open, multifunctionele ruimte met een breed dakkapel waardoor er een mogelijkheid is voor een 4e slaapkamer. De slaapkamers (1e verdieping) zijn 100% te verduisteren middels rolluiken.

De achtertuin is bijna 10m diep en gelegen op het westen. Aan de achtergevel is een brede zonwering geplaatst. Parkeren kan voor de deur en in de straat zijn meerdere speeltuinen te vinden. De uiterwaarden van de Rijn zijn op loopafstand bereikbaar.

Quote van de makelaar: “Heb je geen zin om te gaan klussen en verbouwen? Dan is deze woning wellicht wat voor jou. De woning is volledig geïsoleerd en de afwerking is verzorgd en modern, hier hoef je alleen maar je meubels neer te zetten en het woongenot kan beginnen.”.

GEZINSWONING
Deze woning voldoet aan het ideale plaatje voor een jong gezin die op zoek is naar rust, ruimte en een kindvriendelijke woonomgeving. Speeltuinen om de hoek, een autoluwe straat en een aantrekkelijke tuin met veel zonuren. De woning heeft veel onderscheidende elementen wat het extra aantrekkelijk maakt wanneer je geen standaard woning zoekt. Door de relatief jonge leeftijd van de woning is het volledig geïsoleerd. De gehele woning is voorzien van isolerende beglazing en bijkomend voordeel is dat alle slaapkamers zijn v.v. verduisterende rolluiken. Kortom, hier kom je in een gespreid bedje terecht!

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde en over de volle breedte van de woning gelegen. Openslaande tuindeuren geven het gemak om het buitenterras eenvoudig bij de leefruimte te betrekken. De grote glaspui tot aan de vloer aan de achterzijde zorgt niet alleen voor veel daglicht (westen), maar ook voor een ruimtelijk gevoel en een vrij gezichtsveld in de achtertuin. De vloer is bekleed met een moderne V-groef laminaatvloer die over de gehele woonlaag is doorgelegd. De tussendeur naar de hal is vervangen door een luxe 4-ruits paneeldeur met glas.

INBOUWKEUKEN
Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. Deze ruimte biedt plaats voor een 4-persoons eettafel waardoor je geen eethoek in de woonkamer hoeft te plaatsen. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst met antracietkleurige houten fronten en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Daarbij moet je denken aan een vaatwasser, koelkast, combi-oven/magnetron, 4-pits inductie kookplaat en afzuigschouw. Wat meteen opvalt is het dikke natuurstenen aanrechtblad van graniet welke stijlvol op de kleurstelling van de houten keuken is afgestemd. De keuken is compleet met draaicarrousel, spotverlichting en bijpassende wandschappen waardoor de keuken leuk is aan te kleden met accessoires.

1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping geeft een prettige overloop toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is verrassend ruim en aan de voorzijde en over de gehele breedte gelegen. Een Frans balkon geeft de kamer een extra element. Alle kamers zijn met elkaar voorzien van een verzorgde laminaatvloer. Noemenswaardig is dat alle ramen zijn voorzien van horren én rolluiken. De kamers 100% verduisteren hoeft dus geen probleem te zijn, zelfs niet wanneer de ramen open staan en insecten geen kans krijgen.

BADKAMER
De badkamer is net als de rest van de woning modern afgewerkt. Opvallend is hier het speels gekozen tegelwerk met grote witte wandtegels die afgewisseld worden door smalle, langwerpige grijze wandtegels. De indeling bestaat uit een douchecel, 2e (zwevend) toilet, 2 wastafels en een handdoekradiator. De 2 wastafels geven een luxe gevoel, mede omdat elke wastafel een eigen spiegelkast met verlichting heeft. De mechanische ventilatie zorgt voor een prima ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze bestaat uit één open ruimte (nokhoogte ca. 2,8m) die voor meerdere doeleinden te gebruiken is. De trap deelt de ruimte in tweeën waardoor er prima een volwaardige 4e slaapkamer te creëren is. Zeker nu er een brede dakkapel (met horren) aan de achterzijde is geplaatst die verrassend veel extra ruimte en daglicht oplevert. Verder is de woonlaag ingedeeld met een wasmachine- en wasdrogeraansluiting en CV-ketelopstelling. Ook vinden we aan beide zijden nog handige knieschot opbergruimte terug.

ACHTERTUIN
Via de openslaande deuren in de woonkamer is de achtertuin te bereiken. De tuin is bijna 10 meter diep en ruim 5 meter breed en heeft daardoor lekker veel zonnig tuinoppervlak. Doordat het achterpad bij deze woning eindigt, is de tuin bij deze woning iets dieper dan bij de buurwoning. Hierdoor staat de houten fietsenberging meer naar achteren en is de tuin efficiënter te gebruiken. Uiteraard is er nog steeds een handige achterom aanwezig. De tuin is gelegen op het westen en vangt daarmee de gehele dag zon. Een zonwering (uitvalscherm) biedt de mogelijkheid om een schaduwplek te creëren. Achter de tuin staan 2-kappers die nauwelijks inkijk in deze achtertuin hebben. Kortom, een heerlijke tuin met niet te veel onderhoud.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in de relatief nieuwe woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen, waardoor geen straat hetzelfde is. Groenvoorzieningen en waterpartijen kleden de wijk aan met o.a. een aansluiting naar de dijk die de wijk met de uiterwaarden van de Rijn verbindt. De Dries is een knusse, autoluwe straat met alleen maar bestemmingsverkeer. In de straat zelf zijn meerdere speeltuinen gelegen, waardoor kinderen zelfs kunnen kiezen. Auto’s kunnen pal voor de deur geparkeerd worden.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Zeer recent is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels en een centrale ‘huiskamer’ (met bibliotheek) als ontmoetingsplek voor het dorp. Ook is er gedacht aan horeca met o.a. een lekkere pizzeria en een gezellige bistro. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

CENTRAAL GELEGEN IN DE REGIO
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Vanwege haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging. Doordat deze woning een gunstige ligging en ontsluiting in het dorp heeft, ben je snel het dorp uit en begeef je je binnen 3 tot 4 autominuten op de snelweg A50.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet en trapopgang
Woonkamer met openslaande tuindeuren
Halfopen keuken v.v. inbouwapparatuur en met praktische trapkast
1e Verdieping:
Overloop
Hoofdslaapkamer met Frans balkon en rolluik
2 Kinderkamers v.v. rolluiken
Badkamer met douche, 2e toilet en 2 wastafels met spiegelkastjes
2e Verdieping:
Open ruimte met brede dakkapel
Wasmachine- en wasdroger opstelling
CV-ketelopstelling en MV-unit
Knieschot bergruimte aan beide zijden.

BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke gezinswoning met veel comfort en extra’s
Volledig geïsoleerd
Energielabel B
Instapklaar en ideaal voor de starter
Openslaande deuren naar de tuin
Verzorgde laminaatvloeren
Stijlvolle keuken v.v. inbouwapparatuur
Natuurstenen werkblad
3 Slaapkamers waarvan 1 met Frans balkon
Rolluiken en horren op alle slaapkamers
Badkamer met o.a. een 2e toilet en dubbele wastafel
Mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren
Brede dakkapel welke voor veel extra leefruimte zorgt
Meterkast: 7 groepen (incl. kookgroep), 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
CV-ketel: Vaillant HR-combi, geplaatst in 2011
Gunstig gelegen achtertuin met veel zonuren
Tuin is dieper dan bij de meeste andere woningen in de straat
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning