Remko Stevens Makelaardij

HERVELDHoofdstraat 99

Vraagprijs €699.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1975
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 BA
Straat
Hoofdstraat 99
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Hoofdstraat 99

Volumineus en verrassend ruim opgezet VRIJSTAAND WOONHUIS met INPANDIGE GARAGE en een afsluitbare VERANDA in de achtertuin.

Deze ideale gezinswoning heeft veel comfort en luxe te bieden met o.a. een royale woonkamer met werkhoek, een losse pelletkachel, een eethoek met dubbele terrasdeuren, een open keuken v.v. moderne inbouwapparatuur, een praktische bijkeuken c.q. hobbykamer, op de 1e verdieping 4 volwaardige slaapkamers (waarvan de grootste met balkon) en een riante, compleet ingerichte badkamer. De 2e verdieping biedt ruimte aan een voorzolder en een grote, 5e slaapkamer. Boven de bijkeuken is nog een opbergzolder te vinden. De inpandige garage is in spouw gebouwd en biedt mogelijkheden om er een andere bestemming aan te geven. Er is aandacht besteed aan verduurzaming met o.a. een hybride lucht-water warmtepomp en maar liefst 27 zonnepanelen. De moderne meterkast is zeer uitgebreid en heeft o.a. een groep voor de aanwezige laadpaal. Ook is er airconditioning geïnstalleerd.

Deze verzorgde en goed onderhouden woning (in 2022 geschilderd) staat op een perceel van bijna 600m2 groot waarbij de woning mooi centraal op de kavel staat. De achtertuin is mooi rechthoekig (15m diep bij 15m breed) met achterin een degelijk gebouwde, afsluitbare veranda. Aan de zijkant van de woning is een pad aangelegd (achterom) die naar de voortuin leidt. Deze voortuin is opvallend groot, is in 2015 door een hovenier aangelegd en ingedeeld met o.a. een comfortabele oprit met plaats voor 4 auto’s op eigen terrein. Een overstek/luifel bij de garage zorgt ervoor dat je bij de voordeur altijd droog staat.
De woning heeft tevens een centrale ligging in het dorp. Basisscholen, een Coöp-supermarkt en het dorpsplein met o.a. gezellige horeca zijn bijna op steenworp afstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Een veel completere gezinswoning ga je in dit segment niet snel vinden. De woning is ruim opgezet, heeft 5 volwaardige slaapkamers en praktische vertrekken als een werk/studiehoek, een royale bijkeuken en een extra opbergzolder. Bovendien biedt de inpandige garage mogelijkheden voor bijvoorbeeld een praktijk of salon aan huis”.

GEZINSWONING
Met meer dan 200m2 woonoppervlak (excl. inpandige garage) is dit een kast van een huis. Er zijn dan ook geen kleine kamers te vinden. Opvallend is de breedtemaat van meer dan 9 (!) meter waardoor de woning wel heel erg ruim is opgezet. Dit zie je dan ook terug op elke woonlaag. Zo is de woonkamer maar liefst ca. 50m2 groot en zijn er op de verdiepingen 5 zeer volwaardige slaapkamers te vinden. De verkoper noemt de badkamer geen ‘balzaal’ maar gekscherend een ‘badzaal’. Wanneer je de badkamer inloopt, dan weet je direct waarom. Een veel grotere badkamer komen we in de praktijk niet vaak tegen. Kortom, deze woning is zeer geschikt voor een groot (samengesteld) gezin waar tieners al snel vrolijk van zullen worden.

VERDUURZAMING
De verkoper van deze woning is in de afgelopen jaren bewust bezig geweest met het verduurzamen van de woning. Het mooiste voorbeeld hiervan is de nieuwe hybride lucht-water warmtepomp die in 2021 is geplaatst. Daarbij zijn tevens alle radiatoren vervangen door lage-temperatuur convectoren die een beter rendement behalen in combinatie met de nieuwe warmtepomp. Sindsdien is het gasverbruik aanzienlijk gedaald naar ca. 500m3 op jaarbasis. Voor een woning met bouwjaar 1975 is dat een goede investering gebleken. Overigens kan er ook verwarmd worden met de pelletkachel in de woonkamer alsmede de airconditioning die zowel in de woonkamer als op de grootste slaapkamer is geïnstalleerd. Wat isolatie betreft zijn de vloer en de gevels na geïsoleerd. Nagenoeg alle beglazing bestaat uit isolatieglas. Tevens zijn er maar liefst 27 zonnepanelen geïnstalleerd die in het afgelopen jaar meer dan 5.000 kWh hebben opgeleverd.

WOONKAMER
Dit is niet zomaar een doorsnee woonkamer. Door haar breedtemaat (binnenmaat 8,5m) en de speelse L-indeling kun je verschillende zithoeken creëren. Bijvoorbeeld bij de gezellige pelletkachel die voor een prettige warmte en woonsfeer zorgt. In een andere hoek is een werk/studiehoek gecreëerd die niet eens opvalt wanneer je centraal in de woonkamer staat. Opvallend zijn de grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Op de vloer ligt een mooie, houten parketvloer (Afzelia). Kijk je naar het strakke stucplafond, dan zie je langs de randen stijlvolle koven die voorzien zijn van dimbare inbouwspots. Andere pluspunten zijn verlaagde contactdozen en een airco-unit die zowel kan koelen als verwarmen. Bij de eethoek geven dubbele tuindeuren direct toegang tot het buitenterras.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een open karakter naar de woonkamer zonder dat je (vanaf de bank) direct op het aanrecht zit te kijken. De hoekopstelling is voorzien van luxe inbouwapparatuur (merk Neff) waaronder een vaatwasser, een brede 5-pits inductie kookplaat met afzuigschouw, een koelkast, een combi-oven/magnetron en een (2e) grote oven met daaronder een warmhoudlade. Wanneer je hier de oven opent, wordt meteen duidelijk dat de woning verzorgd en met liefde bewoond wordt. Neutrale fronten en een granieten werkblad en achterwand geven de keuken een moderne uitstraling. Bovendien is er veel opbergruimte te vinden waaronder in de brede ladekorven. Vanuit de keuken is er een doorloop naar de bijkeuken.

BIJKEUKEN & ZOLDER
Bij een royale gezinswoning hoort natuurlijk ook een goede bijkeuken. De bijkeuken is hier dermate groot (ca. 17m2) dat je er veel meer bestemmingen aan kunt geven. Door de ruimte op te delen zou je een prima werkkamer en aparte bijkeuken/wasruimte kunnen creëren. Er zijn immers meerdere ramen die voor daglicht zorgen. Voordat de werkhoek naar de woonkamer verhuisde, was hier een uitgebreide werkhoek ingericht. Nu staan er in de hoek een wasmachine en wasdroger naast elkaar. Middels een tuindeur loop je ook hier gemakkelijk de achtertuin in.

Wat we zeker niet mogen vergeten is de zolder boven de bijkeuken. Deze is middels een vlizotrap te bereiken. Ondanks de schuine kap heeft het stahoogte. Hier is het dak geïsoleerd en er is verlichting aanwezig. Doordat deze zolder geheel is bevloerd, vind je hier verrassend veel opbergruimte voor bijvoorbeeld seizoen kleding, tuinkussens en kerstspullen.

INPANDIGE GARAGE
Vanuit de bijkeuken is de garage toegankelijk. Het betreft een volwaardige garage met een aangename breedtemaat (binnenmaat 3,2m). Hierdoor kun je er meerdere (elektrische) fietsen en/of een motor comfortabel stallen. Dubbele, hardhouten deuren geven toegang tot de oprit.

Doordat deze garage in spouw is gebouwd (en geïsoleerd), zou je de garage ook een andere bestemming kunnen geven. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een salon of praktijk. Je zou zelfs (een deel van) de bijkeuken erbij kunnen betrekken. Een zijgevelraam, een gootsteen met warm- en koud water en een plavuizen vloer maken deze garage extra aantrekkelijk.

1e VERDIEPING
We hebben het al eerder geschreven: In deze woning is er géén kleine kamer te vinden. Zelfs de overloop heeft een ruimtelijke beleving. Een raam verstrekt dat ruimtelijke gevoel, evenals de open trapopgang en de lichte PVC-vloer die drempelloos doorloopt tot in slaapkamers. Stijlvolle paneeldeuren geven toegang tot 4 ruime slaapkamers van respectievelijk 18m2, 18m2, 12m2 en 10m2 groot. De ouderslaapkamer is voorzien van een vaste schuif/kastenwand en een airconditioning. Speels element is de deur naar het zijbalkon. Alle kamers hebben rechte muren waardoor ze praktisch in te delen zijn. Bovendien zijn de meeste kamers voorzien van inbouwspots.

COMPLETE BADKAMER
De badkamer van deze woning is groter dan een gemiddelde slaapkamer. Met 14m2 voelt de badkamer aan als een balzaal. Hier is dan ook dankbaar gebruik gemaakt van de ruimte door deze compleet in te richten met al het wenselijke sanitair en comfort. Denk daarbij aan een douche, een ligbad, 2 wastafels en een 2e (zwevend) toilet. Een grote spiegel boven de wastafels maakt de ruimte optisch alleen maar groter. Op het granieten plateau voor de spiegel kun je de nodige toiletspullen kwijt. En natuurlijk is er gedacht aan vloerverwarming, een handdoekradiator, afzuiging en een spot plafond. En wat ook hier meteen opvalt is hoe schoon en fris de badkamer eruitziet. Het sanitair en tegelwerk glimt en dat is de verdienste van de verkopers.

2e VERDIEPING
Vaak is de zolder ook echt een zolder. Hier mag je het zien als een volwaardige woonlaag. Met de vaste trap bereiken we de overloop alwaar je een zee aan ruimte tegemoetkomt. Het trappengat zit wel in het midden, maar het biedt voldoende perspectief voor een hobby of een studiehoek. Tevens vinden we hier de nieuwe, hybride lucht-water warmtepomp terug, net zoals de omvormer t.b.v. de zonnepanelen. Onder de schuine zijden zijn er knieschot schuifpanelen aangebracht waar je spullen kunt opbergen. Een groot kopgevelraam zorgt voor de nodige lichtinval.

We hadden nog de 5e slaapkamer tegoed. Elke tiener zal hier vrolijk van worden aangezien deze kamer 14m2 telt. Dit is gemeten vanaf 1,5 meter hoogte waardoor de kamer eigenlijk nog groter is. En ook hier komen we weer knieschot schuifpanelen tegen, evenals een groot kopgevelraam. Noemenswaardig is het aanwezige wastafelmeubel met warm- en koud water waardoor je niet altijd naar de badkamer hoeft te lopen.

BUITENLEVEN
Deze woning staat ook in het teken van het buitenleven. Met ca. 15 meter diepte en 15 meter breedte is de tuin mooi rechthoekig waarbij er meerdere terrassen en zithoeken zijn gecreëerd. De meest opvallende is de veranda (5m x 5m) die op zeer degelijke wijze is gebouwd. Het onderste gedeelte is opgemetseld, de kozijnen zijn van hardhout en onder de overstekken van het platte dak zijn inbouwspots (sfeerverlichting) aangebracht. Een tegelvloer zorgt voor een strakke afwerking. En natuurlijk ontbreekt de elektra- en wateraansluiting niet. Stevige doekzeilen (ritsbaar) zorgen ervoor dat je de veranda geheel kunt afsluiten.

Kijken we naar de uitstraling van de woning, dan kunnen we niets anders concluderen dat de woning er strak en verzorgd bij staat. De houten kozijnen staan strak in de lak en de robuuste overstekken van de kap zijn in trespa uitgevoerd (onderhoudsarm). Wat het plaatje afmaakt zijn de zinken hemelwaterafvoeren (hwa). Een afsluitbare poort aan de zijkant van de woning zorgt voor een praktische achterom die naar de oprit in de voortuin leidt.

OPRIT & LUIFEL
In 2015 is de voortuin door een hovenier geheel opnieuw aangelegd. En dat is ook wel te zien wanneer je naar de oprit kijkt. Verzorgd straatwerk met nauwelijks tot geen onkruid ertussen. Er is goed nagedacht hoe je het beste kunt parkeren zonder dat je elkaar in de weg staat. Mocht je bezoek krijgen, dan zou je met gemak 4 auto’s (en misschien wel 5) op eigen terrein kunnen parkeren.

Loop je naar de voordeur en garage dan kan het niet anders dan dat het overstek van de kapconstructie opvalt. Deze overstek is als een luifel waardoor je bij de voordeur altijd beschut en droog staat. Van absolute meerwaarde kunnen we wel stellen!

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er diverse horeca en een nieuw dorpshuis. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een avondvierdaagse met festiviteiten, een beachvolleybaltoernooi, een jaarmarkt en in de vakantie een gewild jeugdvakantieweek. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is (samen met Andelst) een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang
Woonkamer (L-indeling) met pelletkachel, airconditioning en dubbele terrasdeuren
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, tuindeur en vlizotrap naar opbergzolder
Inpandige garage met gootsteen en dubbele deuren naar oprit.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Slaapkamer 1 (ouderslaapkamer) met vaste schuif/kastenwand en deur naar balkon (3m2)
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Slaapkamer 4 met wastafel
Badkamer met douche, ligbad, 2 wastafels en 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder/overloop met hybride lucht-water warmtepomp en knieschot schuifpanelen
Slaapkamer 5 met knieschot schuifpanelen (1 zijde) en wastafelmeubel.

BIJZONDERHEDEN
Royaal en breed opgezette gezinswoningwoning
Ca. 204m2 woonoppervlak (excl. garage) en ca. 775m3 inhoud
Verzorgd en neutraal afwerkingsniveau (tot in de nok)
Grote ramen zorgen voor veel lichtinval
Pelletkachel in woonkamer, rookkanaal eventueel te gebruiken voor houtkachel
Luxe en complete inbouwkeuken met o.a. een granieten werkblad
Praktische bijkeuken
Inpandige garage met potentie tot kantoor of praktijk aan huis
In totaal 5 volwaardige slaapkamers (de minst grote is alsnog 10m2)
Zeer comfortabele badkamer met alles erop-en-eraan
Verschillende ruimtes zijn v.v. inbouwspots in het plafond
Hardhouten trapopgang (2x)
Luxe binnendeuren (stompe paneeldeuren)
Meterkast: 20 groepen en meerdere aardlekschakelaars
Laadgroep en laadpaal blijven achter
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
Airco in de woonkamer en ouderslaapkamer
Vloer en gevels zijn na geïsoleerd
Geheel v.v. isolatieglas (m.u.v. overloop 2e verdieping en garage)
Zonnepanelen: 27x (opbrengst in 2023: 5.257 kWh)
Hybride lucht-water warmtepomp (Nefit 2021) i.c.m. lage temperatuur convectoren
Woning is degelijk gebouwd en heeft goede onderhoudsstaat
Geheel v.v. hardhouten kozijnen
Nieuwe, hardhouten voordeur met ‘spionnetje’
Buitenschilderwerk geheel in 2022 uitgevoerd
Ring-deurbel blijft achter
Mooi breed perceel van 591m2 groot
Achtertuin met meerdere terrassen
Heerlijke veranda c.q. tuinkamer v.v. elektra en wateraansluiting
Overstek/luifel bij de voordeur
Comfortabel parkeren op eigen terrein
Goede uitvalswegen (A15 en A50)
Treinstation op fietsafstand
Centrale ligging in het dorp met alle (winkel)voorzieningen binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning