Remko Stevens Makelaardij

RANDWIJKLipperstpad 8

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1978
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RANDWIJK
Postcode
6668 AW
Straat
Lipperstpad 8
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RANDWIJK
Lipperstpad 8

Heerlijk vrij gelegen, comfortabele 2-ONDER-1-KAP WONING met een INPANDIGE GARAGE en OPRIT. Deze gezinswoning is verrassend ruim opgezet met onder meer een heerlijke doorzonwoonkamer, een open keuken, in totaal 5 slaapkamers, een badkamer met o.a. een 2e toilet en 2 dakkapellen op de 2e verdieping.

De achtertuin is meer dan 20m diep en heeft een groen karakter met onder andere gras, diverse planten en struiken en een groene tuinafscheiding. Voor de garage ligt een oprit met plaats voor 2 auto’s op eigen terrein.

De woning is aan een zeer rustige en autoluwe straat gelegen zonder overburen. Aan de voorzijde kijk je vrij weg richting fruitbomen. Op de voorgelegen groenstrook staan diverse speeltoestellen voor de kinderen.

Quote van de makelaar: “Een praktisch huis met verrassend veel ruimte op een bijzondere plek. Hier koop je wel veel rust en vrijheid terwijl je in een gemoedelijke en kindvriendelijke woonomgeving woont met alle (winkel)voorzieningen en scholen van Zetten binnen handbereik”.

COMPLETE GEZINSWONING
Ben je op zoek naar een echte gezinswoning? Dan ben je hier aan het juiste adres. Door de 2 dakkapellen op de 2e verdieping zijn er maar liefst 5(!) slaapkamers in deze woning aanwezig. Ideaal voor een samengesteld gezin of wanneer je meerdere hobby’s hebt. Daarbij heeft de woning een inpandige garage waardoor je hier niet alleen veel opberg/stallingsruimte hebt, ook kan je hier een fijne klushoek maken. In de diepe tuin kan je heerlijk van de zon genieten of lekker tuinieren terwijl de kinderen in het gras spelen. Aan de voorzijde van de woning heb je niet alleen een vrij uitzicht over fruitbomen. Ook staan hier diverse speeltoestellen waar de kinderen rustig kunnen spelen. Kortom, deze woning heeft veel te bieden!

WOONKAMER
De woonkamer betreft een klassieke doorzonwoonkamer met aan zowel de voorzijde als achterzijde veel glas. Aan de voorzijde geniet je daarbij van een vrij uitzicht richting fruitbomen. Door de praktische, rechthoekige indeling kan je hier met gemak een lekkere hoekbank en een eettafel kwijt. Het balkenplafond draagt bij aan veel sfeer. Schijnt de zon te hard naar binnen, dan is er op zowel de voor als achtergevel zonwering (uitvalscherm) aanwezig om schaduw te creëren.

KEUKEN
De keuken heeft een open indeling naar de eettafel toe. Zo houdt je fijn contact met je tafelgenoten, al kijk je vanaf de bank niet direct op het aanrecht. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst met bovenkasten voor extra veel opbergruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, een afzuiger, een oven en een koelkast. Onder de bovenkastjes zijn inbouwspots geplaatst voor een praktische verlichting. Ook is vanuit de keuken de tuin toegankelijk.

1e VERDIEPING
Via de hal met trapopgang en meterkast kom je op de 1e verdieping terecht. Op deze woonlaag schakelt de overloop 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De kamers zijn respectievelijk 14m², 11m² en 6m² groot. Alle kamers zijn voorzien van grote raampartijen waardoor je ook hier van veel lichtinval geniet. Door de vrije ligging aan zowel de voor- als achterzijde is er nauwelijks tot geen inkijk en geniet je een vrij uitzicht.

BADKAMER
De badkamer van deze woning is neutraal en degelijk uitgevoerd. De ruimte is ingericht met een 2e, zwevend geplaatst toilet, een wastafel met planchet en spiegel, een toiletkast en een douche. De ruimte is geheel betegeld in een lichte kleurstelling. Een groot raam zorgt voor een ventilatiemogelijkheid, ook is er mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze woonlaag is opgedeeld in nog eens 2 slaapkamers en de voorzolder. Beide slaapkamers hebben een breed dakkapel waardoor de ruimtes veel praktischer en lichter zijn geworden. Op de voorzolder zijn de witgoedaansluitingen en de opstelling van de cv-ketel terug te vinden. Onder de schuine dakvlakken zijn knieschotten geplaatst waarachter opbergruimte aanwezig is.

GARAGE EN OPRIT
Vanuit de woonkamer is een 2e hal bereikbaar, naast toegang tot de trapkast en het toilet heb je hier ook een doorloop naar de garage. De woning wordt compleet gemaakt door deze volwaardige garage. Aan de voorzijde is een kanteldeur aanwezig met daarin een loopdeur. Hierdoor kan je eenvoudig met een fiets of motor de garage in. Naast stallingsruimte kan je hier ook een extra koelkast of vriezer kwijt. Er is tevens elektra en een wateraansluiting aanwezig. Vanuit de garage heb je tevens toegang tot de achtertuin.

Voor de garage is een oprit gelegen van ruim 10m diep waardoor je hier eenvoudig 2 auto’s op eigen terrein parkeert.

ACHTERTUIN
De achtertuin is wel een van de grootste pluspunten van deze woning. Met ruim 20m diep en ruim 8m breed heb je hier veel ruimte. Door de ligging op het westen geniet je in deze tuin van veel zon. De tuin is groen aangekleed met veel gras, diverse planten en struiken en aan een zijde een groene haag. Erg speels is de pergola die de tuin als het ware opdeelt. Bovendien geniet je hier van relatief veel privacy. Helemaal achter in de tuin is nog een stalen berging geplaatst waar je nog ruimte hebt voor bijvoorbeeld de tuinspullen.

INDOORNIK
Deze woning vinden we terug in het buurtschap Indoornik. Eigenlijk maakt het onderdeel uit van de grotere plaats Randwijk dat op steenworp afstand is gelegen. Indoornik bestaat eigenlijk maar uit 2 tot 3 straten waarbij het Lipperstpad de belangrijkste straat is. Deze speels opgezette straat is met name autoluw en daardoor ook kindvriendelijk te noemen. Zeker wanneer je langs de weg al die openbare speeltoestellen ziet staan, wordt wel duidelijk dat kinderen zich hier al snel thuis zullen voelen.

LOCATIE
Randwijk / Indoornik is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Rijndijk gelegen. Het dorp wordt omzoomd door onder meer weilanden en de dijk met daarachter de uiterwaarden van de Rijn. Randwijk heeft een eigen basisschool. Drie andere basisscholen alsmede het Hendrik Pierson Collega (van VMBO tot Atheneum) ligt eveneens binnen handbereik, namelijk in het naburige dorp Zetten (2 autominuten afstand). Hier vind je tevens een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaaswinkel.

Door de centrale ligging in de regio ben je binnen 10 minuten in Wageningen (via de pont van Lexkesveer) en via de A50 en/of A15 binnen 15 tot 20 autominuten in Arnhem en Nijmegen. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met de snelweg A15.

INDELING
Begane grond:
Entree met meterkast en trapopgang
Hal met toilet, trapkast en doorloop naar garage
Doorzonwoonkamer met sfeervol balkenplafond
Open keuken in hoekopstelling
Inpandige garage met tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafel
2e Verdieping:
Voorzolder met witgoedaansluitingen en cv-ketel
2 Slaapkamers met dakkapellen.

BIJZONDERHEDEN
Volledige gezinswoning
3 Complete woonlagen
Ware doorzonwoonkamer
Open keuken
Praktische trapkast
In totaal 5 slaapkamers
Badkamer met o.a. douche, 2e toilet en wastafel
2 Dakkapellen op de 2e verdieping
Voorzolder met o.a. witgoedaansluitingen
Inpandige garage v.v. elektra- en wateraansluiting
Ruim 20m diepe achtertuin
Tuin op het westen
Extra schuur achter in de tuin
Veel privacy
Oprit met plaats voor 2 auto’s
Vrije ligging aan de voorzijde
Zicht op fruitbomen
Diverse speeltoestellen voor de deur
Treinstation op fietsafstand (in Zetten)
Wageningen is via de pont goed aan te rijden (auto en fiets)
Ideale gezinswoning met alle voorzieningen binnen handbereik
Op fietsafstand gelegen van basisschool, speelvoorzieningen en de uiterwaarden van de Rijn.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning