Remko Stevens Makelaardij

HERVELDDe Terp 41

Vraagprijs €475.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde woning
Bouwjaar
2009
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 HA
Straat
De Terp 41
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
De Terp 41

Hoogwaardig en luxe afgewerkt, geschakeld VRIJSTAAND WOONHUIS (2009) met ruime, INPANDIGE GARAGE (19m²) en stijlvolle VERANDA en geïsoleerde SCHUUR.

Deze aantrekkelijke gezinswoning is verrassend ruim opgezet en heeft meerdere grote pluspunten zoals een complete inbouwkeuken met o.a. composiet werkblad, een woonkamer met houtkachel en dubbele terrasdeuren, vloerverwarming op de gehele begane grond (zelfs in de garage), een stijlvol met massief hout beklede trapopgang, op de verdieping 3 slaapkamers waaronder een masterbedroom met maatwerk/linnenkast alsmede een bijzonder ruime en compleet ingedeelde badkamer. Het sanitair en tegelwerk zijn neutraal en trendy gekozen waaronder zwevende wandclosetten. De slaapkamers zijn 100% te verduisteren middels de aanwezige rolluiken. Een vlizotrap geeft toegang tot de bijzonder ruime zolder met stahoogte. De woning is volledig geïsoleerd en draagt energielabel A. Het schuine dakvlak leent zich perfect voor het plaatsen van zonnepanelen.

Het perceel is meer dan 300m² groot met aan de voorzijde een ROYALE OPRIT (15m diep) met plaats voor meerdere auto’s (naast elkaar). Bij de garage en voordeur is er een luifel (overstek) aanwezig waardoor je hier altijd droog staat. De privacyvolle achtertuin geniet veel zonuren door de gunstige ligging op het zuid/westen. Achterin de tuin staat een relatief nieuw bijgebouw (2020) van maar liefst 30m² groot welke is opgedeeld in een gezellige veranda en praktische schuur/hobbyruimte die op zeer degelijke wijze in douglashout is gebouwd. Opvallend is dat de veranda dezelfde Dik Geurts houtkachel heeft als de woonkamer.
De Terp is een speels aangelegd en autoluw woonerf waardoor het voor (jonge) gezinnen een heerlijke plek is om te wonen. Alle voorzieningen zoals winkels en scholen zijn op loopafstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Een prachtig woonhuis op een gewilde plek. Geschakeld door garages heeft deze woning een vrijstaand karakter wat tevens voor een speelse uitstraling zorgt. Bovendien heeft deze fraaie woning bovengemiddeld veel comfort te bieden. Het complete plaatje zorgt ervoor dat de woning voor een grote doelgroep interessant is, zelfs wanneer je levensloopbestendig wil wonen.”

ENERGIELABEL A
Deze woning is in 2009 gebouwd en voldoet daardoor aan het laatste bouwbesluit. Dat wil zeggen: hoge deuren, hoge plafonds en een ‘luie’ trapopgang. Bovendien is de woning volledig geïsoleerd met o.a. HR++ beglazing waardoor het een energielabel A heeft. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor de maandelijkse energielasten, maar ook gunstig bij de hypotheekaanvraag. Vloerverwarming zorgt voor een hoog comfortgehalte. Hierdoor konden radiatoren op de begane grond weggelaten worden. Verder is de CV-ketel in 2021 vervangen waardoor deze nog relatief nieuw is.

INPANDIGE GARAGE
Opvallend is de degelijke bouw van de woning met onder meer dikke (spouw)muren, vensterbanken van natuursteen en hardhouten deurstijlen (in plaats van stalen deurposten). Zelfs de ‘inpandige’ garage is hoogwaardig gebouwd met onder meer dubbele garagedeuren, een geïsoleerde betonvloer mét vloerverwarming en plat dak van beton (kanaalplaten). De garage is opvallend strak afgewerkt met o.a. een plavuizen vloer en witte muren en plafond (spackspuit). Het is dan ook veel meer dan een garage of stallingsruimte voor fietsen en/of een motor. Je zou kunnen denken aan een praktijk of kantoor aan huis. Zelfs wanneer je deze woning levensloopbestendig zou willen bewonen, zijn er mogelijkheden voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

WOONKAMER
De ruime opzet en het open karakter van de keuken geven de woonkamer een aangename woonsfeer. Grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen daarbij voor een prettige lichtinval, evenals de dubbele tuindeuren waardoor je eenvoudig het buitenterras bij de woonkamer betrekt. Wat je meteen zal opvallen zijn de grote plavuizen (60×60) met natuursteenlook waarbij geen enkele tegel hetzelfde is. Deze vloer zal altijd comfortabel aanvoelen door de aanwezige vloerverwarming. Centraal in de woonkamer staat een vrijstaande houtkachel van Dik Geurts die je in de winter zeker zal waarderen. Het verzorgde en neutrale afwerkingsniveau wordt afgemaakt door een strak stucplafond.

LUXE KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen waardoor het een vrij uitzicht heeft op het voorgelegen woonerf. Doordat de woningen ver uit elkaar staan, kijk je niet direct bij overburen naar binnen. Dit geeft een vrij gevoel hetgeen je ook aan de achterzijde (achtertuin) zult ervaren.

De keuken is in een royale hoekopstelling geplaatst. Doordat de keuken breed is opgezet, heb je ook veel aanrecht. Het werkblad is in composiet (natuursteen) uitgevoerd wat de keuken, in combinatie met de hoogglans fronten en zwarte grepen, een luxe en trendy uitstraling geeft. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast, een combi-oven/magnetron (allen Miele), een 4-pits gaskookplaat en een afzuigschouw (beide Atag). In de hoekkast is een handige draaicarrousel te vinden. Spots in de koof maken de keuken compleet.

1e VERDIEPING
Wat in de hal meteen opvalt is de trapopgang. Deze heeft namelijk een ‘traprenovatie’ ondergaan en niet zomaar één. Er zijn massief houten eiken overzettreden geplaatst waarbij de stootborden wit gelaten zijn. Hierdoor is de trap zeker niet meer standaard, maar een echte eye-catcher geworden.

Eénmaal op de verdieping schakelt een ruime overloop 3 slaapkamers en de badkamer met elkaar. Waar over nagedacht is, is de laminaatvloer (brede plank) waarbij de V-groeven van de ene kamer, via de overloop drempelloos doorlopen naar de andere kamer. Dit zorgt voor een rustig beeld en zichtlijn. De afwerking langs de deurposten is in detail verzorgd waardoor plakplinten ook achterwege gelaten konden worden.

Op de overloop is een inbouwkast te vinden. Hier zijn zowel de CV-ketel als de MV-box (ventilatie-unit) geïnstalleerd. Tevens kun je hier de nodige spullen zoals bedlinnen en handdoeken opbergen.

SLAAPKAMERS
Er zijn 3 slaapkamers aanwezig van respectievelijk 17m², 11m² en 7m² groot. De grootste is een heuse masterbedroom. Niet alleen vanwege het royale formaat, maar ook omdat het een vaste maatwerk/linnenkast heeft. Met 5 kastdeuren is er ruimte voldoende voor een complete garderobe. Wanneer je de kastindeling ziet (met schuiflades, legplanken en hanggedeeltes) kun je alleen maar vrolijk worden. Verder benoemen we graag nog de wandcontactdozen bij de nachtkastjes en de lichtschakelaar bij het bed. Ook is er een data-aansluiting op de kamer aanwezig.

De andere 2 slaapkamers zijn leuke kinderkamers alhoewel je hier ook prima een werkkamer kunt creëren. Hoge plafonds en grote ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Wat we zeker niet mogen vergeten zijn de aanwezige rolluiken. Hierdoor kun je de kamers niet alleen 100% verduisteren, maar in de zomer ook koel houden. Draai/kiepramen zorgen voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

ROYALE BADKAMER
Wanneer je de deur van de badkamer opent, wordt je verrast door de ruimte. Deze badkamer is meer dan 8m² (!) groot hetgeen voor veel bewegingsruimte zorgt. Het is dan ook niet gek dat de badkamer compleet is ingedeeld met een comfortabele inloopdouche (met drainafvoer), een diep ligbad, een breed wastafelmeubel en een 2e (zwevend) toilet. Het wastafelmeubel (met 2 ladekorven) wordt vergezeld door een bijbehorende kolomkast waardoor je veel toiletspullen kwijt kunt. De aanwezige spiegel met spotverlichting blijft eveneens achter. Opvallend is het zeer verzorgde en neutrale tegelwerk. Net als op het (gasten)toilet zijn groot formaat tegels gebruikt. Hou je van details dan zal je de in verstek gezaagde tegels kunnen waarderen (geen hoekprofielen). De aanwezige handdoekradiator is met name erg praktisch.

ZOLDER
Via een vlizotrap op de overloop is de zolder toegankelijk. Deze zolder is verrassend ruim en heeft veel extra gebruiksoppervlak. Het is jammer dat er geen vaste trap gemaakt is, anders zou je deze verdieping prima kunnen gebruiken als leefruimte. De nokhoogte ligt op 2 meter hoog en heeft (voor velen) dus stahoogte. Er is geen daglicht aanwezig, maar dit is éénvoudig te creëren. In de straat zijn al voorbeelden van een dakkapel. Dit geldt hetzelfde voor het plaatsen van en vaste trap, zodat de zolder eenvoudiger te bereiken is. Kortom, er zit enige potentie in de woning om meer woonoppervlak te creëren (+14m² gemeten vanaf 1,5m hoogte).

ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber en hou je van het buitenleven? Dan zal je deze achtertuin zeker aanspreken. Vaak wordt dan als eerste naar de zonligging gekeken. Met een ideale zuid/west-ligging geniet je hier maximaal aantal zonuren. Bij de achtergevel is dan ook een heerlijk terras (80×80 tegels) aangelegd. Kunstgras zorgt voor een onderhoudsarm karakter, terwijl meerdere boompjes voor een groen karakter zorgen. Achter het perceel staan overigens ook volwassen bomen waardoor een groen uitzicht gewaarborgd is. Er is geen directe achtergelegen bebouwing waardoor er ook nauwelijks tot geen inkijk is. Dit zorgt voor veel privacy en een vrij gevoel. Langs het pad naar de veranda is elektra ten behoeve van tuinverlichting voorbereid. Aan zowel de voor- als achtergevel is elektra en wateraansluiting te vinden.

VERANDA & SCHUUR
In 2020 is er achterin de tuin een stijlvolle bijgebouw gerealiseerd. En niet zomaar een bijgebouw. Met 7.5 meter breed en 4 meter diep (dakmaat totaal 30m²), uitgevoerd in robuuste, dikke balken (20×20) van douglashout is er een gezellige veranda en geïsoleerde schuur gebouwd. Het valt meteen op dat ook hier aandacht is besteed aan uitvoering en afwerking. Een voorbeeld hiervan is dat alle staanders en wanden op poeren en betonbanden zijn gezet. Op dit bijgebouw is in ieder geval niet bezuinigd.

De veranda biedt ruimte aan een heerlijke loungeset. Leuk element is de vrijstaande houtkachel van Dik Geurts (dezelfde als in de woonkamer) waardoor je ook op een frisse voor- of najaarsavond lekker buiten kunt zitten. De top-downspots aan de binnenwanden blijven eveneens achter.

Het linkergedeelte van het bijgebouw betreft de schuur. Het is niet zomaar een schuur aangezien deze is geïsoleerd (wanden en dak) en opvallend strak is afgewerkt. Naast elektra is er zelfs water- en UTP-aansluiting aanwezig. Hou je van klussen of heb je een hobby, dan kun je hier prima uit de voeten.

DE TERP
Deze woning is gelegen aan één van de leukste woonerven van de Betuwe. De Terp staat geheel op zich zelf, heeft een speels karakter en een ruime opzet waardoor je niet direct bij de overburen naar binnen kijkt. Centraal in het naastgelegen hofje ‘De Hoeve’ is een speeltuin aangelegd. Terwijl de kinderen enthousiast gebruik maken van alle speeltoestellen, praten de ouders gezellig even bij. Het nog jonge wijkje bestaat uit verschillende woningtypen maar wel met dezelfde uitstraling.
In de nabije omgeving zijn 2 basisscholen en een peuterspeelzaal gelegen. Ook het gezellige dorpsplein met supermarkt ligt op steenworp afstand.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg).

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een splinternieuw dorpshuis (2021) en worden er door het hele jaar heen diverse activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, groepenkast, trapopgang en doorloop naar inpandige garage
Open keuken met hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Woonkamer met houtkachel, inbouw/voorraadkast en dubbele terrasdeuren
Inpandige en verwarmde garage met witgoedaansluitingen, dubbele deuren naar oprit en tuindeur naar achtertuin.
1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast (CV-ketel en MV-unit)
Masterbedroom, volle breedte woning (voorzijde) met vaste garderobe/kastenwand en rolluiken
Slaapkamer 2 met rolluik
Slaapkamer 3 met rolluik
Royale badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.
Zolder:
Met vlizotrap te bereiken zolder met stahoogte en veel opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Veelzijdige en comfortabele gezinswoning
Zeer verzorgd, hoogwaardig en met mooie materialen afgewerkt
Complete inbouwkeuken en badkamer
Houtkachels van Dik Geurts (2x) blijven achter
Dubbele terrasdeuren
Vloerverwarming op de gehele begane grond, zelfs op het toilet en in de garage
Stijlvol beklede trapopgang met massief hout
Hardhouten deurposten en hoge, stompe binnendeuren
Meterkast: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Intergas HR eco 36/30 Combiketel, geplaatst 2021
Energielabel A
Slaapkamers v.v. rolluiken
Schuine dak op het zuiden is ideaal voor plaatsen zonnepanelen
Multifunctionele, verwarmde garage met mogelijkheden (van binnenuit te bereiken)
Waterkraantje aan zowel voor- als achtergevel
Royale, comfortabele oprit waar je elkaar niet in de weg hoeft te staan
Elektrapunt bij de oprit, handig voor het uitzuigen van de auto
Gunstig gelegen achtertuin met privacy en veel zonuren
Degelijk en robuust gebouwde veranda en schuur/hobbyruimte
Privacyvolle achtertuin met vrije ligging aan groenvoorziening
Basisscholen supermarkt op loopafstand gelegen
Aantrekkelijke ligging in het dorp.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning