ZETTENSteenbeekstraat 20

Vraagprijs €435.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1986
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AL
Straat
Steenbeekstraat 20
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Steenbeekstraat 20

Royaal uitgebouwde en daardoor levensloopbestendige 2-ONDER-1-KAPWONING, bestaande uit 3 woonlagen en een ACHTERAANBOUW met o.a. een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdiepingen telt de woning nog eens 4 slaapkamers en een 2e badkamer welke compleet is ingericht. Door de aanbouw is de indeling speels en verrassend te noemen. Zo heeft de woning maar liefst 3 toiletten en is er ook nog een inpandige (fietsen)berging te vinden.
Bovendien staat de woning strak in de lak doordat de buitenzijde in 2023 door een schilder in de verf is gezet.

Het perceel is net iets meer dan 300m2 groot en dat geeft ruimte en vrijheid. De OPRIT is 16 (!) meter diep waardoor je meerdere auto’s op eigen terrein kunt parkeren. Het laatste gedeelte is zelfs overdekt middels een CARPORT.
De achtertuin is overzichtelijk en groter dan gemiddeld in het segment (17m x 9m). Een groot pluspunt is de ligging en oriëntatie op de zon. Door de zuid/westligging geniet je maximaal aantal zonuren. Ook heeft de tuin aan de achterzijde een vrije ligging waardoor je veel privacy geniet. Scholen en (winkel)voorzieningen zijn op loopafstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Deze woning is in meerdere opzichten bijzonder te noemen. Niet alleen vanwege de zonnige en vrij gelegen achtertuin, maar ook vanwege het aantal toiletten, badkamers en de mogelijkheid om op de begane grond te leven. Daarnaast biedt de royale aanbouw de ideale mogelijkheid voor een salon of praktijk aan huis”.

GEZINSWONING
De aanbouw aan de achterzijde heeft deze woning aanzienlijk vergroot. Alleen de begane grond telt al meer dan 81m2 aan woonoppervlak. Samen met de 1e en 2e verdieping kom je uit op ca. 135m2 woonoppervlak. Met in totaal 5 volwaardige slaapkamers en 2 badkamers kan een (samengesteld) gezin met 3 of misschien wel 4 tieners hier prima uit de voeten. De aanbouw biedt volop mogelijkheden om de woning veelzijdig te bewonen. Ouders kunnen hun eigen ‘domein’ in de aanbouw creëren terwijl kinderen boven slapen. Daar hebben ze dan ook hun eigen badkamer. Maar de royale (slaap)kamer (16m2) in de aanbouw leent zich ook perfect voor een rustige werk- of studiekamer.

De woning is niet luxe afgewerkt, maar dat biedt juist mogelijkheden om je eigen stempel op de woning te drukken. De woning is degelijk gebouwd en bovendien goed onderhouden.

WOONKAMER & KEUKEN
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een L-indeling. Speelse raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval. Hier kun je een gezellige zithoek creëren. Richting de open keuken kun je prima een (ronde) eettafel kwijt.

De keuken is aan de achterzijde gelegen waardoor je leuk de achtertuin in kijkt. De hoekopstelling is voorzien van inbouwapparatuur, namelijk een vaatwasser (moet nagekeken worden), een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast en een combi-oven/magnetron. Het keukenblok staat er netjes bij en heeft veel kastruimte te bieden.
Mocht je ‘out-of-the-box’ willen denken dan biedt de keuken veel verbouwingsmogelijkheden. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een schiereiland in combinatie met dubbele terrasdeuren. En wellicht is de keuken uitbouwen ook nog een optie waardoor je nog meer leefruimte creëert.

GROTE AANBOUW
We komen wel vaker woningen met een aanbouw tegen, maar deze is wel heel verrassend en groot. Vanuit de keuken loop je door naar een soort van 2e hal c.q. bijkeuken. Dit is een prettige ruimte waar je onder meer de witgoedapparaten (naast elkaar) kwijt kunt. Tevens loop je van hieruit naar de oprit (carport), de inpandige (fietsen)berging en de achtertuin (terras).

Een schuifdeur geeft toegang tot de slaapkamer op de begane grond. Met 16m2 is dit een bijzonder ruime slaapkamer waar je met gemak een 2-persoons bed en een grote linnenkast kwijt kunt. Leuk detail zijn de dubbele terrasdeuren waardoor je het buitenleven eenvoudig bij je kamer betrekt.
Achterin de slaapkamer loop je door naar de (afsluitbare) badkamer. De indeling bestaat uit een douchegelegenheid, een zwevend wandcloset en een wastafel met spiegel. Deze badkamer is nog relatief jong en wat meteen opvalt is de ruime opzet. Hierdoor is de badkamer ook rolstoelvriendelijk te noemen.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Deze woonlaag telt 3 volwaardige slaapkamers en een (2e) badkamer. Noemenswaardig is het grote raam op de overloop die voor een prettige lichtinval zorgt. Deze slaapkamers zijn respectievelijk 10m2, 9m2 en 9m2 groot. Een doorlopende dakkapel aan de voorzijde zorgt net even voor wat extra ruimte.

De 2e badkamer is compleet ingedeeld met onder andere een ligbad. Hier kun je ook douchen in bad. Verder heeft deze badkamer een (3e) toilet en een wastafel. En niet onbelangrijk: ook hier is een raam aanwezig waardoor je ook met een raam open kunt ventileren.

2e VERDIEPING
Een vaste trap maakt de 2e verdieping toegankelijk. Deze woonlaag is nog verrassend ruim, mede door de nok die op 2,5 meter hoogte ligt. Hier is een scheidingswand geplaatst waardoor de voorzolder is opgedeeld van een 4e slaapkamer. Deze slaapkamer is erg fijn om erbij te hebben aangezien je het voor verschillende doeleinden kunt inrichten. Als logeer- of werkkamer bijvoorbeeld maar je kunt ook aan verschillende hobby’s denken. Er is een groot dakvenster aanwezig alsmede opbergruimte achter de knieschotten.

ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je de achtertuin zeker aanspreken. Deze tuin is op meerdere vlakken aantrekkelijk te noemen. Allereerst ligt de tuin er strak en verzorgd bij. Het heeft weinig onderhoud nodig waardoor je juist tijd over houdt om ervan te genieten. En genieten kun je hier zeker, zowel van de zon als van de vrijheid/privacy. Doordat de tuin op het zuid/westen is georiënteerd, geniet je hier maximaal aantal zonuren. Met name in de middag- en avonduren zal je daar erg blij van worden. Bovendien heeft de tuin aan de achterzijde een vrije ligging waardoor er geen enkele inkijk is.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi.

LOCATIE
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum (op loopafstand). Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis.

Zetten grenst aan Landgoed Hemmen. Dit is erg bijzonder aangezien dit bosrijke dorp een karakteristieke, kleinschalige kern heeft, alsmede een kasteeltuin en bosvijver. Je vindt hier uitgestrekte wandelpaden door de bossen, langs het riviertje De Linge en het Betuwse landschap. Onderweg kom je gezellige horecagelegenheden tegen.

CENTRAAL GELEGEN
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, garderobekast en trapopgang
Woonkamer (L-indeling)
Open keuken v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling en deur naar oprit en tuin
Inpandige (fietsen)berging met deur naar oprit
Slaapkamer (masterbedroom) met dubbele terrasdeuren
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.
1e Verdieping:
Ruime overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 2 met dakkapel
Badkamer met een ligbad/douche, een 3e toilet en wastafel.
2e Verdieping:
Voorzolder met zijgevelraam
4e Slaapkamer met groot dakvenster en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
Verrassende gezinswoning met volop bewoningsmogelijkheden
Royale aanbouw van 2009
Levensloopbestendig te bewonen
Aanbouw is voorzien van vloerverwarming
In totaal 5 slaapkamers en 2 badkamers
Mogelijkheid van het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde (1e verdieping)
Vernieuwde groepenkast
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Nefit Topline HR combiketel, geplaatst 2009
Volledig geïsoleerd (m.u.v. enkele beglazing)
Buitenschilderwerk in 2023 door schilder uitgevoerd
Verzorgde en onderhoudsarme tuin
Achtergevel v.v. zonwering
Zonnige en privacyvolle achtertuin
Diepe oprit met plaats voor 2 tot 3 auto’s
Praktische carport
Voetbalkooi is om de hoek gelegen
Alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten en scholen op loopafstand
Wandelpaden en landgoed Hemmen binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning