ZETTENWageningsestraat 80

Vraagprijs €639.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Herenhuis
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1956
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 DH
Straat
Wageningsestraat 80
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Wageningsestraat 80


Bijzonder stijlvol en luxe verbouwd, karakteristiek VRIJSTAAND WOONHUIS met een A-label. Deze instapklare woning is in de afgelopen jaren naar een zeer hoogwaardig en comfortabel (afwerkings)niveau gebracht. Een trendy eilandkeuken met alles erop-en -eraan, een gezellige living met houtkachel, zwartstalen taatsdeuren, dubbele terrasdeuren, vloerverwarming, strak stucwerk, een compleet nieuw trappenhuis, een complete badkamer en 2 royale slaapkamers zijn zomaar aspecten die je zeker zullen aanspreken. Opvallend is dat nagenoeg alle kozijnen zijn vervangen door hardhout en HR++ beglazing.
 
De volledig geïsoleerde woning staat op een aantrekkelijk hoekperceel van maar liefst 880m2 groot. Dat betekent veel ruimte en vrijheid rondom de woning. Achterin de tuin staat een VRIJSTAANDE GARAGE (2007) welke is voorzien van (keuken)voorzieningen alsmede een zolder in de kap. Het ‘luxe’ kippenhok met dubbele ren wordt ter overname aangeboden. Het terras biedt veel zonuren en privacy. De oprit is verlegd waardoor je onder meer 2 auto’s naast elkaar kunt parkeren. Volwassen bomen en een verzorgd gazon zorgen voor een groene aankleding van de tuin. Deze woning heeft een centrale ligging tussen de (winkel)voorzieningen in het dorp, meerdere scholen, het treinstation en belangrijke uitvalswegen.
 
Quote van de makelaar: “Deze woning heeft de absolute X-factor. Woningen die zo strak en luxe zijn afgewerkt, komen we doorgaans niet vaak tegen. Er is niet bezuinigd op materiaalkeuzes en ook de slag in verduurzaming is gemaakt. Een woning van deze leeftijd die energielabel A heeft, is uitzonderlijk te noemen”.


COMPLETE VERBOUWING
Van oorsprong dateert deze woning van 1956, maar daar is werkelijk niets meer van terug te zien. Wel heeft de woning haar authentieke uitstraling behouden, maar eigenlijk is het dus een nieuw huis in een karakteristiek jasje.
 
In 2021 is de woning volledig gestript en vanuit de basis opnieuw ingericht en aangekleed. Gezien de details en materiaalkeuzes is hier dan ook geen half werk geleverd. Een mooi voorbeeld is de houten begane grond vloer die is vervangen door een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming. Radiatoren konden daardoor achterwege gelaten worden. Al het leidingwerk, afvoeren, verwarming en elektra is compleet vernieuwd en uitgebreid. Kleine ‘hokjes’ zijn bij elkaar getrokken waardoor er aantrekkelijke leefruimtes zijn ontstaan. Vervolgens is de woning glad gestuct.
 
Ook de isolatiewaarde is naar een aanzienlijk hoger niveau gebracht aangezien de vloer, de gevels én het dak zijn geïsoleerd. Alle kozijnen zijn vervangen en voorzien van draai/kiepramen, horren en HR++ beglazing (m.u.v. voordeur en toiletraampje). Wanneer je verder inzoomt op details, dan zie je onder meer hardstenen raamdorpels en composiet onderdorpels. Helemaal van deze tijd zijn de zwartstalen accenten van bijvoorbeeld (taats)deuren en trapleuningen. Een pronkstuk is de geheel nieuwe, massief houten trapopgang die sierlijk naar de verdieping leidt. Kortom, zoek je een instapklare woning waar luxe, comfort en detaillering samensmelten tot iets moois, dan mag je deze woning niet missen. 

LIVING
Aan de zonnige zijde van de woning is de woonkamer te vinden. Door haar grote raampartijen geniet je hierdoor veel lichtinval wat bijdraagt aan een prettig woonklimaat. Opvallend is het grote raam aan de voorzijde die laag (bijna tot aan de vloer) doorloopt. En doordat de woning hoger ligt dan de royale voortuin en het straatniveau, kijk je lekker speels van je af. Bovendien geven dubbele tuindeuren direct toegang tot het terras op het zuiden. Een eye-catcher is de gezellige houtkachel die voor veel sfeer en warmte kan zorgen. De nieuwe (beton)vloer heeft eveneens een warme ‘look & feel’ vanwege de vloerverwarming en de keramische tegels met ‘houtlook’. Wanneer we ingaan op de details dan zien we overal contactdozen op enkelhoogte (incl. UTP-aansluitingen) en lichtpunten in het plafond. De zwartstalen taatsdeuren zorgen ervoor dat je de living kunt afsluiten van de keuken (en-suite).  


EXCLUSIEVE EILANDKEUKEN
Deze keuken is echt om verliefd op te worden. Ondanks dat keukens altijd smaakgevoelig zijn, is de kans groot dat je hetzelfde had uitgezocht. De keukenopstelling is namelijk in neutrale en trendy kleurstellingen uitgevoerd en heeft alle luxe en comfort die je je maar kunt bedenken. Ook de opstelling met een schiereiland en een hoge kastenwand is, in combinatie met de ruimte en de naastgelegen eethoek, subliem gekozen. Hier is een lokale keukenexpert aan de slag gegaan die gekozen heeft voor een robuuste uitstraling in combinatie met luxe inbouwapparatuur.

 
Te beginnen met het schiereiland. Het werkblad is uitgevoerd in composiet (natuursteen). In het werkblad is een brede inductie kookplaat ‘verzonken’. Mooi detail is de afzuigunit die eveneens is geïntegreerd in het aanrecht en met een druk op de knop omhoog komt. De gootsteen wordt vergezeld door een Quooker. En doordat er een combi-boiler bij geplaatst is, heb je zowel direct warm water als kokend water.
 
In de hoge kastenwand is er heel wat apparatuur te vinden. Denk daarbij aan een hoge koelkast en een grote vriezer met maar liefst 8 lades. Wat al meteen opvalt zijn de combi-oven/magnetron en de geïntegreerde koffiemachine. De vaatwasser is mooi op hoogte ingebouwd. Alle inbouwapparatuur is van het luxemerk Miele. Waar het eiland is voorzien van zwartmatten fronten, heeft de kastenwand massief eikenhouten fronten met echte houtnerven. Dit ‘samenspel’ van kleuren en materiaal geeft de keuken een trendy en robuuste uitstraling.
 
EETHOEK
Doordat de voormalige bijkeuken bij de keuken is getrokken, is er een echte leefkeuken ontstaan. Deze eethoek heeft een geheel eigen beleving doordat er op speelse wijze met de ruimte is omgegaan. Wat direct zal opvallen is de hoogte van het schuinoplopende plafond. Het toograam en de dubbele terrasdeuren (met rolhor) zorgen voor een prettige lichtinval en bezonning. In de lange muur zijn lichtpunten aangebracht die zijn v.v. Philips Hue wandspots (net als op andere plekken in huis). In deze eethoek is plaats voor een comfortabele 6-persoons eettafel. 
 
HAL/ENTREE
De overgang tussen woonkeuken en en-suite woonkamer is ruimtelijk te noemen. Via een zwartstalen taatsdeur bereiken we de ruim opgezette hal/entree waar je veel bewegingsvrijheid hebt. Ook hier zie je weer het oog voor detail. Het toilet is bijvoorbeeld iets vergroot wat net even iets comfortabeler aanvoelt. Het toilet is zwevend uitgevoerd en heeft een trendy afwerking met o.a. een nisje en een design hoekfonteintje. Alle binnendeuren zijn vervangen door stijlvolle, stompe deuren die zijn voorzien van een accent. Zo ook de deur naar de verrassend grote kelderkast (8 treden naar beneden) waar je veel voorraad kwijt kunt. Achter de deur van de meterkast vind je een zeer uitgebreide, nieuwe groepenkast.
 
Opvallend is de nieuwe trapopgang. De traptreden gaan naadloos over in het strakke stucwerk en worden vergezeld door zwartstalen trapleuningen. De trap is in massief hout uitgevoerd waarbij de optrede schuin naar binnen loopt. Het is maar een klein detail, maar het maakt de trap een kunstwerk op zichzelf.
Naast de trap is er nog plaats voor een mooie garderobe. Wandspots van Philips Hue zorgen voor de sfeerverlichting. Net als alle andere spots zijn deze te dimmen en via een app op de telefoon (op tijd) te bedienen.     
 
1e VERDIEPING   
Eénmaal boven wordt al meteen duidelijk dat ook hier een goede balans is tussen ruimte en licht.  De overloop is vergroot doordat de van oorsprong kleine badkamer is verplaatst naar één van de slaapkamers. Hierdoor is er een washoek ontstaan waar je eventueel nog een kast omheen zou kunnen bouwen. Op de betonvloer is een PVC-vloer gelegd die van de ene ruimte doorloopt naar de andere. Dit zorgt voor een rustig en eenduidig geheel, net als de hardhouten deurposten, luxe binnendeuren en het strakke stucwerk met o.a. inbouwspots. Twee nieuwe dakvensters zorgen voor een prettige lichtinval.
 
SLAAPKAMERS
Het enige manco van deze woning zouden het aantal slaapkamers kunnen zijn. Het zijn er namelijk ‘maar’ twee alhoewel deze beiden wel bijzonder ruim zijn. Gemeten vanaf 1,5 meter hoogte tellen we respectievelijk 21m2 en 16m2. En doordat de gevels verder doorlopen dan de verdiepingsvloer en daardoor het schuine dak hoger begint, is er relatief weinig ruimteverlies. De grootste kamer voelt aan als een heuse masterbedroom. Hier kun je met gemak een groot 2-persoons bed en een uitgebreide linnenkast kwijt zonder dat het ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de 2e slaapkamer die bijna net zo groot is. In de ‘master’ zijn er tevens contactpunten en lichtschakelaars aan weerszijden van het bed, in het stucwerk aangebracht. Draai/kiepramen (met inzethorren) zorgen voor de ideale ventilatiemogelijkheid. En net als in de woonkamer is het raam op het zuiden voorzien van een elektrische bedienbaar screen.    
 
BADKAMER
De badkamer heeft een ruime opzet doordat het voorheen een slaapkamer was. Net als de keuken en de algehele afwerking van de woning, ziet ook de badkamer er nog fris en nieuw uit. Er is gekozen voor luxe en trendy sanitair met o.a. een whirlpool ligbad, een inloopdouche met rainshower, handdouche en (ingetegelde) drainafvoer, een breed 2-persoons wastafelmeubel met ladekorven en een 2e zwevend wandcloset. Boven het wastafelmeubel is een brede, verwarmde spiegel met verlichting geplaatst. En ook hier zijn er weer inbouwspots in het plafond te vinden. De groot formaat vloertegels zijn voorzien van vloerverwarming (elektrisch). Opvallend is het hoge plafond die samen met de (nieuwe) dakkapel ook hier voor een ruimtelijk gevoel zorgt. Ventileren kan zowel met het draai/kiepraam als met de mechanische ventilatie.

ZOLDERVERDIEPING
Via een nieuwe, comfortabele vlizotrap op de overloop is de zolder te bereiken. Dit is een verrassende verdieping vanwege de ruimte die het te bieden heeft. De nokhoogte ligt op 1,8 meter waardoor de meeste mensen er kunnen staan. Een oud dakvenster is vervangen voor twee nieuwe exemplaren (Velux) waardoor er meer dan voldoende daglicht naar binnen valt. Ook is het dak volledig na-geïsoleerd en afgewerkt. Het is mooi om te zien hoeveel aandacht er ook aan de afwerking op de zolder is besteed. Doordat de gehele zolderverdieping is bevloerd, kun je er veel (seizoen)spullen opbergen.

TUIN RONDOM
Het perceel is bijna 900m2 groot waarbij de woning gunstig op de kavel staat: niet te dicht op de weg en toch nog een mooie diepte van de achtertuin. De tuin heeft een groen karakter met o.a. een verzorgd grasveld en meerdere volwassen bomen. Aan twee zijden wordt de tuin omsloten door een brede sloot. Leuk element is daarbij de loopbrug die naar de voordeur leidt.

 
Zowel aan de achterzijde als aan de zijkant (zuidzijde) is een terras aangelegd waar je ook de nodige privacy geniet. De zon draait gunstig om de woning heen waardoor er altijd wel een plek in de zon te vinden is. Heb je altijd al kippen aan huis gewild: Dit is je kans… Achterin de tuin staat een ‘luxe kippenverblijf’ met dubbele buitenren. Deze wordt ter overname aangeboden. En goed om te weten: Aan zowel de voor- als achterzijde is er een watertappunt te vinden.
 
Het idee was om de tuin nog een keer opnieuw aan te leggen. Een ontwerp van een tuinarchitect is aanwezig.
 
VRIJSTAANDE GARAGE
Een groot pluspunt is de vrijstaande, stenen garage die in 2007 is gebouwd. Deze is dus nog relatief jong en is niet zomaar een garage. Tijdens de grootschalige verbouwing van het woonhuis is hier zelfs tijdelijk in gewoond. Dat verklaart ook waarom er een keukenblok met de nodige inbouwapparatuur aanwezig is. Zo is deze keuken voorzien van een gootsteen, een close-in-boiler, een gaskookplaat en een elektrische oven. Aan de voorzijde zitten 2 dubbele deuren en aan de zijkant vind je een loopdeur naar het terras. Ook is er in de zijgevel een glaspui gesitueerd. Opvallend is het hoge zadeldak met hoge nok. Hier is dankbaar gebruik van gemaakt door er (deels) een zolder in te maken. We kunnen wel stellen dat het geen doorsnee garage betreft. Hierdoor biedt het wellicht ook perspectief om er een andere bestemming aan te geven. 
 
Vóór de garage is een oprit gelegen. Deze is iets verplaatst en verbreed waardoor je meer auto’s op eigen terrein kunt parkeren. Je hoeft elkaar in ieder geval niet in de weg te staan en wellicht blijft er nog ruimte over voor bezoek.  

INDELING
Begane grond:

Hal/entree met meterkast, verdiepte kelder, modern toilet, garderobehoek en trapopgang
Woonkamer en-suite met houtkachel en dubbele terrasdeuren

Luxe inbouwkeuken met (schier)eilandopstelling
Zit/eethoek met dubbele terrasdeuren.
1e Verdieping:
Overloop met washoek en 2 dakvensters
Masterbedroom ca. 21m2
Ruime badkamer met whirlpool ligbad, inloopdouche, 2-persoons wastafelmeubel en 2e toilet
2e Slaapkamer ca. 16m2.
Zoldervliering:
Middels vlizotrap te bereiken zolder met stahoogte, 2 dakvensters en opbergmogelijkheden.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Het dorp heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Uiteraard ontbreken een dokterspraktijk en een apotheek niet. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum (loop/fietsafstand). Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Op loopafstand is er zelfs een zwembad gelegen. Ben je een ervaren mountainbiker, dan is ook de Posbank of de Ginkelse Hei geen brug te ver.
 
CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. Op loopafstand is een treinstation gelegen. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
BIJZONDERHEDEN
Fraai gemoderniseerd woonhuis met een authentiek karakter
Stijlvolle entree met trap en luifel bij voordeur
Hoogwaardig en luxe afgewerkt en daardoor instapklaar
Speelse en ruimtelijke indeling met prettige lichtinval
Zowel de begane grond als de verdiepingsvloer is van beton
Vloerverwarming op de begane grond en badkamer
Houtkachel in de woonkamer blijft achter
Zeer complete inbouwkeuken met o.a. een composiet werkblad
Twee keer dubbele terrasdeuren (woonkamer en woonkeuken)
Zwart stalen taatsdeuren (echt van staal en niet van hout zoals we zo vaak zien)
Twee royale slaapkamers
Complete en comfortabele badkamer, zelfs met whirlpool ligbad
Geheel nieuwe dakkapel
Door de gehele woning zijn data-aansluitingen (UTP) aangebracht
Wandspots van Philips Hue blijven achter
Zonzijde v.v. elektrische bedienbare zonwering (screens)
Nieuwe, hardhouten kozijnen met draai/kiepramen
Meterkast: 12 + 4 groepen en krachtgroep
Glasvezel-aansluiting is in de straat voorbereid
Volledig geïsoleerd zoals de vloer, spouwmuur en dakconstructie
Geheel v.v. HR++ beglazing (m.u.v. voordeur, toilet en kelder)
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst 2021
Mechanische ventilatie (MV-unit van Duco met vochtsensor)
Energielabel A
Nieuwe Velux dakvensters (4x)
Goede onderhoudsstaat met mooie materialen
In 2007 heeft de woning een geheel nieuw (keramisch) pannendak gekregen
Zinken goten en hemelwaterafvoeren
Aantrekkelijk hoekperceel met veel zonuren
Buitenlampen aan gevels blijven achter
Volwaardige, stenen garage met voorzieningen
Winkelvoorzieningen, scholen en treinstation op loop/fietsafstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

 
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning