Remko Stevens Makelaardij

HETERENBretagnesingel 68

Vraagprijs €350.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XN
Straat
Bretagnesingel 68
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Bretagnesingel 68

Comfortabele en luxe TUSSENWONING (2000) met grote AANBOUW, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen met onder meer een uitgebreide inbouwkeuken v.v. natuurstenen werkblad, een royale living met brede schuifpui, een mooie PVC-vloer met vloerverwarming, 3 volwaardige slaapkamers op de verdieping, een complete badkamer met o.a. een ligbad én aparte douche, zwevende wandclosetten alsmede een multifunctionele 2e verdieping met maximaal brede DAKKAPEL (2022) met mogelijkheid tot een 4e slaapkamer. De slaapkamers aan de zuidzijde alsmede de dakkapel zijn v.v. rolluiken (dakkapel elektrisch bedienbaar). Uiteraard is de woning volledig geïsoleerd en heeft het 9 zonnepanelen.

De onderhoudsarme achtertuin heeft een gunstige zonligging (zuiden) en is voorzien van zonwering, een ruime, houten schuur (ca. 6m²) en een achterom met overkapping. De woning is gelegen aan een rustig, kindvriendelijk en groen opgezet hofje met fruitbomen voor de deur. Zowel de dorpskern (met winkels en horeca) alsmede het recreatie/wandelgebied ‘De Hetersche Waarden’ liggen op loopafstand.

Quote van de makelaar: “Zoek je een luxe en comfortabele woning die onderscheidend is? Dan mag je deze woning niet missen. Doordat het huis maximaal is uitgebouwd, telt het maar liefst ca. 125m² woonoppervlak. Dit biedt ruimschoots de mogelijkheid om als (jong) gezin te groeien. Veel luxer en completer ga je een woning in dit segment niet snel vinden”.

ONDERSCHEIDEND
We mogen wel stellen dat deze woning veel meer te bieden heeft dan de gemiddelde tussenwoning in de wijk. Zowel de royale aanbouw als de maximaal brede dakkapel maken de woning niet alleen flink groter, maar het geeft ook veel meer wooncomfort. Je hoeft hier niet na te denken of dat die grote hoekbank, die je altijd al hebt willen hebben, hier wel past. Of die gezellige, lange eettafel waar je heerlijk met familie en vrienden uitgebreid kunt tafelen. Vloerverwarming komen we in de wijk (nog) bijna niet tegen terwijl dat hier al wel aanwezig is en voor een hoog comfortgehalte zorgt. De keuken is luxe uitgevoerd en zelfs in een U-opstelling geplaatst waardoor je meer aanrecht en kastruimte hebt.

Ook de badkamer is het benoemen waard aangezien deze compleet is ingericht met onder andere een ligbad én douche. De dakkapel zorgt ervoor dat de 2e verdieping veel meer effectieve leefruimte heeft waardoor je zelfs een 4e slaapkamer kunt creëren. En niet te vergeten de rolluiken waardoor de kamers 100% te verduisteren zijn. Bovendien telt de woning 9 zonnepanelen waardoor de woning energielabel A heeft. En ben je een tuinliefhebber, dan zal de zuid-ligging je zeker aanspreken. Alles bij elkaar maakt deze woning onderscheidend wat de woning tegelijkertijd ook bijzonder maakt.

UITGEBOUWDE LIVING
Wanneer je vanuit de hal de woonkamer inloopt, wordt je verrast door de ruimte die de woonkamer te bieden heeft. Het voelt aan als een echte living. Ruimte genoeg voor meerdere grote meubelstukken zonder dat het ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. Erg comfortabel is de PVC-vloer (houtlook) met vloerverwarming. Hierdoor zijn er ook geen radiatoren te vinden die in de weg zitten. Opvallend is het grote glasoppervlak tot aan de vloer (met schuifpui) in de achtergevel. Hierdoor komt er veel licht naar binnen, ook omdat het zuid-ligging heeft. Om in de zomer de warmte enigszins te kunnen weren, is er een uitvalscherm aanwezig.

INBOUWKEUKEN
De keuken vinden we terug aan de voorzijde waarbij het een vrij uitzicht heeft op de groenvoorziening tegenover de woning.

Deze keuken is een echte eye-catcher doordat het een moderne en trendy uitstraling heeft en in een U-opstelling is geplaatst. Bij dit type woning zien we dat niet zo vaak terwijl het een hele aantrekkelijke en ruimtelijke beleving geeft. Bovendien is de keukenopstelling hierdoor uitgebreider waar dankbaar gebruik van is gemaakt. Er is niet alleen meer aanrecht (in natuursteen uitgevoerd) maar ook een brede, hoge kastenwand welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Denk daarbij aan een combi-oven/magnetron, een separate 2e oven, een koelkast en een separate 4-lades vriezer. Naast de gootsteen (voor het raam) is een ingebouwde vaatwasser te vinden. Koken doe je op de brede inductie kookplaat met design afzuigschouw. En niet te vergeten de luxe Le-man-slede in de hoekkast die je voor een groot deel uit de kast kunt schuiven. En handig om te weten: naast de keuken is nog een trapkast te vinden waar je de nodige voorraad kwijt kunt.

1e VERDIEPING
Via de hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Op deze woonlaag vinden we 3 slaapkamers terug van respectievelijk 17m², 8m² en 7m² groot. De grootste is over de volle breedte van de woning gelegen en voelt aan als een balzaal. Je kunt er dan ook met gemak een groot 2-persoons bed kwijt alsmede een volwaardige linnenkast.
De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn volwaardige kinderkamers maar hier kun je natuurlijk ook prima een werkkamer creëren. Overigens zijn deze kamers voorzien van rolluiken waardoor ze 100% te verduisteren zijn.

COMPLETE BADKAMER
De badkamer is tussen de slaapkamers in gelegen. Er is gekozen voor een complete indeling, dus met ligbad én een aparte douchecel. Het overige sanitair bestaat uit een wastafel en een 2e (zwevend) toilet. Boven de wastafel is een spiegelkast geplaatst waar je de nodige toiletspullen kunt opbergen. Verder is de badkamer degelijk en fris afgewerkt met onder meer neutraal tegelwerk tot aan het plafond. Een handdoekradiator maakt de badkamer compleet.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping betreft een open, multifunctionele ruimte. Door de maximaal brede dakkapel is de leefruimte hier aanzienlijk vergroot. Indien gewenst zou je hier dan ook prima een 4e slaapkamer kunnen creëren. De dakkapel is uitgevoerd in kunststof en voorzien van draai/kiepramen, horren, inbouwspots en elektrisch bedienbare rolluiken (op afstandsbediening). Hierdoor is deze verdieping 100% te verduisteren.

Wat opvalt is dat ook hier het afwerkingsniveau neutraal en tot in de nok verzorgd is. Verder vind je op deze woonlaag een washoek waarbij je de wasmachine en wasdroger naast elkaar kunt opstellen. Ook de CV-ketel, de MV-unit (ventilatie) en de omvormer van de zonnepanelen zijn hier geïnstalleerd. Achter de knieschotten kun je nog de nodige (seizoen)spullen opbergen.

ZONNIGE ACHTERTUIN
Via de brede schuifpui loop je zo de achtertuin in. De woonkamer en tuin zijn in de zomerdag ook eenvoudig bij elkaar te betrekken. Ondanks de grote uitbouw blijft er een diepe achtertuin over. Daarbij is de tuin volledig op het zuiden gelegen waardoor je hier van veel zon kunt genieten. Om die reden is er ook zonwering (een uitvalscherm) aan de achtergevel bevestigd. De tuin is nagenoeg geheel voorzien van straatwerk waardoor deze een onderhoudsvriendelijk karakter heeft. Achterin de tuin staat een schuur waar je meerder fietsen kunt stallen. Naast de schuur is het dak doorgetrokken waardoor er een handige overkapping is ontstaan. Een poort geeft hier toegang tot het achtergelegen pad.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. In 2023 is het nieuwe dorpshart opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. Leuk om te vermelden is dat de bibliotheek onlangs een 3e plek heeft verdiend als zijnde ‘Beste Bibliotheek van Nederland’. De ‘Huiskamer’ staat voor verbinding voor jong en oud. Het is dan ook mooi om te zien hoe een groot succes het nieuwe dorpshart is geworden. In het voorjaar zal het plein met festiviteiten worden geopend. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden.

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strandjes in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet met fonteintje en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer met brede schuifpui
Half-open keuken met U-opstelling, voorzien van inbouwapparatuur
Trap/voorraadkast.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Drie slaapkamers waarvan 1 met een royaal formaat (ouderslaapkamer)
Badkamer met ligbad, een aparte douche, 2e toilet en wastafel v.v. spiegelkast.
2e Verdieping:
Multifunctionele ruimte met maximaal brede dakkapel
Mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaap/werkkamer
Washoek met witgoedaansluitingen
CV-ketelopstelling, MV-unit en omvormer zonnepanelen
Knieschot opbergruimte onder de schuine dakvlakken.

BIJZONDERHEDEN
Verzorgde en instapklare gezinswoning
Maximaal vergroot door aanbouw woonkamer en grote dakkapel
Maar liefst ca. 125m² (!) woonoppervlak
Trendy PVC-vloer met vloerverwarming
Brede schuifpui op het zuiden (veel lichtinval)
Bovengemiddeld luxe keuken met o.a. een robuust natuurstenen aanrechtblad
Alle inbouwapparatuur van het merk Bosch
Complete badkamer met zowel een ligbad als een douche
Zwevende wandclosetten
Nieuwe kunststof dakkapel met inzethorren en rolluiken (2022)
Meterkast: 9 groepen (incl. kookgroep en PV) en 2 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi, geplaatst 2007
Volledig geïsoleerd woonhuis
Zonnepanelen (9x) in 2023 geplaatst
Energielabel B (oud label). Nu zijn er zonnepanelen geplaatst, waarschijnlijk label A.
Achterzijde voorzien van rolluiken en zonwering
Buitenschilderwerk in 2020 uitgevoerd
Achtertuin met veel zonuren door zuid-ligging
Praktische schuur met overkapping ernaast
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning