Remko Stevens Makelaardij

HERVELDAmaryllisstraat 16

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Beschikbaar
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
2004
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 GH
Straat
Amaryllisstraat 16
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Amaryllisstraat 16

Midden in de dorpskern van Herveld gelegen, volledig geïsoleerde en verrassend grote BOVENWONING (2004), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen (ca. 200m2 woonoppervlak) met onder meer een zonnige woonkamer, een inbouwkeuken (en-suite), 4 zeer volwaardige slaapkamers, een complete badkamer, zwevende wandclosetten en een riante, multifunctionele zolderverdieping. De woonkamer grenst aan een groot en zonnig DAKTERRAS (zuiden) met vrij uitzicht op het dorpsplein.

Deze opvallend breed opgezette gezinswoning maakt onderdeel uit van een speels vormgegeven appartementencomplex. Er is een centrale entree met videofoon en liftinstallatie. In de onderbouw van het complex is een bijzonder grote, eigen (fietsen)berging te vinden. Op steenworp afstand zijn een supermarkt, basisscholen, dienstverlening, een huisartsenpraktijk en horeca gevestigd. Centraler kun je eigenlijk niet wonen!

Quote van de makelaar: “Wat een bijzondere woning is dit. Het is weliswaar een appartementsrecht, maar in dit prijssegment ga je nergens zoveel (leef)ruimte vinden als hier. Je mag het dan ook best als een volwaardige gezinswoning zien met daarbij de voordelen dat je geen (tuin)onderhoud hebt en dat je zonder zorgen de deur dicht trekt wanneer je bijvoorbeeld met vakantie bent. Bovendien krijg je hier een aantrekkelijke buitenruimte (op het zuiden) waarbij je op de 1e rang zit wanneer één van de vele evenementen in het dorp wordt georganiseerd.”

WOONKAMER
Via de overdekte galerij op de 1e verdieping kom je binnen in een ruim opgezette hal/entree. Hier vind je onder meer het gastentoilet, een handige trap/voorraadkast en de trapopgang naar de slaapverdieping.

Vanuit de hal loop je door naar de woonkamer. Deze voelt aan als een ‘balzaal’. De woonkamer is over de volle breedte gesitueerd (maar liefst 7,2 meter) en biedt veel ruimte en indelingsmogelijkheden voor grote meubelstukken. Zo kun je er prima een grote hoekbank en een 6- tot 8-persoons eettafel kwijt. En doordat de ramen op het zuiden zijn georiënteerd, komt er ook nog eens veel lichtinval naar binnen wat het ruimtelijke gevoel versterkt. Om de woonkamer in de zomer aangenaam te kunnen houden is er zonwering én airconditioning aanwezig. Dubbele deuren geven toegang tot het dakterras waardoor je het buitenleven eenvoudig bij de woonkamer betrekt.

KEUKEN EN-SUITE
De keuken grenst direct aan de woonkamer maar is geheel af te sluiten middels de dubbele tussendeuren (en-suite). De keuken is ruim van opzet waarbij een hoekopstelling voor veel aanrecht en kastruimte zorgt. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koel/vriescombi, een 4-pits keramische kookplaat met afzuiger en een combi-magnetron. In de hoekkast is een handige draaicarrousel (pannenkast) aangebracht. Boven het aanrecht en de ramen zijn inbouwspots geplaatst die voor sfeerverlichting zorgen.

Direct aan de keuken is een bijkeuken gelegen. Deze inloopkast is ideaal aangezien je hier veel voorraad kwijt kunt. Ook vind je hier de witgoedaansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

SLAAPVERDIEPING
Een hardhouten trapopgang brengt je naar de slaapverdieping (2e verdieping). Wat meteen opvalt is de ruimte op de overloop. Deze schakelt maar liefst 4 zeer volwaardige slaapkamers van respectievelijk 22m2, 18m2, 12m2 en 12m2 met elkaar. Hier zit dus geen kleine kamer tussen. Bovendien zijn de kamers praktisch in te richten omdat er geen schuine dakvlakken zijn. Noemenswaardig zijn de draai/kiepramen waardoor je ideaal kunt ventileren. Leuk detail is het Frans balkon aan de achterzijde waardoor je eenvoudig een deur open zet en je een dekbed over de reling kan laten luchten. Tevens zijn de slaapkamers aan de voorzijde (zuidzijde) voorzien van zonwering (screens).

COMPLETE BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, zijn de badkamer en het toilet gelegen. Het 2e toilet is separaat van de badkamer (op de overloop) wat een prettige bijkomstigheid is. Hierdoor is er ook meer ruimte op de badkamer te vinden. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, een inloopdouche en een breed, 2-persoons wastafelmeubel. Dit meubel heeft tevens veel kastruimte voor toiletspullen te bieden. Boven het wastafelmeubel hangt een grote spiegel die ook achterblijft. Een handdoekradiator maakt de badkamer compleet.

RIANTE ZOLDERVERDIEPING
Met een vaste trapopgang bereiken we de bovenste (3e) verdieping. Hier kunnen we je waarschijnlijk het meeste verrassen. Het betreft een riante, open verdieping van welgeteld 52m2 groot (7,2m x 1,7m). Dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte waardoor de ruimte eigenlijk nog groter is. Dit biedt perspectief voor verschillende hobby’s die bij een doorsnee gezinswoning wellicht niet mogelijk zijn. Denk daarbij aan een eigen gym met verschillende work-out toestellen, een chill/TV-hoek voor tieners of misschien wel een modelspoor waarbij je treintjes onbelemmerd kunt laten rondrijden. Een lichtkoepel zorgt voor een stukje daglichttoetreding. Verder vinden we hier de CV-ketelopstelling, de MV-unit (ventilatie) en de afvalbak van het centraal stofzuigsysteem.

ZONNIG DAKTERRAS
Geen tuin maar een royaal dakterras geven je hier de ruimte om van het buitenleven te genieten. Het dakterras is met ca. 27m2 opvallend groot waardoor je hier met gemak een leuke loungeset en eettafel kwijt kunt. Je zou het verder kunnen aankleden met bloempotten en planten om het terras een groen karakter te geven. Deze buitenruimte is pal op het zuiden gelegen waardoor het maximaal aantal zonuren heeft. Om die reden is er ook zonwering (uitvalscherm) aan de gevel aangebracht (elektrisch bedienbaar). En niet te vergeten het buitenkraantje die zelfs is voorzien van warm water.

WOONCOMPLEX
Deze bovenwoning maakt onderdeel uit van een complex met op de begane grond verschillende winkels, een huisartsenpraktijk en horeca. Boven de winkels zijn meerdere van deze grote bovenwoningen gebouwd. De opzet is speels vormgegeven waarbij de entree aan de zijkant van het complex is gelegen. Een videofoon/intercom geeft bezoekers toegang tot het complex. Zowel een trap als een lift brengen je naar de 1e verdieping.

De galerijen aan de achterzijde zijn overdekt waardoor je hier altijd droog loopt. In de onderbouw (kelder) is een gezamenlijke fietsenstalling te vinden. Tevens heeft iedere bovenwoning hier een eigen (fietsen)berging. Elke berging heeft een ander formaat en deze woning heeft toevallig één van de grootste (ca. 12m2). Elektra en verlichting maakt de berging compleet.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het complex wordt beheerd door een actieve VvE die in eigen beheer wordt geleid. De VvE is gezond te noemen waarbij het nodige onderhoud naar behoren wordt uitgevoerd. Het buitenschilderwerk van onder meer kozijnen is de verantwoording van de VvE. Eén of twee keer per jaar wordt er een ledenvergadering gehouden. De servicekosten bedragen € 315,- per maand. Bij de servicekosten zijn onder meer alle noodzakelijke verzekeringen zoals opstal- en brandverzekering inbegrepen. Ook schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimte valt eronder. De servicekosten zijn relatief hoog, maar dat komt met name door de grootte van de woning. Hoe groter, des te meer buitenonderhoud hetgeen voor rekening van de VvE is.

LIGGING
Het adres wordt gelinkt aan de achtergelegen Amaryllisstraat maar het had eigenlijk net zo goed aan het Dorpsplein kunnen liggen. Centraler wonen in Herveld kan niet. Hierdoor zijn alle voorzieningen zoals een Coöp-supermarkt, een huisartsenpraktijk, een tandarts, een bloemist, een kapsalon, een opticien, diverse horeca en het dorpshuis letterlijk op steenworp afstand gelegen. Doordat Herveld een levendig dorp is, zijn er veel initiatieven voor (jaarlijkse) evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de avondvierdaagse met het pleinfeest, de jaarmarkt, het beachvolleybaltoernooi, carnaval en het kinderdorp in de zomervakantie (huttenbouwen). En het mooie is: Vanuit deze woning en vanaf het dakterras zit je werkelijk op de 1e rang.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg).

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een splinternieuw dorpshuis (2021) en worden er door het hele jaar heen diverse activiteiten georganiseerd. Kortom, Herveld is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Centrale hal/entree met intercomsysteem en liftinstallatie
Toegang tot de berging in de onderbouw (kelder).
1e Verdieping:
Overdekte galerij
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Woonkamer met dubbele terrasdeuren en airconditioning
Keuken en-suite met hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen.
2e Verdieping:
Ruime overloop met 2e toilet en 2e trapopgang
4 Slaapkamers waarvan 2 met zonwering en 1 met Frans balkon
Badkamer met ligbad, inloopdouche en 2-persoons wastafelmeubel.
3e Verdieping:
Multifunctionele zolderverdieping met volop gebruiks- en indelingsmogelijkheden
CV-ketelopstelling
MV-unit
Centraal stofzuigsysteem
Lichtkoepel (die open kan).

BIJZONDERHEDEN
Uitzonderlijk grote bovenwoning met ca. 200m2 woonoppervlak
3 Verdiepingen woonplezier
Woonkamer van maar liefst ca. 43m2 groot
Vrij uitzicht op het dorpsplein
Airconditioning in de woonkamer
Zonwering aan de zuidzijde (uitvalscherm en screens), alles elektrisch bedienbaar
4 Royale slaapkamers die praktisch zijn in te richten
Zwevende toiletten
Multifunctionele zolderverdieping eventueel op te delen in extra (slaap)kamers
Centraal stofzuigsysteem aanwezig
Uitgebreide groepenkast
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Nefit Ecomline HR, geplaatst 2004
Mechanische ventilatie aanwezig
Volledig geïsoleerd (Energielabel B)
Woonoppervlak van ca. 200m2 en inhoud ca. 650m3
Groot en zonnig dakterras met vrij uitzicht (1e rang)
Royale (fietsen)berging v.v. elektra
Alle wenselijke (winkel)voorzieningen op steenworp afstand
Zwembad, treinstation en uitvalswegen (A15) binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning