Remko Stevens Makelaardij

DUIVENLijsterbeslaan 7

Vraagprijs €289.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1967
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DUIVEN
Postcode
6921 EC
Straat
Lijsterbeslaan 7
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DUIVEN
Lijsterbeslaan 7

Op loopafstand van het centrum van Duiven gelegen, leuke TUSSENWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, met onder meer een gezellige woonkamer, een open keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en op de 2e verdieping een wasruimte en een royale 4e slaapkamer met DAKKAPEL. De woning heeft diverse extra’s zoals een gezellige palletkachel in de woonkamer, 10 zonnepanelen en een aluminium TERRASOVERKAPPING met gelaagd glas. Hierdoor kun je ook droog naar de stenen SCHUUR lopen. De tuin is maar liefst 14 meter diep en heeft een achterom.

Quote van de makelaar: “Met meer dan 100m² woonoppervlak is dit een ideale gezinswoning. En ook starters kunnen hier met 4 slaapkamers prima een gezin stichten. Ben jij op zoek naar een betaalbare woning met alle voorzieningen en uitvalswegen binnen handbereik? Dan ben je hier aan het juiste adres.”

WOONKAMER MET PELLETKACHEL
De woonkamer van deze woning betreft een doorzonkamer. Dat wil zeggen: grote ramen in zowel de voor- als achtergevel die voor veel lichtinval zorgen. Hoge plafonds versterken het ruimtelijke gevoel. Opvallend is de pelletkachel centraal in de woonkamer die voor een gezellige en aangename warmte zorgt. De woonkamer is groot genoeg voor een lekkere hoekbank en een 6-persoons eettafel. Zeker nadat de keuken is opengebroken en optisch voor nog meer ruimte zorgt. Noemenswaardig is de tuindeur in de achtergevel waardoor je direct het overdekte buitenterras oploopt.

COMPLETE INBOUWKEUKEN
Doordat de scheidingsmuur tussen keuken en woonkamer is verwijderd, heeft de keuken een open karakter gekregen. De deur naar de hal kon worden dichtgemaakt waardoor er plek was voor een hoekopstelling. Vervolgens is er een raam in de voormalige deuropening geplaatst waardoor je een speelse doorkijk hebt.

De keukenopstelling is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser (2020), een oven, een aparte combi-magnetron, een koelkast, een 4-pits inductie kookplaat (2022) en een afzuiger. In de hoek is een draaicarrousel te vinden. De 1,5 spoelbak is met name erg praktisch, net zoals de close-in-boiler die voor direct warm water zorgt. Net als de woonkameer heeft ook de keuken een tuindeur. Het overdekte buitenterras is daardoor dichtbij, net zoals de aangrenzende schuur waar je bijvoorbeeld een vriezer kwijt kunt.

1e VERDIEPING
De slaapverdieping is ingedeeld met 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 14m², 10m² en 6,5m² groot. De grootste is duidelijk een ouderslaapkamer waar je met gemak een groot 2-persoons bed en een linnenkast kwijt kunt. Rechte muren (gevels) zorgen ervoor dat de kamers optimaal in te richten zijn. Op deze verdieping is geen ruimteverlies door schuine dakvlakken. Eén slaapkamer heeft een eigen wastafel, ideaal voor een tienerdochter.

BADKAMER
De 4e deur op de overloop is van de badkamer. Deze is niet bijzonder groot, maar wel ingedeeld met een douchecel en een wastafelmeubel. Boven dit meubel zijn een spiegel en inbouwspots geplaatst. Helaas geen 2e toilet, maar de mogelijkheid is er wel toe. Een uitzetraam zorgt niet alleen voor lichtinval, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid. Verder is de badkamer degelijk afgewerkt met o.a. verzorgd tegelwerk tot aan het plafond. Ook is er een handdoekradiator aanwezig.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap kom je op de ruime 2e verdieping terecht. Deze woonlaag is verrassend ruim, mede door de hoge nok die op maar liefst 3,3 meter hoog ligt. Waar deze woonlaag vaak nog een open ruimte betreft, is er hier al een indeling gemaakt met een 4e slaapkamer en een wasruimte. Deze extra slaapkamer is meteen de grootste van het huis, ook doordat het een dakkapel heeft. De dakkapel is voorzien van een kunststof kozijn voorzien van draai/kiepramen en horren. Door haar ruime formaat is deze kamer multifunctioneel in te richten.

Misschien dat je nog opbergruimte mist. Een luik op de voorzolder geeft toegang tot knieschot opbergruimte. Hier kun je de nodige vakantie- en seizoenspullen kwijt.

TUIN MET OVERDEKT TERRAS
Een gezinswoning is niet compleet zonder een leuke tuin. De achtertuin is maar liefst 14 meter diep en 6 meter breed waardoor er voldoende plaats is voor enkele speeltoestellen zoals een schommel en/of een trampoline. Wel is de indeling van de tuin al deels bepaald doordat er een terrasoverkapping tussen de achtergevel van de woning en de stenen schuur is geplaatst. De schuur is met bijna 10m² groter dan bij een gemiddelde nieuwbouwwoning en dat is erg prettig wanneer je (opslag)ruimte zoekt voor fietsen, enkele kasten en een werkbank.

De terrasoverkapping (18m²) is een groot pluspunt aangezien je hier heerlijk beschut buiten kunt zitten. De overkapping is uitgevoerd in aluminium en daardoor onderhoudsarm. Opvallend is dat de dakpanelen niet in polycarbonaat maar met gelaagd glas zijn uitgevoerd. Dit zorgt niet alleen voor meer lichtinval naar binnen, maar je kijkt ook door het glas naar de sterrenhemel.
Achterin de tuin is een poort te vinden. Hierdoor is de tuin goed toegankelijk.

CENTRAAL GELEGEN
Deze woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. In de wijk zijn meerdere speelvoorzieningen en een voetbalveldje te vinden. De wijk wordt (deels) omgeven door een park met water. Op steenworp afstand is er een basisschool gevestigd. Ook is het erg prettig dat je ‘gewoon’ een auto voor de deur kunt parkeren.

Duiven heeft een eigen (winkel)centrum met onder meer een passage met een variërend aanbod aan winkels en dienstverlening. Denk daarbij aan een Hema, Kruidvat, enkele kledingwinkels en kappers en niet onbelangrijk een Bakkerij Bart. Natuurlijk ontbreekt een supermarkt niet. Je vindt er tevens een Albert Heijn en een Lidl. En niet te vergeten al die gezellige en lekkere horeca waar je zo naar toe kunt lopen. Het centrum ligt namelijk op loopafstand van de woning.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer met pelletkachel en tuindeur
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en een tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 1 met wastafel
Badkamer met douche en wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Voorzolder met knieschot opbergruimte
4e Slaapkamer met dakkapel
Wasruimte met CV-ketelopstelling, wasmachine-aansluiting en Velux dakvenster.

BIJZONDERHEDEN
Ideale starterswoning met mogelijkheden om te ‘groeien’
Pelletkachel zorgt voor gezellige warmte
Open keuken (muur is doorgebroken)
Alle wenselijke inbouwapparatuur aanwezig
Close-in-boiler zorgt voor direct warm water
4 Volwaardige en praktische slaapkamers
Dakkapel zorgt voor extra leefruimte
Meterkast: 10 groepen (incl. kookgroep en PV) en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel ligt in de straat (nog niet aangesloten)
CV-ketel: Remeha HR-combi, geplaatst 2008
Zonnepanelen (10x) zijn in 2021 geplaatst
Nieuwe dakgoot voorzijde (2022)
Aantrekkelijke terrasoverkapping
Grote, stenen schuur (droog te bereiken)
Kindvriendelijke woonwijk
Alle voorzieningen binnen handbereik
Binnen 5 autominuten begeef je je op de A12 richting Arnhem.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning