Remko Stevens Makelaardij

OPHEUSDENHamsestraat 59

Vraagprijs €299.500,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1933
Energieklasse
G
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
OPHEUSDEN
Postcode
4043 LG
Straat
Hamsestraat 59
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

OPHEUSDEN
Hamsestraat 59

Aan de rand van het dorp gelegen VRIJSTAANDE WONING bestaande uit 2 woonlagen. Deze woning biedt onder meer een doorzonwoonkamer met vrij uitzicht, een dichte keuken, een badkamer op de begane grond en een praktische bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen.

De woning staat op een perceel van 275m² met meerdere bijgebouwen waaronder een VRIJSTAANDE GARAGE met zadelkap, een tuinkamer, een CARPORT en een KAS. Naast de woning is een oprit gelegen met parkeergelegenheid op eigen terrein. De tuin ligt vol op het zuiden waardoor je hier van veel zon geniet.

Quote van de makelaar: “Deze woning ligt aan de rand van het dorp en staat op een gunstig perceel met diverse bijgebouwen. Onderhoud aan de woning is nodig, door het gunstige prijssegment biedt dit de mogelijkheden om de woning geheel naar eigen stijl af te maken en in te richten…”.

BEGANE GROND MET AANBOUW
De voordeur/entree van deze woning bevindt zich aan de zijkant. Hier kom je binnen in een hal met toegang tot het toilet, de bijkeuken en de keuken.

De woonkamer is ingericht als ware doorzonkamer met een opvallend, vrij uitzicht aan de voorzijde van de straat. Hoge plafond zorgen voor een ruimtelijker gevoel. In de woonkamer heb je ruimte voor een lekkere hoekbank en een 6-persoons eettafel. Er zijn 2 vaste kasten aanwezig waar je nog veel praktische opbergruimte treft.

De keuken is aan de zijkant van de woning gelegen. Door een groot raam kijk je tijdens het koken fijn van je af. Het keukenblok bestaat uit een recht blok met diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, een koel/vriescombinatie, een oven, een gaskookplaat en een afzuigkap. In de hoek van de keuken is de cv-ketel uit het zicht gewerkt achter een ombouw. In de bijkeuken zijn de witgoedaansluitingen aanwezig, ook kan je hier nog extra voorraad kwijt.

Vanuit de keuken loop je door naar de badkamer. De badkamer is gedateerd waardoor deze hoogstwaarschijnlijk vervangen zal worden. In de huidige situatie bestaat de indeling uit een ligbad/douche en een wastafelmeubel met spiegel. Een klein raam is aanwezig om te ventileren.

1e VERDIEPING
Een (steile) trapopgang biedt toegang tot de 1e verdieping. Deze woonlaag is opgedeeld in 3 slaapkamers. De kamers zijn respectievelijk 11m², 7m² en 6m² groot. Door de mansarde (gebroken) kapconstructie verlies je hier amper ruimte ondanks het schuine dakvlak. Op de grootste slaapkamer is airconditioning geplaatst waardoor je deze woonlaag heerlijk koel kunt houden in de warme zomerdag. De trapopgang is in de hoofdslaapkamer af te sluiten met een luik waardoor je op de begane grond geen warmteverlies hebt naar boven toe.

ZOLDERVLIERING
Via luiken in het plafond is een vliering (in de nok van de woning) te bereiken waar je nog wat opbergruimte treft.

ACHTERTUIN MET TUINKAMER
Bij de woning hoort een zonnige achtertuin. De tuin is voor een groot gedeelte bebouwd maar door het ruime perceel blijft er zeker nog voldoende tuin over. Er is gekozen voor een onderhoudsvriendelijk karakter waarbij de tuin geheel bestraat is. Je kan hier wel veel van de zon genieten doordat de tuin pal op het zuiden is gelegen. In het midden van de tuin staat een tuinkamer. Mede door de inrichting voelt dit als een 2e woonkamer waarbij heerlijk beschut buiten kunt zitten.

BIJGEBOUWEN
Achter op het perceel staan diverse bijgebouwen. De voornaamste hiervan is de grote garage welke in steen is opgemetseld en is voorzien van een zadelkap. Met ca. 28m² oppervlak kom je hier geen ruimte tekort. Door de brede openslaande deuren rijd je hier ook zo een auto naar binnen.
Verder staat er op het perceel een grote tuinkast waar je je eigen moestuin kan beginnen. Vanuit de kas heb je nog een doorloop naar een schuur voor het nodige tuingereedschap. Erg praktisch is de carport voor deze kas waardoor je fietsen, een motor of een kar droog kunt stallen. Kortom, aan bijgebouwen geen gebrek.

OPHEUSDEN
Opheusden is de grootste dorpskern van de Gemeente Neder-Betuwe en telt ongeveer 6.350 inwoners. Het dorp staat bekend vanwege de grote laanboomkwekerijen. Zoek je graag de natuur op, dan zijn er op steenworp afstand de uitgestrekte uiterwaarden waar je geheel tot rust kunt komen. Voor alle dagelijkse boodschappen kan je in het dorp bij 2 supermarkten terecht. Het dorp telt 4 basisscholen en diverse (sport)verenigingen.

Opheusden heeft een centrale ligging tussen de A15 en de Neder-Rijn. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 3 tot 4 minuten te bereiken. Opheusden heeft een eigen treinstation aan de rand van het dorp en brengt je binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Wageningen kan bereikt worden met de veerpont Opheusden-Wageningen.

INDELING
Begane grond:
Hal/ entree met toilet
Woonkamer met inbouwkasten
Dichte keuken
Bijkeuken voorzien van witgoedaansluitingen
Badkamer met ligbad/douche en wastafelmeubel
1e Verdieping:
3 Slaapkamers
Vaste inloopkast
2e Verdieping:
Opbergruimte in de nok, bereikbaar via 2 luiken.

BIJZONDERHEDEN:
Let op: Deze woning behoeft de nodige aandacht op het gebied van onderhoud en afwerking
Vrijstaande woning
Perceel 275m²
Vrij uitzicht vanuit de woonkamer
Diverse vaste kasten
Dichte keuken met recht keukenblok
Praktische bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
Badkamer op de begane grond
3 Slaapkamers (aan elkaar geschakeld)
Bergruimte in de nok van de woning
Cv-ketel: Nefit met bouwjaar 2016
Glasvezelaansluiting
Tuin op het zuiden
Ruime tuinkamer
Riante garage met zadelkap
Kas met veel ruimte
Carport
Schuur
Parkeren op de eigen oprit
Aan de rand van het dorp gelegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning