Remko Stevens Makelaardij

ZETTENNansenstraat 22

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1971
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BB
Straat
Nansenstraat 22
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Nansenstraat 22

Groot type, volledig geïsoleerde en verrassend uitgebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een inpandige, VERLENGDE GARAGE (8,6m lang) met verdieping erboven en een grote DAKKAPEL op de 2e verdieping. Wat indeling betreft kun je een prettige woonkamer met zit- en eethoek verwachten alsmede een gezellige houtkachel. De open keuken is v.v. inbouwapparatuur, er is een praktische bijkeuken aanwezig en op de verdiepingen zijn 4 volwaardige slaapkamers te vinden. De badkamer is compleet ingedeeld met o.a. een ligbad én douche. De toiletten zijn zwevend uitgevoerd. De slaapkamers op de 1e verdieping zijn tevens voorzien van rolluiken.

Deze woning is GASLOOS en heeft onder meer een warmtepompboiler en 15 zonnepanelen. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Op basis van de algehele verduurzaming heeft de woning energielabel B.

Door de mooie breedtemaat van de woning met daarnaast de garage heeft ook de achtertuin een mooie brede maat. Achterin de tuin is een mooie VERANDA met SCHUUR gebouwd. Aan de voorzijde van de woning is de oprit verbreed waardoor je 2 auto’s naast elkaar op eigen terrein kunt parkeren.

Deze royale gezinswoning vinden we terug aan een rustig en kindvriendelijk hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer. De woonwijk is gemoedelijk terwijl alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten, (basis)scholen, een treinstation en uitvalswegen binnen handbereik zijn gelegen.

Quote van de makelaar: “Gasloos en energielabel B voor een jaren ’70 woning is op zijn minst bijzonder te noemen. Daarnaast krijg je hier wel heel veel ruimte en wooncomfort voor een aantrekkelijke prijs. De grote, inpandige garage met multifunctionele zolderverdieping zijn alleen al een bezichtiging waard”.

GEZINSWONING
Met ca. 151m2 aan woonoppervlak hebben we het hier over een echte gezinswoning. Dit is berekent inclusief de multifunctionele (leef)ruimte boven de garage die ca. 15m2 groot is (gemeten vanaf 1,5m hoogte). De inpandige garage telt ook nog eens ca. 23m2 en wordt aangeduid als overige inpandige ruimte. Alles bij elkaar tellen we toch ca. 174m2 aan gebruiksoppervlak en dat is voor een gemiddelde 2-kapper in dit segment behoorlijk groot te noemen.

De leefruimtes in de woning zijn prettig en er zijn in totaal 4 praktische slaapkamers aanwezig. De grootste op de 2e verdieping heeft zelfs nog een extra dakkapel gekregen wat de kamer nog ruimer maakt. De garage biedt volop stallingsruimte voor meerdere fietsen en/of een motor. De ruimte boven de garage is perfect voor tieners die graag willen gamen of met vriend(inn)en willen chillen. Je zou deze kamer ook kunnen gebruiken als 5e slaapkamer. Kortom, een gezin met 3 tieners kan hier prima uit de voeten.

ENERGIELABEL B
In 2017 en 2018 is deze woning wat verduurzaming betreft naar een aanzienlijk hoger niveau getild. Waar een gemiddelde jaren ’70 doorgaans blijft hangen rond een D of een E-label, heeft deze woning een B-label gekregen. Dat is de verdienste van alle investeringen die zijn gedaan. Ten eerste zijn alle kozijnen vervangen door kunststof met HR++ beglazing. Vervolgens zijn de vloer, de gevels en het dak nageïsoleerd. De CV-ketel vervangen door een warmtepompboiler. Radiatoren zijn verwijderd en op de begane grond zijn er infraroodpanelen tegen het plafond geplaatst. De slaapkamers zijn voorzien van elektrische wandelementen. De kookplaat was al vervangen door een keramische kookplaat waardoor er nergens meer een gasbehoefte aanwezig was. De gasmeter is dan ook verwijderd. Vervolgens is het elektraverbruik wel toegenomen door alle elektrische verwarmingselementen, maar dit wordt dan weer (deels) gecompenseerd door 15 zonnepanelen die een gemiddelde opbrengst leveren van 4.300 kWh. Prettige bijkomstigheid: In de woonkamer blijft de aanwezige houtkachel staan. Je kunt dus ook (sfeervol) verwarmen door het stoken hout.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een klassieke Z-indeling met een zithoek aan de voorzijde en een eethoek aan de achterzijde. Grote ramen zorgen daarbij voor veel lichtinval. Vanaf de bank kijk je aan de voorzijde vrij weg over het de voorgelegen groenvoorziening. In tegenstelling tot veel andere straten in de wijk, wonen je overburen hier ver weg.
Mede door de hoge plafonds, heerst er een prettige woonsfeer. Dit gevoel wordt versterkt wanneer je in de koude wintermaanden de houtkachel lekker aansteekt. Doordat de woning relatief breed is, kun je in de woonkamer ook prima een hoekbank kwijt. Aan de achterzijde is er meer dan voldoende ruimte voor een lange 6-persoons eettafel. Deze sluit mooi aan op de open keuken.

KEUKEN & BIJKEUKEN
De keuken heeft een open karakter zonder dat je vanaf de zitbank op het aanrecht kijkt. Doordat de keuken in een ruime hoekopstelling is geplaatst, is er ook veel werkruimte op het aanrecht. Onder- en bovenkasten zorgen voor de nodige (servies)kastruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een koelkast en een keramische kookplaat met afzuigschouw. Opvallend is dat de keuken verder doorloopt in de ‘aanbouw’. Vanuit hieruit is er een doorloop naar de bijkeuken en inpandige garage. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras.

Bij een royale gezinswoning hoort natuurlijk ook een bijkeuken. Deze is achter de garage gesitueerd en biedt ruimte aan de wasmachine, wasdroger en een extra koelkast en/of vriezer. In het werkblad is tevens nog een gootsteen aangebracht, ideaal wanneer je bijvoorbeeld een wasje wilt voorspoelen.

1e VERDIEPING
Via de hal en een prettige trapopgang bereiken we de 1e verdieping. De overloop schakelt 3 slaapkamers met elkaar waarvan er 2 wel lekker ruim zijn opgezet. Dit komt mede door de aantrekkelijke breedtemaat van de woning. De 3e slaapkamer is wat kleiner maar is nog steeds een prima slaap- of werkkamer. Zeker wanneer je je bedenkt dat er 2 royale inbouwkasten op de overloop te vinden zijn die je aan deze kamer kunt toebedelen. Overigens heeft de grootste (ouder)slaapkamer een eigen kastenwand met schuifpanelen waar je je garderobe in kwijt kunt. Draai/kiepramen zorgen, net als in andere leefruimtes in de woning, voor de ideale ventilatiemogelijkheid. Rolluiken zorgen ervoor dat de kamers 100% te verduisteren zijn.

COMPLETE BADKAMER
Van origine was de badkamer relatief klein, maar doordat er een hoek van de naastgelegen slaapkamer bij de badkamer is getrokken, is de badkamer een stuk groter geworden. Hierdoor kon deze compleet worden ingericht met alle wenselijke sanitair. Naast een volwaardig en diep ligbad is er zowel een 2e (zwevend) toilet als een inloopdouche gecreëerd. Er is slim met de ruimte omgegaan door de douche van ‘opvouwbare’ glazen deuren te voorzien. Aan de andere kant is er een wastafel geplaatst. Een raam zorgt zowel voor daglicht als de ideale ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Wij zijn benieuwd wat je van de 2e verdieping vindt. Ik als makelaar werd verrast door de grootte van de slaapkamer die hier gecreëerd is. Ook hier valt de mooie breedtemaat meteen op en de nokhoogte is goed. Bovendien zorgt de aanwezige dakkapel voor veel extra ruimte en daglicht wat het ruimtelijk gevoel versterkt. Deze kamer telt maar liefst ca. 19m2 en dat is gemeten vanaf 1,5m hoogte. Eigenlijk is de kamer dus nog groter. Het is dan ook meteen de grootste slaapkamer in huis. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om deze kamer als ouderslaapkamer in te richten. Maar ook een werkkamer behoort tot de mogelijkheden. Achter het knieschot vindt je bovendien nog de nodige opbergruimte.

Op de voorzolder kun je nog een kast of een bureautje kwijt. Er is een tussenwand geplaatst waar de warmtepompboiler achter staat. En ook hier kun je de nodige seizoensspullen opbergen.

GROTE GARAGE & HOBBYRUIMTE
Wat deze woning extra bijzonder maakt is de lange (inpandige) garage en de (chill)kamer die erboven te vinden is. Doordat de garage is verlengd is deze maar liefst 8,6 meter lang (inpandig). Hier kun je met gemak dan ook meerdere (elektrische) fietsen en/of een motor stallen. Solide, dubbele garagedeuren naar de oprit sluiten de garage goed af tegen weer en wind. De garage is voorzien van elektra en verwarming waardoor de garage ook potentie biedt voor andere doeleinden dan stallingsruimte. Zeker met de gedachte dat de bijkeuken (met water en afvoer) direct achter de garage is gelegen. Een praktijk of salon aan huis zou hier een serieuze optie kunnen zijn.

Opvallend is de ruimte boven de garage. Een vaste trap geeft toegang tot deze extra (leef)ruimte die mogelijkheden biedt voor bijvoorbeeld een extra werkkamer. In de huidige setting is er een ‘chillruimte’ voor tieners gecreëerd. Hier kan prima een bank geplaatst worden. Het luik dat deze ruimte toegankelijk maakt, kan immers ‘dubbel’ opengeklapt worden waardoor de opening een stuk groter wordt. Hierdoor kun je ook grote meubelstukken naar boven krijgen. Noemenswaardig zijn verder nog het kunststof kozijn die voor de nodige daglichttoetreding zorgt. Tevens is er extra isolatie aangebracht met onder meer de buurwoning.

ACHTERTUIN MET VERANDA
De achtertuin is verzorgd en overzichtelijk te noemen. De tuin is meer dan 10 meter diep en ca. 9 meter breed. Achterin de tuin is een veranda (13m2) en een extra schuur (7m2) geplaatst. Het is als één geheel gebouwd waarbij de veranda voor een mooi, overdekt terras zorgt. Hier kun je met gemak een lekkere loungeset kwijt. De tuin is verder aangelegd met een terras en kunstgras. Voor kinderen kun je hier prima een schommel of een trampoline kwijt.

In de voortuin staan diverse planten die voor een groene buffer met het straatbeeld zorgen. Erg handig is de oprit. Deze is niet heel diep, maar je kunt wel 2 auto’s naast elkaar parkeren. Hierdoor hoef je elkaar niet in de weg te staan.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi.

LOCATIE
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum (op loopafstand). Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis.

Zetten grenst aan Landgoed Hemmen. Dit is erg bijzonder aangezien dit bosrijke dorp een karakteristieke, kleinschalige kern heeft, alsmede een kasteeltuin en bosvijver. Je vindt hier uitgestrekte wandelpaden door de bossen, langs het riviertje De Linge en het Betuwse landschap. Onderweg kom je gezellige horecagelegenheden tegen.

CENTRAAL GELEGEN
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Woonkamer (Z-indeling) met houtkachel
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, gootsteen met warm en koud water en kastruimte
Inpandige garage met dubbele garagedeuren
Trap naar multifunctionele verdieping (boven garage).
1e Verdieping:
Overloop met 2 vaste inbouwkasten en 2e trapopgang
Ouderslaapkamer met vaste schuif/kastenwand
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Vergrote badkamer met ligbad, separate douche, 2e toilet en wastafel.
2e Verdieping:
Voorzolder met opbergruimte
Inloopkast met warmtepompboiler
Slaapkamer 4 met grote dakkapel en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
Verrassend grote 2-kapper welke ideaal is voor een gezin met 3 kinderen
Gasvrij en duurzaam (energielabel B)
Gezellige en lichte woonkamer met houtkachel
Ruime inbouwkeuken met hoekopstelling
Praktische bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen en gootsteen
4 Slaapkamers en een multifunctionele (leef)ruimte boven de garage
Slaapkamers 1e verdieping v.v. rolluiken (100% te verduisteren)
Complete badkamer met ligbad én douche
Zwevende toiletten (wandclosetten)
Dakkapel op de 2e verdieping
Moderne en uitgebreide groepenkast met aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
Geheel v.v. kunststof kozijnen, draai/kiepramen en HR++ beglazing
Vloer-, muur- en dakisolatie aanwezig
Warmtepompboiler (2018) t.b.v. warm water
Zonnepanelen 15x (opbrengst ca. 4.300 kWh per jaar)
Mechanische ventilatie aanwezig
Mooie veranda met schuur in de achtertuin
Verlengde garage van maar liefst 8,6m diep
Dubbele garagedeuren naar oprit
Parkeergelegenheid voor 2 auto’s naast elkaar
Gelegen aan rustig, kindvriendelijk en autoluw woonerf
Winkelvoorzieningen, scholen en treinstation binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning