ZETTENMargrietstraat 42

Vraagprijs €399.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1969
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 ZS
Straat
Margrietstraat 42
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Margrietstraat 42

Een goed en zorgvuldig onderhouden 2-ONDER-1-KAPWONING bestaande uit 3 volwaardige woonlagen op een ruim perceel met o.a. een VRIJSTAANDE GARAGE. Deze aantrekkelijke woning biedt onder meer een ware doorzonwoonkamer met een open haard, een halfopen keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, 4 zeer volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een badkamer met o.a. een 2e toilet en veel opbergruimte. Aan de woning staat een gezellige overkapping en de tuin (op het zuidwesten) is met zorg aangelegd waardoor er altijd wel iets in bloei staat De vrijstaande garage met aangebouwde berging maken dit plaatje helemaal compleet. De woning staat centraal in het dorp met alle winkels en basisscholen op loopafstand, bovendien ben je met een korte wandeling zo op landgoed Hemmen.

Quote van de makelaar: “Deze woning is door de huidige en tevens eerste bewoners altijd met liefde en aandacht bewoond. Dit zie je terug in het onderhoud wat altijd nauwkeurig is bijgehouden. Ben jij de nieuwe bewoner die hier ook met veel plezier gaat wonen?”.

COMPLETE GEZINSWONING
Deze woning biedt zeker het complete plaatje aan. Deze woning heeft een brede beukmaat (6,3m binnenwerks) wat zorgt voor veel extra leefruimte op elke woonlaag. Zo tref je een royale woonkamer aan met een halfopen keuken. Op de eerste verdieping zijn de 3 slaapkamers goed bemeten en is er zelfs extra opbergruimte aanwezig. Ook op de 2e verdieping heb je volwaardige 4e slaapkamer en een ruime berging met o.a. de cv-ketelopstelling. Voldoende ruimte voor het hele gezin. Ook buiten zie je de ruimte terug. De tuin loopt rondom de woning en veel mogelijkheden. Aan de woning is een houten overkapping geplaatst waardoor je hier heerlijk beschut en nog lang kan zitten. Een hobbyist haalt zijn hart op in de garage, doordat hier een extra berging aan is gebouwd kom je hier zeker geen ruimte tekort!

WOONKAMER
Bij deze woning hoort een ware doorzonwoonkamer. Dit betekent dat je door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning van veel lichtinval geniet. Een extra raam in de zijgevel draagt hier nog extra aan bij. Door de brede opzet van de woning (binnenwerks 6,3m breed) voelt de woonkamer ook lekker ruim aan. Je kunt er met gemak een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt zonder dat dit meteen ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. Centraal in de woonkamer vinden we nog een gezellige open haard die in de winter voor veel sfeer en warmte kan zorgen. Voorheen was er een deur tussen de gang en de woonkamer, deze is in de huidige situatie dichtgemaakt waardoor er meer mogelijkheden zijn wat betreft de inrichting van de ruimte.

KEUKEN
De keuken grenst direct aan de woonkamer en heeft een halfopen karakter richting de eethoek. De keuken is eveneens ruim opgezet waarbij er zelfs ruimte is voor een 2e (2-persoons) eettafel. Er is gekozen voor een recht keukenblok in de klassieke kleurstelling. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een koel/vriescombinatie, een combi-oven/magnetron en een vaatwasser. Tegenover het keukenblok is een 2e (klein) keukenblok geplaatst, naast dat je hier een fijne plek hebt voor de koffiemachine, vind je hier verstopt in het kastje de witgoedaansluiting terug. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras waardoor je al snel geneigd bent om buiten te eten. Zeker als je weet dat je op de middag en in de avonduren veel zonuren in je tuin hebt.

1e VERDIEPING
Via de hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Ook hier zien we de mooie breedte maat van de woning terug. Er is geen kleine slaapkamer aanwezig. De 3 slaapkamers zijn respectievelijk 13m², 12m² en 9m² groot. De hoofdslaapkamer is voorzien van een wastafel welke wordt afgeschermd door een wandje. De twee grootste slaapkamers zijn voorzien van een vaste inbouwkast. Ook op de overloop is een vaste kast aanwezig welke voor veel extra opbergruimte zorgt, bijvoorbeeld voor het linnengoed.

BADKAMER
Bij deze woning hoort een neutrale en degelijke badkamer. Ondanks dat de ruimte niet heel groot is, is er toch plaats voor o.a. een 2e toilet. Mocht je de badkamer iets groter wensen, dan kan je een stukje van de naastgelegen slaapkamer bij de badkamer betrekken. Uiteraard kan je de badkamer ook verplaatsen naar de kleinste slaapkamer. De ruimte is in de huidige situatie ingedeeld met een inloopdouche, een 2e toilet en een wastafel. Een groot raam zorgt voor de nodige daglichttoetreding en ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Deze verdieping is ingedeeld met een voorzolder met een berging en een 4e slaapkamer (ca. 12m² gemeten vanaf 1,5m hoogte). Deze slaapkamer is prima te gebruiken als ouderslaapkamer maar zou ook een ruime werk/studiekamer kunnen zijn. 2 Dakramen maken dit een lichte ruimte.
Op de voorzolder is eveneens extra opbergruimte waarachter ook de opstelling van de cv-ketel uit het zicht is weggewerkt.

GARAGE
Een gezinswoning is pas compleet met een vrijstaande, stenen garage. Aan de garage is nog een extra berging geplaatst waarna de scheidingswand is opengebroken. Zo tref je hier nog meer opbergmogelijkheden. De garage is dan ook bereikbaar via de kanteldeur, maar ook via de loopdeur. Voor de garage is nog een korte oprit gelegen van ca. 3,4m. Dit is te kort voor een auto, echter kan je hier wel fietsen of een motor op eigen terrein plaatsen.

ACHTERTUIN EN ZIJTUIN
Een van de grote pluspunten van deze woning is toch wel de tuin. Deze heeft een uitstekende zonligging (op het zuidwesten) waardoor je hier vrijwel de gehele dag van de zon kunt genieten. Aan de achtergevel is een brede overkapping geplaatst voor nog een gezellige zithoek. Lichtkoepels zorgen dat de overkapping geen lichtinval wegneemt uit de woning. De tuin is nauwkeurig aangelegd met veel verschillende planten en struiken waardoor er altijd wel iets in bloei staat.

MIDDEN IN HET DORP
Deze woning vinden we terug aan een rustige straat met een centrale ligging ten opzichte van basisscholen en winkelvoorzieningen. Zowel voor kinderen als voor ouders is deze ligging ideaal wanneer je lopend of fietsend naar school of naar de supermarkt wil gaan. Voor de woning zijn parkeerhavens gelegen waardoor bezoekers ook altijd een plekje kunnen vinden. Heb je een hond en/of ga je graag wandelen in de vrije natuur, dan woon je hier eveneens gunstig. Je loopt vanaf hier zo Landgoed Hemmen in waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi.

LOCATIE
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum (op loopafstand). Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging en een dansschool, Zetten is van alle markten thuis.

Zetten grenst aan Landgoed Hemmen. Dit is erg bijzonder aangezien dit bosrijke dorp een karakteristieke, kleinschalige kern heeft, alsmede een kasteeltuin en bosvijver. Je vindt hier uitgestrekte wandelpaden door de bossen, langs het riviertje De Linge en het Betuwse landschap. Onderweg kom je gezellige horecagelegenheden tegen.

CENTRAAL GELEGEN
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapkast
Doorzonwoonkamer met open haard en zijgevelraam
Halfopen keuken met alle wenselijke inbouwapparatuur en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping
3 Slaapkamers waarvan 2 met inbouwkasten
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafel
2e Verdieping:
Overloop met knieschot opbergruimte
Berging met o.a. opstelling van de cv-ketel
4e Slaapkamer met 2 dakramen en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
Ruim opgezette gezinswoning met aantrekkelijke breedtemaat
Zorgvuldig onderhouden
Goede ligging op de hoek van de straat
Ruime opzet rond om de woning met o.a. vrijstaande bungalows
Dorpskern met alle winkelvoorzieningen op loopafstand
Basisschool om de hoek
Gelegen op een ruim perceel (245m²)
Veel lichtinval in de woning door grote raampartijen
Gezellige open haard in de woonkamer
Halfopen keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur
Praktische trapkast
In totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen
2 Kamers met vaste kasten
Vaste kast op de overloop
Badkamer met o.a. een 2e toilet
Ruime berging op zolder met o.a. de opstelling van de cv-ketel (2021)
Sfeervolle veranda direct aan de woning
Gunstig op de zon gelegen tuin
Veel plant en struiken, veel kleur in de tuin
Garage met aangebouwde berging voor veel bergruimte en stalling
Korte oprit gelegen voor de garage.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning