Remko Stevens Makelaardij

HERVELDSt. Willibrordusstraat 16

Vraagprijs €350.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1988
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 BH
Straat
St. Willibrordusstraat 16
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
St. Willibrordusstraat 16

Levensloopbestendige HOEKWONING met o.a. een slaapkamer en badkamer op de begane grond alsmede een riante, multifunctionele kamer op de verdieping. De woning heeft hardhouten kozijnen met isolatieglas en is voorzien van zonwering en rolluiken (elektrisch bedienbaar).

Deze unieke woning is bijzonder interessant voor een specifieke doelgroep die alle voorzieningen op de begane grond wil hebben, maar toch ook erg gesteld is op een goede (achter)tuin. Deze woning is gelegen op een aantrekkelijk en zonnig perceel van maar liefst 326m2 groot. De achtertuin is 16 (!) meter diep en heeft tevens een rustige en vrije ligging met relatief weinig inkijk. Aan de voorzijde is een stenen FIETSENBERGING aangebouwd. Een ander groot pluspunt is dat het dorpsplein met al haar winkel- en horecavoorzieningen alsmede de huisartsenpraktijk op loopafstand zijn gelegen.

Quote van de makelaar: “Ben je al een tijdje op zoek naar een levensloopbestendige woning maar komt een appartement met balkon nog te vroeg? Dan kan dit wellicht die woning zijn waar je naar op zoek bent en waar je nog lange tijd van de ruimte in en rondom de woning kunt genieten”.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Levensloopbestendig wil zeggen dat je alle voorzieningen op één woonlaag kunt vinden. Vaak is dat een appartement, maar deze woning heeft veel meer te bieden. Denk daarbij aan een extra woonlaag (verdieping) die je multifunctioneel kunt benutten. Mocht traplopen nog geen enkel probleem zijn, dan vindt je hier een riante masterbedroom. Anderzijds kun je hier ook verschillende hobby’s uitoefenen en/of een logeerbed plaatsen. Een ander groot pluspunt is de tuin aan 3 zijden van de woning. Dat is niet te vergelijken met een doorsnee balkon. De tuin- en zonliefhebber kan hier zijn hart ophalen.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Door de grote raampartij kijk je hier heerlijk van je af. De relatief diepe voortuin zorgt daarbij voor een fijne buffer met de straat. De jaloezieën (luxaflex) zijn elektrisch bedienbaar waardoor deze eenvoudig gedurende de dag te verstellen zijn. In de zijgevel is een deur aanwezig waardoor je zo het terras op loopt. Deze pui is tevens voorzien van een rolluik. Door de rechte opzet van de woonkamer is de ruimte praktisch in te richten. Er is dan ook plaats genoeg voor een bank, een eettafel en een grote kast. Noemenswaardig is de prettige lichtinval. De zon draait daarbij gunstig om de woning heen (van oost, zuid, naar west). Op een warme zomerdag kun je de rolluiken en zonwering vast waarderen…

OPEN KEUKEN
De keuken is in het verlengde van de woonkamer gesitueerd. Er is gekozen voor een recht keukenblok met bovenkasten. Indien gewenst is er zelfs ruimte om er tegenover nog een 2e keukenmeubel te plaatsen voor extra werk/opbergruimte. De aanwezige inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, een afzuiger en een koelkast. Een tuindeur is aanwezig waardoor je hier in de zomerdag met een kopje koffie zo de tuin in loopt.

SLAAPKAMER BEGANE GROND
Slapen en wassen op de begane grond wordt steeds belangrijker aangezien we graag langer in de eigen, vertrouwde omgeving willen blijven wonen. De slaapkamer heeft een goed formaat (ca. 13m²) waardoor je er met gemak een groot 2-persoons bed kwijt kunt. Een vaste kast is aanwezig waardoor er geen linnenkast geplaatst hoeft te worden. Vanuit de slaapkamer heb je zicht op de achtertuin, middels een rolluik is de kamer ook geheel te verduisteren.

BADKAMER BEGANE GROND
De badkamer heeft een centrale ligging in de woning en is zowel via de hal als de slaapkamer (en-suite) te bereiken. De ruimte is praktisch ingedeeld en toegespitst op de senior om het gemakkelijk te maken. De inloopdouche is ruim opgezet waardoor deze ook eenvoudig toegankelijk is voor iemand die minder mobiel is. Verder is deze badkamer ingericht met een wastafel, een planchet (schap) en een spiegel. Ook de witgoedaansluiting is hier terug te vinden. De douche heeft een schuifdeur met toegang tot het toilet. Het toilet is tevens vanuit de hal bereikbaar waardoor gasten niet op de badkamer hoeven te komen.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en rechte trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag is verrassend ruim van opzet wat mede komt door de hoge nok (2,8m). De ruimte is ingedeeld met een riante slaapkamer en een separate berging. De slaapkamer is ca. 25m² groot (gemeten vanaf 1,5 meter hoogte) wat voldoende mogelijkheden biedt. Je zou de kamer zelfs kunnen opdelen in 2 afzonderlijke slaapkamers, eventueel in combinatie met een dakkapel. In de huidige setting zorgt een kopgevelraam en een groot dakvenster zorgen voor voldoende lichtinval. In de berging is de opstelling van de CV-ketel terug te vinden.

TUIN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal deze tuin je zeker aanspreken. Bij de woning hoort een ruim perceel van 326m² groot. Het perceel is opgedeeld in een voortuin, zijtuin en achtertuin. Met een diepte van ca. 16 meter is de tuin groter dan gemiddeld voor een woning in deze categorie. Doordat de zon gunstig om de tuin draait, kun je het grootste gedeelte van de dag van de zon genieten. Diverse planten en struiken zorgen, samen met een groen erfafscheiding voor een natuurlijke uitstraling. Achter de woning is geen bebouwing gelegen waardoor je hier van een vrij zicht kan genieten. In de voortuin, bij de voordeur is een stenen berging te vinden waar je extra opbergruimte treft voor bijvoorbeeld (elektrische) fietsen of een scootmobiel.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er diverse horeca, een drogist, een huisartencentrum en een nieuw dorpshuis te vinden. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een avondvierdaagse met festiviteiten, een heus beachvolleybaltoernooi, een jaarmarkt en in de vakantie een gewilde jeugdvakantieweek. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is (samen met Andelst) een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet, een trapkast en trapopgang
Woonkamer met zijgeveldeuren
Open keuken met tuindeur
Ruime slaapkamer met vaste kasten
Badkamer ingedeeld met een inloopdouche, een wastafel en wasmachineaansluiting.
1e Verdieping:
Overloop
Berging met CV-ketelopstelling en opbergmogelijkheden
Riante slaapkamer met kopgevelraam en groot dakvenster.

BIJZONDERHEDEN:
Levensloopbestendige hoekwoning
Alle voorzieningen op de begane grond zoals de slaapkamer en de badkamer
Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval
Elektrische jaloezieën welke op afstand bedienbaar zijn
Ruim opgezette, open keuken
Praktische slaapkamer op de begane grond met vaste inbouwkast
Badkamer via de slaapkamer bereikbaar
Separaat toilet (tevens bereikbaar vanuit de badkamer)
Rechte trapopgang (ideaal voor bijvoorbeeld een traplift)
Verrassend grote 1e verdieping
Riante slaapkamer met mogelijkheden
Meterkast: 3 groepen (automaten) en aardlek
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Remeha Avanta HR met bouwjaar 2006
Mechanische ventilatie aanwezig
Geheel v.v. isolerende beglazing (m.u.v. klein raampje voordeur)
Geïsoleerde kap met sandwichpanelen (ook in schuur)
Royaal perceel met veel vrijheid en zonuren
Zon draait gunstig om de woning heen
Alle rolluiken zijn elektrisch bedienbaar
Zij- en voorgevel zijn voorzien van zonwering (uitvalschermen)
Geen bebouwing achter de woning
Stenen schuur met elektra, verlichting en wateraansluiting
Aan de rand van het dorp gelegen
Rustige woonomgeving
Parkeren voor de deur
Dorpse voorzieningen op loopafstand gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning