ELSTHaydnstraat 27

Vraagprijs €795.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Bungalow
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1974
Energieklasse
E
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ELST
Postcode
6661 BS
Straat
Haydnstraat 27
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ELST GLD
Haydnstraat 27

Bijzonder speels en ruim opgezette, VRIJSTAANDE BUNGALOW met maar liefst ca. 218m2 (!) woonoppervlak en een INPANDIGE GARAGE.

Deze goed onderhouden woning is levensloopbestendig te bewonen, mede door haar royale indeling met onder meer een bijzonder ruimtelijke hal/entree, een heerlijke living, een half-open leefkeuken met hoekopstelling, een praktische bijkeuken, een rustige werkkamer waar je je prima kunt terugtrekken alsmede een ‘zijvleugel’ met ‘glazen’ hal die toegang geeft aan 4 volwaardige slaapkamers en een complete badkamer met o.a. een ligbad én douche. Opvallend zijn de vele glaspuien tot aan de vloer die voor veel lichtinval en een prettig woonklimaat zorgen. En bijna alle glaspuien zijn voorzien van rolluiken waardoor de woning nagenoeg geheel is af te sluiten. Andere pluspunten zijn het relatief nieuwe dak (EPDM 2016) en dat alle houten kozijnen in 2022 door een schilder zijn afgelakt. Aan de zuidzijde is zonwering aanwezig.

De woning staat op een aantrekkelijk hoekperceel van 805m2 groot waarbij de woning mooi centraal op de kavel staat. Door de speelse indeling van de woning heeft het een (afsluitbare) binnenplaats op het zuiden waar je heerlijk in de zon en uit de wind op het terras kunt zitten. Een 2e besloten terras is via de keuken te bereiken.
Noemenswaardig is de dubbele oprit. De ene leidt tot de inpandige garage terwijl er aan de andere kant van het perceel nog een 2e oprit van bijna 22 (!) meter gelegen is. Hier kun je prima een caravan of een camper kwijt. Ook vind je hier een 2e (volwaardige) GARAGE van 18m2 groot.

Quote van de makelaar: “Deze woning is in alle opzichten uniek in het segment. Het speelse karakter van de indeling en raampartijen, de royale leefruimtes en de connectie met buiten waardoor je ook lekker beschut van het buitenleven kunt genieten. En niet te vergeten de stallingsmogelijkheden op eigen terrein waarbij je meerdere auto’s en zelfs een camper aan huis kunt parkeren. De dubbele garage maakt het plaatje compleet!”

LEVENSLOOPBESTENDIG
Dat wil zeggen: Alle voorzieningen op één woonlaag. Je zou kunnen denken aan een appartement, maar een grondgebonden woning met parkeergelegenheid, stallingsruimte en een tuin met meerdere terrassen biedt toch wel heel veel meer wooncomfort. En vindt bovendien maar eens een appartement met 4 tot 5 slaapkamers. Deze complete woning biedt dan ook wel veel leefruimte waardoor (klein)kinderen ook kunnen blijven slapen.

Deze woning is niet alleen geschikt voor de seniorendoelgroep. Ook wanneer je mindervalide bent en de trap niet meer op wilt / kunt, is het hier heerlijk wonen. En niet te vergeten het (samengestelde) gezin met meerdere kinderen gaat hier meer dan voldoende leefruimte vinden. Kortom, deze veelzijdige woning is voor een grote doelgroep interessant.

HAL/ENTREE
Met ca. 16m2 is het hier royaal binnenkomen. Dit geeft bij binnenkomst meteen een overweldigend en comfortabel gevoel. Zeker wanneer familie (met kinderen) of meerdere vrienden tegelijk binnen komen. Er is dan ook meer dan voldoende ruimte voor een goede kapstok of garderobe. En natuurlijk vinden we hier ook het toilet.

LIVING
Vanzelfsprekend is de woonkamer de grootste leefruimte in huis. Maar met ca. 66m2 (!) oppervlak is de woonkamer hier wel heel erg ruim bemeten. Het is dan ook een echte ‘living’ die ondanks de ruimte, gezellig en warm aanvoelt. Dit heeft ook te maken met de glaspuien en prettige lichtinval. Een dubbele schuifpui geeft daarbij direct toegang tot het buitenterras. Verder is deze living optimaal in te richten met grote (hoek)banken en meerdere fauteuils. Grenzend aan de keuken kun je nog een lange eettafel kwijt.

KEUKEN & BIJKEUKEN
De keuken grenst direct aan de eethoek van de woonkamer en heeft een half-open karakter. Wellicht is het mogelijk om de halve scheidingsmuur te verwijderen waardoor er optisch nog meer ruimte ontstaan en je misschien wel aan een andere opstelling van de keuken kunt denken. Gezien de ruimte zou een kook- of schiereiland hier niet misstaan.

De huidige keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een 4-pits keramische kookplaat met afzuiger, een koelkast en een combi-magnetron. Ook is er veel kastruimte te vinden.

Erg praktisch is de naastgelegen bijkeuken. Net als de keuken is deze ook ruim van opzet. Je kunt hier onder meer de wasmachine en wasdroger kwijt alsmede een extra koelkast/vriezer. Tevens is er een gootsteen te vinden en is de CV-ketel hier geïnstalleerd. Zowel de keuken als de bijkeuken bieden beiden toegang tot het achtergelegen buitenterras.

WERK/STUDIEKAMER
Erg prettig is de aparte studie/werkkamer die helemaal aan de andere kant van de woning is gelegen (t.o.v. de slaapkamers). Hierdoor kun je je helemaal terugtrekken wanneer je veel thuis werkt of kinderen een rustige kamer zoeken om te studeren. De kamer leent zich perfect voor een robuust bureau en een grote boekenkast. De raampuien (tot aan de vloer) zijn tegenover elkaar gesitueerd wat voor een extra dimensie in ruimtelijkheid en lichtinval zorgt.

SLAAPKAMERS
Via een ‘sluisverbinding’ met aan beide kanten glaspuien tot aan de vloer bereiken we de slaapkamers in de zijvleugel. De slaapkamers zijn allen volwaardig te noemen en respectievelijk 20m2, 16m2, 13m2, en 13m2 groot. Hier zit dus geen kleine slaapkamer tussen. De grootste kamer is door haar formaat een echte masterbedroom waarbij je comfortabel om een groot 2-persoonsbed kunt lopen. Hier is een vaste kastenwand aanwezig, net als in 2 van de andere slaapkamers. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een eigen linnenkast(en). Eén slaapkamer heeft tevens een eigen wastafel. En niet te vergeten de aanwezige rolluiken waardoor je de kamers 100% kunt verduisteren.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer te vinden. Deze heeft eveneens een mooi formaat en daar is dankbaar gebruik van gemaakt. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, een aparte douche, een (zwevend) 2e toilet en een wastafelmeubel. Het laatste is voorzien van een spiegel, inbouwspots en handige kastruimte voor veel toiletspullen. Het tegelwerk is degelijk en tot aan het plafond uitgevoerd. Twee handdoekradiatoren maken de badkamer compleet. Verder zorgt een raam voor de nodige lichtinval en een praktische ventilatiemogelijkheid.

GARAGES
Allereerst de inpandige garage die via de bijkeuken van binnenuit toegankelijk is. Deze garage heeft niet de lengte voor elke stationwagen, maar je kunt er wel een kleinere auto in rijden. Hiervoor is er een elektrische bedienbare sectionaaldeur aangebracht (2022). Deze geïsoleerde deur is op afstand te bedienen. De ruimte is ideaal voor het stallen van (elektrische) fietsen en/of een motor. Er is elektra en verwarming aanwezig.

De 2e garage is aan het einde van de lange oprit aan de achterzijde te vinden. Dit is een stalen garagebox van 6m diep en 3m lang. Wil je een auto ‘binnen’ stallen (bijvoorbeeld een oldtimer), dan zal je hier ongetwijfeld vrolijk van worden. Ook hier is elektra-aansluiting aanwezig.

TUIN & TERRAS
Met bijna 200m2 woonoppervlak is de tuin royaal bebouwd, maar het perceel kan het hebben. De kavel is meer dan 800m2 groot waardoor er nog flink wat tuin over is gebleven. Deze is verzorgd onderhouden en heeft verschillende planten, bomen en gras. Dit zorgt voor een groene buffer tussen de woning en het straatbeeld.

Er zijn 2 privacyvolle terrassen aangelegd waaronder in de ‘binnenplaats’. Dit terras is op het zuiden georiënteerd en heeft daardoor veel zonuren. Een stalen hekwerk met poort zorgt ervoor dat dit terras afsluitbaar is. Het 2e terras grenst aan de (bij)keuken alwaar je ook lekker beschut kunt zitten. Dit deel van de tuin vangt eveneens veel zon omdat de woning geen verdieping heeft.

COMPONISTENBUURT
De straatnaam geeft al veel prijs, maar deze woning vinden we terug in de rustige en gemoedelijke ‘componistenbuurt’. Deze wijk heeft een vriendelijk karakter met ruim opgezette straten en speels aangelegde hofjes. Er is voldoende parkeergelegenheid langs de straat voor bezoek alhoewel je hier natuurlijk ook meerdere auto’s op eigen terrein kwijt kunt.

De wijk heeft een gunstige ligging ten opzichte van enkele voorzieningen zoals sportcentrum ‘De Helster’ met onder meer een zwembad. Ook vinden hier een tennis- en badmintonvereniging. Tevens ligt het treinstation binnen handbereik evenals het gezellige en levendige dorpscentrum. Aan de andere zijde rij je snel het dorp uit en begeef je je al binnen enkele minuten in Arnhem-Zuid en de Rijkerswoerdse plassen. Maar ook wanneer je verder weg moet voor je werk, dan ben je binnen 10 autominuten op de A15, A50 of A325.

ELST, centraal in de Betuwe
Elst is het grootste dorp in de Gemeente Overbetuwe en dat is niet voor niks. Het heeft niet alleen een ideale ligging tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, maar heeft ook alle wenselijke voorzieningen binnen de dorpsgrenzen. De dorpskern is zeer uitgebreid en heeft een grote diversiteit aan winkelvoorzieningen, zowel ambachtelijk als bekende winkelketens. Het is er altijd levendig terwijl het dorpse karakter behouden is gebleven. Aan gezellige terrassen en horeca is er geen gebrek. Het hele jaar door worden er diverse evenementen georganiseerd.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet en meterkast
Woonkamer (living) met dubbele schuifpui naar buitenterras
Half-open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, gootsteen, CV-ketelopstelling en tuindeur
Werk/studiekamer
Verbindingshal (sluis) naar…
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2 met dubbele inbouwkast en wastafel
Badkamer met ligbad, separate douche, wastafelmeubel en 2e toilet
Slaapkamer 3 met vaste kastenwand
Slaapkamer 4 (masterbedroom) met vaste kastenwand.

BIJZONDERHEDEN
Een unieke, levensloopbestendige woning
Bijzondere ruimtelijke en speelse opzet en indeling
Opvallend hoge plafonds op 2,7 meter
Bijzonder veel glasoppervlak wat voor veel lichtinval zorgt
Keuken biedt mogelijkheden voor andere (eiland)opstellingen
Leistenen vloer
Leefruimtes v.v. convectorputten (geen radiatoren voor de ramen)
Maar liefst ca. 218m2 woonoppervlak (excl. inpandige garage)
Inpandige nis bij voordeur waardoor je altijd droog staat
Royale living (gashaard niet functioneel, mogelijk rookkanaal nog te gebruiken)
Praktische bijkeuken
Werkkamer, ideaal om rustig thuis te kunnen werken
Zwevende wandclosetten
Meterkast: Uitgebreide groepenkast (incl. kookgroep) en aardlekschakelaar
CV-ketel: Remeha HR-combi, geplaatst 2008
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
Hardhouten kozijnen, geschilderd in 2022 door schilder
Grotendeels voorzien van isolatieglas
Dubbele schuifpui van woonkamer in aluminium uitgevoerd
Platte dak in 2016 vervangen door duurzaam EPDM-dakbedekking
Grotendeels v.v. rolluiken (deels elektrisch bedienbaar)
Zonwering elektrisch bedienbaar
Zonnige terrassen uit de wind en relatief veel privacy
Dubbele oprit met plaats voor meerdere auto’s op eigen terrein
Inpandige garage v.v. elektrische garagedeur die op afstand te bedienen is
Stalen garage op betonnen fundering
Maar liefst 3 watertappunten rondom de woning
Rustige en kindvriendelijke woonwijk
Alle voorzieningen binnen handbereik
Gunstige uitvalswegen richting Arnhem en Nijmegen
Projectnotaris van toepassing (Notarissen Elst).

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning