Remko Stevens Makelaardij

HETERENDe Bouwert 27

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1984
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 DZ
Straat
De Bouwert 27
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
De Bouwert 27

Aantrekkelijke, ruim uitgebouwde HOEKWONING met diepe OPRIT en GARAGE. Enkele pluspunten zijn een ruime, lichte woonkamer, een luxe keuken, een eethoek in de uitbouw, vloerverwarming op de begane grond, in totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen, een badkamer met o.a. een 2e toilet, een nette voorzolder en een dakkapel. Op het dak van de woning liggen 12 zonnepanelen. Aan de woning staat een garage welke is voorzien van de witgoedaansluitingen en binnendoor bereikbaar is. Voor de garage ligt een 13m diepe oprit met parkeergelegenheid op eigen terrein. De tuin is zonnig en op het oosten gelegen, heeft een onderhoudsvriendelijk karakter en een sfeervolle veranda.

Quote van de makelaar: “Wanneer je op zoek bent naar een complete gezinswoning ben je hier zeker aan het juiste adres. De woning is al voorzien van een uitbouw, een dakkapel, 12 zonnepanelen (met huurcontract) en vloerverwarming. Het aanbod is compleet met een aangebouwde garage en een diepe oprit. Door het nette en verzorgde afwerkingsniveau hoef je hier echt alleen maar je meubels neer te zetten om te gaan genieten van je nieuwe thuis!”

VEEL WOONCOMFORT
De woning zit vol verrassingen en pluspunten. In 2019 is er een riante aanbouw geplaatst aan de woning. Dit heeft de keuken een stuk groter gemaakt en ook de eethoek is naar de uitbouw verplaatst waardoor er in de woonkamer meer leefruimte overblijft. De vloer is voorzien van vloerverwarming en een nette pvc-vloer. De keuken is luxe en voorzien van alle gemakken, de vele werkruimte zal een kookliefhebber zeker aanspreken. Op het dak van de woning liggen 12 zonnepanelen wat zorgt voor een energiezuinig karakter. Ook in de tuin is het genieten, er staat een sfeervolle veranda waar je heerlijk kunt zitten. De voorzijde van de woning is tevens prettig te noemen, er is een lange oprit met gelegenheid tot parkeren op eigen terrein. De comfortabele garage ontbreekt ook niet in dit plaatje. Kortom, dit is een woning die al je wensen af zal vinken.

WOONKAMER
Via de hal bereiken we de keurig afgewerkte woonkamer. De neutrale afwerking zal menigeen aanspreken, waarbij de grijze pvc-vloer (gelegd in 2019) de woning een chique uitstraling geeft. Door de vloerverwarming voelt de vloer aangenaam aan, ook staan er geen radiatoren in de weg bij het kiezen van de inrichting. Een groot voordeel bij deze woning is de uitbouw aan de achterzijde, hierdoor is de eethoek naar achteren verplaatst waardoor er meer ruimte is voor een grotere zithoek.
De eethoek aan de achterzijde van de woning geniet van veel ligt door de grote raampartij. Je kan hier met gemak een 6-persoons eettafel en een servieskast kwijt. Openslaande deuren zorgen voor een directe verbinding met de tuin.

LUXE KEUKEN
In 2019 is de aanbouw geplaatst en is de woning voorzien van een nieuwe keuken. De keuken bevindt zich grotendeels in de aanbouw van de woning. Door de unieke plaatsing van de keuken (over de lengte van de woning) wordt deze bij alle ruimtes betrokken. Door de lengte van het keukenblok tref je hier veel werkruimte en voldoende brede lades en opbergruimte. Tegenover het keukenblok is een extra kast geplaatst voor nóg meer opbergruimte en de koel-/vriescombinatie. De overige inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een oven én een magnetron. De styling van de keuken is modern en tijdloos met licht grijze fronten, zwarte grepen en een antracietkleurig werkblad.

1e VERDIEPING
Via de hal/entree, waar ook het toilet en de meterkast zit komen we op de eerste verdieping. Hier biedt een ruime overloop toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer zijn allen volwaardig en respectievelijk 14m², 10m² en 7m² groot. De grootste slaapkamer is over de hele breedte van de woning gesitueerd waardoor dit een ware masterbedroom te noemen is. Op de overloop en de slaapkamers ligt eenzelfde laminaatvloer wat zorgt voor een eenduidig geheel. Alle kamers hebben grote raampartijen waardoor ze van veel lichtinval genieten.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers is de badkamer gelegen. De ruimte is neutraal ingericht en voorzien van alle gemakken. Zo tref je heir een 2e (zwevend geplaatst) toilet, een dubbele wasbak en een inloopdouche. De douche is voorzien van een regendouche en een handdouche. Het tegelwerk is neutraal uitgevoerd met witte wandtegels en antracietkleurige vloertegels. Ventileren is mogelijk middels mechanische ventilatie.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap bereiken we de 2e verdieping. Deze ruime woonlaag is opgedeeld in een voorzolder met bergruimte en een 4e slaapkamer. De voorzolder doet verzorgd aan en biedt opbergmogelijkheden achter nette schotten en het heeft een kopgevelraam met daglicht. Tevens vind je hier de opstelling voor de cv-ketel, netjes weggewerkt achter een schuifwand.
Eénmaal in de slaapkamer word je verrast door de ruimte, dit komt onder andere door de dakkapel. Dit biedt niet alleen daglicht maar het verstrekt ook het ruimtelijke gevoel en biedt de mogelijkheid om de kamer lekker door te laten waaien. Er is nog knieschot opbergruimte aanwezig en de laminaatvloer maakt het geheel af.

ACHTERTUIN
Via de openslaande deuren in de uitbouw kom je in de achtertuin terecht. Ondanks de riante uitbouw blijft er een ruime achtertuin over. Door het bijna vierkante formaat is de tuin praktisch en overzichtelijk. In de hoek is een veranda geplaatst waaronder je een gezellig zithoek kan plaatsen. De tuin is verder ingericht met enkele bomen voor meer privacy en een groot terras. Door de ligging op het oosten geniet je hier vrijwel de gehele dag van de zon. Achter de garage is een houtopslag geplaatst, hiernaast is ook een achterom aanwezig naar het naastgelegen pad.

GARAGE EN OPRIT
Aan de woning is een garage gebouwd. Er praktisch is dat deze binnendoor (via de uitbouw) bereikbaar is. Achter in de garage is een riante schuifwand geplaatst waarachter de witgoedaansluitingen verzorgd zijn weggewerkt. Dubbele, openslaande deuren bieden toegang tot de oprit waardoor je eenvoudig een fiets of motor in de garage stalt. Voor de garage is een luifel geplaatst welke is voorzien van spotverlichting waardoor je altijd droog bij de voordeur of garagedeur staat.
De oprit voor de garage is maar liefst 13m diep waardoor je hier gemakkelijk meerdere auto’s op eigen terrein parkeert.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Begin dit jaar is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels en een centrale ‘huiskamer’ (met bibliotheek) als ontmoetingsplek voor het dorp. Deze bibliotheek is zelfs genomineerd tot de beste bibliotheek van Nederland. Ook is er in het nieuwe dorpshart gedacht aan horeca met o.a. een lekkere pizzeria en een gezellige bistro. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo.

CENTRAAL GELEGEN IN DE REGIO
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Vanwege haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging. Doordat deze woning een gunstige ligging en ontsluiting in het dorp heeft, ben je snel het dorp uit en begeef je je binnen 3 tot 4 autominuten op de snelweg A50.

INDELING
Begane grond:
Entree met meterkast en toilet
Ruime woonkamer met trapkast
Eethoek in de uitbouw met openslaande tuindeuren
Luxe keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang
Drie volwaardige slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, een 2e toilet en een dubbele wastafel
2e Verdieping:
Voorzolder met cv-ketelopstelling en opbergruimte achter schotten
4e Slaapkamer met dakkapel

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning
12 Zonnepanelen (met huurcontract à €60,- p.m.)
Riante uitbouw aan de achterzijde
Vloerverwarming op de begane grond
Luxe keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur
Eethoek in de aanbouw
Royale woonkamer met veel lichtinval
In totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen
Badkamer met o.a. een 2e toilet en dubbele wastafel
Brede dakkapel op zolder
Nette voorzolder met veel opbergruimte achter schuifwanden
Praktische garage welke binnendoor bereikbaar is
Witgoedaansluitingen in de garage
Diepe oprit (13m) met ruimte voor meerder auto’s
Dorpshart op steenworpafstand
Gelegen in een kindvriendelijke buurt.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning