Remko Stevens Makelaardij

HERVELDHoofdstraat 87

Vraagprijs €549.000,- k.k.
Beschikbaar
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1967
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 BA
Straat
Hoofdstraat 87
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Hoofdstraat 87

Centraal in het dorp, op groot perceel gelegen, ruim opgezette VRIJSTAANDE WONING met mogelijkheid tot DUBBELE BEWONING / PRAKTIJK AAN HUIS en een DIEPE GARAGE MET SCHUUR en 2 OPRITTEN.

De woning bestaat uit 3 woonlagen met op de begane grond een royale doorzonwoonkamer, een woonkeuken, diverse inbouwkasten en een kelderkast. De 2e wooneenheid met eigen entree biedt plaats aan een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer, allen op de begane grond. Op de 1e verdieping tref je een riante overloop, 4 zeer volwaardige slaapkamers, een badkamer en een dakterras. Op de 2e verdieping zijn nog 2 slaapkamers gelegen daarnaast vind je hier ook veel bergruimte terug. De afwerking is eenvoudig, echter biedt dit de mogelijkheid om het geheel naar eigen smaak en wens te moderniseren.

Met een perceel van 933m² heb je hier veel ruimte rondom de woning. Zo tref je hier een overkapping boven de achteringang en een overkapping tussen woonhuis en garage. Ook is er veel ruimte voor extra terrassen of speeltoestellen. Achter op het perceel staat een vrijstaande garage met elektrische deur en een smeerput in de aangesloten schuur. De 2 opritten met beide plaats voor één auto maken het plaatje compleet. Kortom, deze woning heeft je veel ruimte en mogelijkheden te bieden!

Quote van de makelaar: “Heb jij 2 rechterhanden of zie jij het helemaal zitten om een woning geheel naar je eigen wens te maken, dan is dit wellicht de woning die je zoekt. De afwerking van de woning is eenvoudig waardoor de koper hoogstwaarschijnlijk wel gaat moderniseren. Echter biedt dit de potentie om de woning geheel naar eigen hand te zetten en de afwerking te geven die 100% aansluit bij je eigen woonwensen. ”

DUBBELE BEWONING / PRAKTIJK AAN HUIS
Een woning welke geschikt is voor dubbele bewoning treffen we niet vaak. In de lengte van de woning is een splitsing gemaakt waardoor er 2 wooneenheden zijn ontstaan. Een aanbouw heeft ervoor gezorgd dat ook de 2e woning zeer volwaardig is. Ook de tuin biedt gescheiden mogelijkheden, zo zijn er 2 opritten, en hebben beiden wooneenheden een eigen voordeur. Dit maakt het niet alleen geschikt voor dubbele bewoning, ook een kantoor/praktijkruimte aan huis behoort tot de mogelijkheden. Met de eigen voordeur houd je hier werk en privé gescheiden. De hoofdwoning en 2e woning hebben één gezamenlijk huisnummer en zijn niet kadastraal gesplitst.

WOONKAMER
Je treft hier een ware doorzonwoning, grote raampartijen in zowel de voor- als achtergevel zorgen voor veel lichtinval in de ruimte. Een groot pluspunt is de extra ruimte die is ontstaan doordat de keuken naar de uitbouw is verplaatst. Hierdoor kan je meerdere zithoeken en een grote eettafel plaatsen. Een extra werkplek of een speelhoek voor de kinderen, ruimte genoeg! De plavuizen vloer voelt aangenaam aan door de aanwezige vloerverwarming. 2 inbouwkasten en een kelderkast zorgen voor veel praktische opbergmogelijkheden.

WOONKEUKEN
De eerste uitbouw aan de achterzijde van de woning heeft ruimte gecreëerd voor een grote leefkeuken. Je kan hier naast het keukenblok een extra eettafel kwijt. Hier kan je fijn de dag doornemen tijdens het bereiden van een maaltijd. Een lichtkoepel in het dak zorgt ervoor dat ook deze ruimte veel lichtinval krijgt. Het huidige keukenblok is eenvoudig te noemen. Echter is de ruimte goed geschikt om er een nieuw, groot keukenblok in kwijt te kunnen. Hierdoor kan je kiezen uit verschillende opstellingen. In de achtergevel is een grote kastenwand geplaatst wat veel opbergruimte biedt voor de nodige keukenspullen. Via de achteringang kom je direct in de keuken binnen.

1e VERDIEPING
Via een prettige trapopgang in de hal bereiken we de 1e verdieping. Opvallend is de riant opgezette overloop waardoor je hier ruimte hebt voor extra kasten of een droger. De overloop biedt toegang tot 4 volwaardige slaapkamers. De kamers zijn respectievelijk 16m², 16m², 14m² en 11m² groot. Hiervan zijn 3 slaapkamers voorzien van vaste inbouwkasten waardoor een aparte linnenkast overbodig wordt. Alle kamers zijn voorzien van grote ramen wat de kamers een ruimtelijk en licht gevoel geeft.

BADKAMER
Vanaf de overloop is tevens de badkamer bereikbaar. De ruimte is in verhouding met de rest van de woning niet groot te noemen. Je treft hier een douche met schuifwand, wastafelmeubel met veel opbergruimte en de witgoedaansluiting. De overloop en de 4 slaapkamers zijn ruim opgezet waardoor je hier met een relatief kleine verbouwing wel de potentie hebt om de badkamer te vergroten of te verplaatsten zodat je hier een uiterst comfortabele ruimte van kan maken. Zo ontstaat er ruimte voor bijvoorbeeld een ligbad én een douche.

DAKTERRAS
Vanaf de overloop heb je toegang tot een dakterras, deze is boven de uitbouw van de keuken gesitueerd. Hier kan een extra zithoek maken om lekker van de zon te genieten. Uiteraard is dit ook een prettige ruimte om bijvoorbeeld de was buiten te laten drogen.

2e VERDIEPING
Via een vaste steektrap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze woonlaag is opgedeeld in een royale overloop en 2 slaapkamers. Deze slaapkamers zijn, net als de rest van de woning, ruim opgezet met ca. 11m² en 10m² oppervlak. Dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte waardoor de kamers in werkelijkheid nog groter zijn. Kopgevelramen voorzien de kamers van daglichtinval. Op de overloop is onder de schuine kap een kastenwand gemaakt waardoor je hier veel opbergruimte treft voor de seizoensspullen.

2e WONING
Deze woning is opgedeeld in 2 wooneenheden. Dit betekent dat er in de woning een scheiding is gemaakt waarbij een 2e woning is ontstaan. Toegang is er niet alleen vanuit de keuken in de hoofdwoning, ook heeft deze woning een eigen oprit met een eigen entree. Met een woonoppervlak van bijna 50m² tref je hier alles wat je in een zelfstandige woning zoekt.

Aan de rechterzijde van de woning biedt een pad toegang tot de voordeur van deze woning. Je komt hier in een hal terecht met een vaste kast voor extra opbergruimte. Aan de voorzijde is een woonkamer te vinden waar je een fijne zithoek en een eettafel kunt plaatsen. De grote raampartijen bieden veel lichtinval en een prettig uitzicht op de groene voortuin. Vanuit de hal loop je door naar de keuken, hier tref je nu een eenvoudig keukenblok, echter is hier voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een hoekkeuken. Een 2e hal (met lichtkoepel) verbindt de badkamer en de slaapkamer met de woning. De badkamer is compleet en ingedeeld met onder andere een douche, een toilet en een wastafel. De slaapkamer is ca. 13m² groot waardoor je hier eenvoudig een 2-persoonsbed en een kledingkast kwijt kunt. Deze 2e hal zorgt voor de connectie tussen de hoofdwoning en de 2e woning.

TUIN RONDOM
Niet alleen de woning is zeer ruim opgezet, ook de tuin heeft veel ruimte en mogelijkheden te bieden. Het perceel is 933m² groot waarbij hier veel ruimte rondom om de woning treft. In het verleden is er een strook grond van de gemeente bijgekocht waardoor er meer ruimte in de voortuin is ontstaan. Voor kinderen een fijne plek om lekker te kunnen spelen. De tuin is veelal groen aangekleed met veel gras en diverse planten en struiken. Erg prettig is dat de woning meerdere ontsluitingen heeft, naar zowel de Hoofdstraat als de De Zandakkers toe.

2x OVERKAPPING
Aan buitenruimte bij deze woning geen gebrek. Geen wonder dat hier dan ook op 2 plaatsen een overkapping is geplaatst. Een overkapping is geplaatst bij de achterdeur waardoor je vanuit de keuken zo op je terras staat. Je hebt hier voldoende ruimte om een lekkere lounge set te plaatsen. Tussen de woning en de garage is nog een overkapping geplaatst. Hier kan je eventueel een 2e zithoek maken. Ook kan je deze overkapping gebruiken als carport en om de was te laten drogen.

DIEPE GARAGE EN SCHUUR
Een gezinswoning is niet compleet zonder bijgebouwen. Ook op dit gebied heeft deze woning veel te bieden, in totaal tref je hier bijna 60m² (!) aan extra ruimte. Aan de oprit op de achterzijde van het perceel grenst de garage. Doordat deze is voorzien van een elektrische bedienbare roldeur kan je eenvoudig de auto of motor binnen parkeren. Aan de garage is een extra ruimte te vinden waar je een grote werkbank kwijt kan. Ook is hier een smeerput gemaakt waar een auto hobbyist zich bij uit kan leven. Achteraan is nog een extra schuur geplaatst met openslaande deuren. Deze ruimte is praktisch voor het stallen van onder andere het tuingereedschap. Aan zowel De Zandakkers als aan de Hoofdstraat zijn ontsluitingen te vinden waarbij je aan beide zijden een auto op eigen terrein parkeert.

LIGGING
De Hoofdstraat is een centrale straat in het dorp welke doorloopt van Andelst tot aan Herveld. Deze woning staat op de hoek met De Zandakkers. In nabije omgeving tref je veelal vrijstaande woningen, maar ook 2-kappers en rijwoningen. Voor de woning worden enkele levensloopbestendige woningen en appartementen gebouwd (oplevering eind 2023). De woning heeft een centrale ligging in het dorp waarbij je binnen enkele minuten naar het dorpsplein loopt. Hierdoor heb je veel voorzieningen binnen handbereik. Hetzelfde geldt voor de basisscholen, een sportschool en de sportverenigingen (voetbal en tennis).

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er diverse horeca en een nieuw dorpshuis. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een avondvierdaagse met festiviteiten, een beachvolleybaltoernooi, een jaarmarkt en in de vakantie een gewilde jeugdvakantieweek. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is (samen met Andelst) een heerlijk dorp om te wonen!

BIJZONDERHEDEN:
Veelzijdig en ruim opgezette woning
Mogelijkheid tot dubbele bewoning
Levensloopbestendig te bewonen
Ruimte voor praktijk/kantoor aan huis
Woning is gedateerd, biedt veel verbouwingspotentie
Woonoppervlak ca. 195m² en ca. 735m³ inhoud
933m² Perceeloppervlak
Doorzonwoonkamer in L-vorm
Veel vaste inbouwkasten
Woonkeuken met grote schuifkastenwand
Kelderkast met veel opbergruimte
4 Royale slaapkamers op de 1e verdieping waarvan 3 slaapkamers met vaste inbouwkasten.
Badkamer met wastafelmeubel en douche
Ruim opgezette overloop
Dakterras
2e Verdieping via vaste steektrap bereikbaar
2 Extra slaapkamers op de 2e verdieping
Extra wooneenheid op de begane grond
2e Woning met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer
2 overkappingen.
Bijna 60m² aan bijgebouwen
Garage met elektrische deur en smeerput
2 opritten, zowel aan de Hoofdstraat als De Zandakkers
Parkeergelegenheid op eigen terrein
Groen aangeklede tuin
Mogelijkheid voor speeltoestellen op eigen terrein
Glasvezel-aansluiting t.b.v. televisie en snel internet
2 Rolluiken aanwezig
Cv-ketel: Remeha Avanta met bouwjaar 2018
Energielabel D
De woning heeft één huisnummer is niet kadastraal gesplitst t.b.v. dubbele bewoning
Op loopafstand van winkels, sportschool en basisscholen.

TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning