Remko Stevens Makelaardij

ARNHEMKamillelaan 69

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1950
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ARNHEM
Postcode
6833 GG
Straat
Kamillelaan 69
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ARNHEM
Kamillelaan 69

Moderne, complete TUSSENWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en biedt plaats aan een doorzonwoonkamer en een trendy keuken met inbouwapparatuur. Op de 1e verdieping tref je 2 royale slaapkamers met rolluiken, een luxe badkamer met inloopdouche en 2e toilet, en een wasruimte. De 2e verdieping is voorzien van een dakkapel en is ingedeeld met een 3e slaapkamer en een voorzolder.

De woning staat op een perceel van 194m² groot en heeft dan ook een diepe achtertuin (bijna 20m diep). In de tuin staat een stenen schuur en er is een achterom aanwezig. Aan de voorzijde biedt een groenstrook een prettige buffer tot de straat. Een supermarkt, meerdere sportverenigingen en de uiterwaarden zijn allen op loopafstand van de woning te vinden.

Quote van de makelaar: “Deze woning is geheel instapklaar te noemen. Een moderne badkamer, een moderne keuken, een dakkapel en vloerverwarming zijn slechts een paar pluspunten van deze woning. De diepe achtertuin maakt dit plaatje helemaal compleet. Kortom, deze woning is zeker een bezichtiging waard!”.

WOONKAMER
De woonkamer is over de hele diepte van de woning gesitueerd. Door de rechthoekige indeling is de ruimte eenvoudig in te richten. Je hebt hier dan ook voldoende ruimte voor een hoekbank en een 6-persoons eettafel. Op de vloer liggen plavuizen welke aangenaam aanvoelen door de aanwezige vloerverwarming. Hierdoor staan er ook geen radiatoren in de weg bij het inrichten. Grote ramen aan de voor- en achterzijde van maken dit een ware doorzonwoonkamer. Doordat er voor de woning een groenstrook is gelegen geniet je hier van een buffer tussen de woonkamer en de straat.

MODERNE KEUKEN
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en staat in open verbinding met de eethoek. De keuken is modern met witte fronten en een dun, antracietkleurig blad. Er is hier gekozen voor een hoekopstelling met een extra kolomkast. De kolomkast biedt naast opbergruimte plaats aan de oven en de magnetron. In de hoekopstelling is de vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap te vinden. De losse koelkast gaat mee. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping. Deze woonlaag is opgedeeld in 2 slaapkamers, een badkamer (voorheen slaapkamer) en een wasruimte. De slaapkamers zijn beide ruim opgezet en respectievelijk 13m² en 11m² groot. Rolluiken bieden de mogelijkheid om de slaapkamers geheel te verduisteren en koel te houden in de warme zomerdag. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval in de kamers. De laminaatvloer is drempelloos doorgelegd waardoor de verdieping een eenheid vormt.

BADKAMER & WASRUIMTE
Oorspronkelijk heeft deze woning een kleine badkamer met plaats voor slecht een douche en een wastafel. Bij deze woning is er echter een slaapkamer opgeofferd om hier een ruime, comfortabele badkamer te creëren. De badkamer is dan ook ingedeeld met een breed wastafelmeubel, een 2e toilet (zwevend geplaatst) en een inloopdouche. Het tegelwerk in neutraal en tijdloos uitgevoerd met grote witte wandtegels en antracietkleurige vloertegels. De vloer voelt aangenaam aan door de (elektrische) vloerverwarming. Een leuk detail is dat deze vloertegels achter het toilet doorlopen. De inloopdouche is voorzien van een regendouche en douchedrain. Een groot raam zorgt voor veel lichtinval en een ventilatiemogelijkheid. Er is tevens mechanische ventilatie aanwezig. Om het af te maken zijn er inbouwspots in het plafond geplaatst.

De oude badkamer is omgetoverd tot wasruimte. Hier tref je de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger en heb je plaats voor het opbergen van het wasmiddel. Ook deze ruimte is geheel betegeld in neutraal tegelwerk. Een groot raam zorgt voor de mogelijkheid om deze ruimte te ventileren.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Een brede dakkapel heeft hier het woonoppervlak aanzienlijk vergroot, er is dan ook gunstig gebruik van gemaakt door de woonlaag op te delen in een voorzolder en een 3e slaapkamer. Met ca. 11m² oppervlak (gemeten vanaf 1,5m hoogte) is dit een volwaardige slaapkamer te noemen. In de dakkapel zijn spots verwerkt en onder het schuine dakvlak is knieschot opbergruimte aanwezig. De dakkapel loop door op de voorzolder waardoor je ook hier extra ruimte treft. De opstelling van de cv-ketel is hier verzorgd uit het zicht weggewerkt, er is tevens een wastafelmeubel aanwezig.

ACHTERTUIN
Een groot pluspunt van deze woning is de diepe achtertuin. Een tuin van bijna 20m diep tref je zelden midden in een woonwijk. De tuin is grotendeels bestraat waardoor je hier eenvoudig meerdere zithoeken kunt creëren. De tuin ligt op het noordoosten, echter is er door de diepte altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden. De tuin is afgeschermd met schuttingen, achterin is een poort aanwezig. Hier heb je toegang tot het brede achterpad. Achter in de tuin staat een stenen schuur welke ideaal is voor het stallen van de fietsen of scooter.

MALBURGEN
De wijk Malburgen ligt in het zuiden van Arnhem en is deels grondig gerenoveerd. De wijk biedt plaats aan diverse sportverenigingen zoals voetbal, rugby of yoga. Ook de uiterwaarden van de Neder-Rijn zijn aan de rand van de wijk gelegen waar je terecht kan voor een heerlijke wandeling. In de wijk zijn meerdere supermarkten en eetgelegenheden te vinden. Uiteraard is er ook plaats voor de scholen, kinderopvang en medische zorg. De buslijn verbindt de wijk met onder andere het stadcentrum, welke tevens binnen 15 minuten fietsen bereikbaar is. Uitvalswegen zoals de A325, maar ook de A50 en A12 zijn snel te bereiken.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet en trapkast
Doorzonwoonkamer met zit- en eethoek
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met vaste trapopgang
2 Ruime slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
Wasruimte met witgoedaansluitingen
2e Verdieping:
Voorzolder met dakkapel en kast met cv-ketelopstelling
Slaapkamer met dakkapel en knieschot opbergruimte

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning met 3 verdiepingen woonplezier
Verzorgd en neutraal afwerkingsniveau
Vloerverwarming op de begane grond
Doorzonwoonkamer
Moderne, open keuken
In totaal 3 ruime slaapkamers
Rolluiken op de slaapkamer op de 1e verdieping
Badkamer op voormalige slaapkamer
Trendy badkamer met o.a. inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
Voormalige badkamer is wasruimte geworden
Breed dakkapel op de 2e verdieping
Diepe achtertuin van bijna 20m
Stenen berging in de tuin
Achterom aanwezig
Groenstrook aan de voorzijde van de woning
Supermarkt, sportgelegenheden en uiterwaarden op loopafstand
Speeltuin om de hoek
Centrum van Arnhem binnen 15 min. fietsen bereikbaar
Snelle verbinding met de A325.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning